Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dneska se podařílo :D  nikdo nikoho nesvolal a tak to dopadaá jsem zvědavý jak se k tomu postaví škoda :D:D

01.jpg

02.jpg

03.jpg

Co já vím, nikoho nesvolávali, ale jak auto přijelo na servis, vyskočilo v počítači servisní hlášení a nastavovač se vyměnil.

no právě když ma člověk záruku jenom 2 roky a najezd 30 tis. km je zbytečné aby jel pak do original servisu na výměnu oleje, maji konstrukční chybu jen je otázka jestli ji uznají když to už prasklo....... Nechám se překvapit jak to dopadne.... ono když jsem to už kupoval v listopadu 2015 přimo ve škodovce tak věděli že to ma jit vyměnit ale mě neinformovali o tom.....

Byly nějaké projevy? Hluk po startu, vibrace? Díky.

ne pravě že nic vubec žádne cukání  jen 40 km pred tim se mi rosvitililo na displeji zavada start/stop a pak to zmizlo ale nic jiného

Zdraví jsem tu nový a zajímalo by mě zda je nálepka v kufru je to vyměněné?Ve škodovce to napsaný nemají,tak mě zajímá jestli taky musím na ten nastavovač 15F2? díkes

• Autor

No to ti snad řekli ve škodovce, ne? Pokud pro tvé auto není tato akce určena, tak ji sami od sebe neprovedou. Pokud byla akce na tvém voze provedena, musí o tom mít záznam.

No právě jeden tvrdí že je po a druhy že by se to mělo udělat a v servisu v kompu to mají jako že ne pro se zde ptám no,kdyby mi to řekli tak to vím 

• 5 let později...

Ahoj, 

mam 1.2 tsi 81 kW najeto 75000 a při teplem startu motoru, který cca 30 minut stál se ozve takový zvuk. Stává myslíte, že je vadný přestavovač? 

Byl jsem ve třech autorizovaných servisech a nějak se nemohou shodnout jestli je to závada nebo ne. 

Je to normální, bylo na to myslím i TPI, že se to děje u motoru, který dlouho stál (týden a déle) nebo po startu teplého motoru krátce po jízdě. Z prestavovace vyteče olej a trvá než naskočí zase tlak. Pokud je motor studený, tím jak je olej hustší, tak stačí i ten zbytek co nevytece, ale zbytek řídkého teplého oleje nedokáže ten tlak vytvořit, proto ten zvuk.

TPi bylo na povolování šroubku na přenastavovače a týkal se prvních TSi 2013-2014

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.