Publikováno Červen 1, 201411 r Mám takový problém pujčil jsem auto kamarádovi na 3 dny a od té doby převodovka řadí furt kolem 2000 otáček a auto je takový mdlý na pokyn plynu jako v nějakým ekonomickým módu. A když přidám víc plynu tak to zase podřadí o 3 stupně z motoru zahřmí a letím dopředu ale zase moc. Kamaráda jsem se ptal co stím dělal tak že nic jen jezdil aby mu to nevzalo náhodou litr na víc. Nevíte co s tím dá se resetovat dsg na normální styl jízdy a odezvu plynu? Upraveno Červen 1, 201411 r od LadaT
Červen 1, 201411 r Zkus jezdit na režim S, nebo do řazení začni "kecat" pádlama....Po pár km, by se měla převodovka zase adaptovat (DSP Dymamic Shift program) http://en.volkswagen.com/en/innovation-and-technology/technical-glossary/dynamisches_schaltprogramm.html Upraveno Červen 1, 201411 r od prassat
Červen 1, 201411 r Autor Pomohlo díky. Zkusil jsem vzít auto na okresky a zajezdit si trochu a už je to zase normální i ta spotřeba.Děkuju.
Srpen 11, 201411 r Hoši při podřazování(DSG) nejvíc z 3 na 2 to cvakne.Čím to muže být?setrvák vyměněný...myslím si že možná hřídel unašeče dvouspojky.Co myslíte?nebo je to normální???
Srpen 12, 201411 r Rok 8.2009 setrvak nový a to ozubení pravě nevim..řikali že bylo v pořadku ale je to ten samý servis co mě dělal ty rozvody...na kolik vyjde to nové ozubení?cca asi???
Srpen 12, 201411 r Ano přesně tak... Upraveno Srpen 12, 201411 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Srpen 25, 201411 r Vcera se mi stala uz po druhe za dobu co mam superba stejna vec. Jel sem se zarazenym D a pripravoval se na predjeti s tim ze jsem chtel podradit padlem pod volantem ve chvili kdy jsem pridaval plyn tak jsem cvaknul padlo aby ze 4 prehodil na 3 ale v ten samy okamzik prevodovka podle me zacla zarid ze 4 na 5 jelikoz jsem nemel plyn nejak extra stlaceny. No auto nepreradilo ani na 5 ani na 3 nechalo tam 4 ku ale byla tam tak 2 vterinova prodleva v tahu a vydalo to dost nepekny rachtavy zvuk. Potom behem jizdy vse ok, diagnostika taky. Stalo se jiz nekomu?
Srpen 25, 201411 r klasika, proč myslíš že nemám rád DSG? a co jinak millers oil, poznal si velký rozdíl?
Srpen 25, 201411 r No urcite to udelalo proto ze nemas rad DSG. Jako kazdy stroj bude mit slabiny ale neverim ze slabina se projevi kovovym zaskripanim ktery slysim v kabine dost hlasite, prirovnal bych to jako bych nasilu narval v manualu rychlost bez spojky. Olej jsem menil nedavno uz druha davka, nizsi spotreba o 0,4 l , a hlavne nizsi kourivost nez s castrolem a nemam zasvinene tak koncovky jak jsem mel.
Srpen 25, 201411 r Ja jezdim hlavne na D:-) automata jsem chtel proto abych se o to nemusel starat:-) esko moc rve:-)
Březen 23, 201510 r Hoši někdy se mě stane že cca při 130km šlapnu na plyn a nic se nestane.Přišlapnu víc,podřadí ale docela brutalně s cuknutím...je to normální rozmar DSG??(nová dvouhmota + spojky + adaptace)
Březen 23, 201510 r někdy o jeden někdy o dva..podle toho jak moc na to dupnu ale neděla to pokažde...jinak řadí lehce ale prostě někdy kopne...možná to tak má dělat.Na režim S to řadí tak brutalnějc (to je ale normalní)ale na to D....no nevim...co mysliš???
Srpen 23, 20169 r Ahoj, mám menší problém ze 4 na 3 když podřazuje tak v tom lupne. Neví někdo příčinu???
Březen 2, 20178 r Zdar chlapi, mám dotaz k převodovce DSG u svého Supa 3.6 V6. Při zařazení 6 rychlosti začne auto respekt.převodovka podivně hučet. Jinak to nedělá...poradí někdo co s tím? Dík!
Listopad 7, 20177 r Zdarec,začala mi zlobit převodovka,asi 3x se mi stalo že mi z maxidotu zmizelo ukazatel rychlostniho stupne a jakoby vypadla rychlost..po chcipnuti a znovu nastartování vše ok..obcas to lehce cukne ale nic extra Vag mi vypsal tyto zavady: 17252-Tlak v prevodovce :Adaptace na doraz P0868- 001 horní mezní hodnota překročena- Sporadicka 19143-Nesmyslny průběh řazení převodovka P2711- 005- žádné nebo špatne základní nastaveni/přizpůsobení- sporadicka 18243-Tlakovy regulační ventil 5 (N217): zkrat na plus P1835- 000 ------- sporadicka Je to na výměnu mechatroniky?Nebo olej v prevodovce?Zajímalo by mě jestli se s tim uz někdo setkal a jak řešil opravu..dekuju za rady.
Listopad 8, 20177 r to vypadá na načatou mechatroniku, bohužel http://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/opravy-mechatronik-6st-pevodovek-dsg-161
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.