Patrik1971 Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Dnes rano zaujimava situacia....auto s kessy zamykanim Auto zamknute,otvoril som kufor potiahnutim za madlo a vlozil som don tasku s dokladmi a klucom od auta.A zabuchol kufor.Smerovky blikli a auto zamknute. V taske komplet kluce od bytu/kde mam aj nahradne/,kluce od auta a telefon. Bol som v tom,ze kessy pokial je kluc v aute ,tak sa nezamkne. V Skodovke mi nevedeli pomoct. Je mozne,ze bola slaba baterka v dialkovom a antena ju nezosnimala?Palubny vraj nic nepisal o slabej baterke v dialkovom/priatelkyne auto,takze to potvrdit neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Auto by se zamknout nemělo, bohužel to funguje tak na 80% cca kdy se někdy jednoduše zamkne (dle zákona schválnosti přesně v ten moment, kdy se to nejméně hodí). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 To akoze fakt?Takze sa na to neda spolahnut?Som myslel,ci tam nebude nejaky problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Toto pise navod.. Ochrana proti nechcenému uzamknutiu kľúča vo vozidle Ak sa jedny z dverí zatvoria až po zamknutí vozidla a ak kľúč, ktorým bolo vozidlo zamknuté, ostane v priestore vozidla, vozidlo sa automaticky odomkne. Po automatickom odomknutí sa realizuje štvorité bliknutie smerových svetiel. Ak v priebehu 45 sekúnd neotvoríte žiadne dvere, vozidlo sa opäť automaticky uzamkne. a moj pripad dnes rano...mal kufor ostat otvoreny Ak sa veko batožinového priestoru zatvorí až po zamknutí vozidla a ak kľúč, ktorým bolo vozidlo zamknuté, ostane v priestore vozidla, veko sa automaticky odomkne (čiastočne otvorené). Po opätovnom odistení sa realizuje štvorité bliknutie smerových svetiel. Veko batožinového priestoru ostáva odistené (čiastočne otvorené), ostatné dvere ostávajú zamknuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Probíralo se to třeba i zde: https://forum.skodahome.cz/topic/147901-zabouchnut%C3%A9-kl%C3%AD%C4%8De-jak-otev%C5%99%C3%ADt-auto/ Ano, jak popisuješ by to fungovat mělo. Z mé zkušenosti, když hodím klíč do kufru, a dveře zavřu až chvíli po té, kufr odskočí, ale pokud hodím klíče/tašku do kufru a hned zavřu, většinou se zamkne (možná systém potřebuje nějaký čas na rozeznání klíče?). Netvrdím, že to tak má fungovat, ale toto mám ověřené na několika autech koncernu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 jj, ak to skúšaš doma, keď máš náhradný kľúč poruke, furt všetko funguje.. ale práve v tom momente, keď si ten kľúč nechtiac necháš v aute a spoliehaš sa na túto funkciu, kufor neodskočí! Nie si prvý a ani posledný! A inak ako ti v škodovke nevedeli pomôcť? Kamarát minulý týždeň tiež zabuchol kľúč na trojkovej Fabii (už neviem za akých okolností, ale určite nemá kessy).. náhradný kľúč mal samozrejme niekde ďaleko. Zavolal Škoda Assistance a tí mu prišli otvoriť auto - v rámci záruky mobility to mal zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 No najprv ma presviedcali,ze to ochranu proti nechcenemu zamykaniu nema,potom ze mam pouzit nahradny kluc/ten bol zamknuty doma anakoniec ze mi nevedia pomoct,vraj mam zavolat na asustenciu...toto mi povedali u lokalneho dealera,kam chodim servisovat.U dealera v meste,v ktorom sa mi to rano stalo mi ani nevedeli odpovedat,ze zistia a ozvu sa mi.Je odvtedy uz viac ako 3 hodiny a nikto mi nevolal.Tu asistenciu som nakoniec neskusil.Rozbili sme okno na kupelni,kedze sme na nizkom podlazi a a dostali sme sa k nahradnym klucom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Pekne, každý autorizák mal automaticky povedať, aby si zavolal asistenčnú službu. Otvoriť zamknuté auto by mali zvládať aj bežné asistenčné služby poisťovne v rámci poistky - teda aspoň podľa linku v martabovom príspevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 (editace) Takze nakoniec za to mohla vybita bateria v dialkovom.Paradoxne auto nic nepisalo.Vymenil som doma za uplne novu,kluc k autu naparoval,kedze nefungoval a aj tak to neslo,zbehol som do servisu,kde najprv zhodnotili,ze asi vadne dialkove,ze testnu aked tak vymenia.Prisli za mnou,ze vraj bateriu vymenili za ich a uz to funguje.Vraj aj ta moja nebola dobra. Skusal som kluc pohadzovat po kufry a kufor zakazdym odskakoval.Takze predpokladam,ze za to mohla ozaj ta vybita beteria. Editováno: 26. Září 2019, autor: Patrik1971 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 Zjišťoval už někdo, jestli když má auto jen Easy-start, jestli je tam jen anténa vepředu nebo jsou tam i ty zadní? Přemýšlím nad tím, jak složité je dodělat bezklíčový přístup do auta, které už je vybaveno startovacím tlačítkem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 Měli by tam být i ty zadní, myslím Wirer to zkoumal. Každopádně také bych se připojil k dodělání Full Kessy a šel bych do toho [emoji846] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 @pjdefort u bezklíče mám antenu v kufru dole u sedadel. Pak je asi v přihrádce na brýle. Někde mám fotky.. Kufr dveře jsem rozdělané neměl. Teoreticky chybí jen 2 přední kliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 ta uplně zadní je někde v nárazníku z toho co tu píšou, ale zas se mi to nechce rozdělávat jen abych to zjistil..pod ty sedačky se schválně mrknu..kdyby to bylo jen o klikách a kódování, tak ty peníze obětuju, případně se pokusim sehnat z nějakýho vraku.. + teda samozřejmě natažení vedení od klik do jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 Anténa (1) je schovaná pod zadným nárazníkom... ale už neviem, či ju má aj easy start alebo len full kessy. foto by @wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 (editace) Ty antény by se měli dát ověřit i přes VAG, ne? Nedají se tam někde najít? EDIT: Ale vzhledem k přesnosti s jakou je schopen EasyStart identifikovat zda je klíž v autě nebo už ne, tak bych tipoval 3 antény. Editováno: 28. Září 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 Tak v Kessy jednotce jsem nic s anténama na Vagu nenašel..možná někdo znalejší poradí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Jde tedy full kessy dodělat kdyz má auto easy start? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 @Saty Pokud se do toho nepustí wirer tak asi nikdo. Ale ten nemá startovací tlačítko, takže asi těžko. Jedině hledat asi na ruských webech. Tam jsou pokusníci na vše možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Ferda je vacsi odbornik, len neviem ci sa pusta aj do HW uprav, alebo skor SW. Ja som zvyknuty na klasicky kluc i na startovanie, i otvaranie a zatvaranie. Skor by som bral FA, a to je vraj problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedroKV Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Prosím pěkně neutlučte mě, od včera máme novou ojetou F3 Style z 2015 s Kessy. Podle návodu by měla jít odemykat a zamykat "kabelkou"/místem na klice. Ale nejde to, jde jen nastartovat tlačítkem, ale zamykat a odemykat se musí dálkáčem. Teď tu koukám v příspěvcích na Full Kessy a Easy start-může mi to někdo objasnit, jak to je? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Pokud nemáš na předních madlech takové ty malé prolisy/senzory, tak to nemá plné kessy, ale pouze easy start. Easy start je v základu pro Style, kessy je příplatek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedroKV Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Díky moc. Tak je to jen ten easy start Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Pro Fabii asi luxus https://www.auto-doplnky.com/elektronicky-cip-pro-ochranu-vozidel-s-bezklicovym-ovladanim-keyless-defender-kd02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Myslím že od MR20 je toto součástí klíče již z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Jj, vím o Superbu a Kodiaqu, jestli i Fabia o tom nikde nepsali, infolinka ví kulový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.