Monty74 Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Za mě lišty teda taky nee, ale ty deflektory budu asi dávat taky. Jen nevímm jestli nepočkám na origo škodovácký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Bacha na to, tohle je jen otázkou času než ti někdo vypustí kola nebo ti to obejde klíčem. 4 roky a zatím v poho, na krátkou mám 1% spoluúčast, bych to přežil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Co vypadá hůř,důlky ve dveřích nebo lišty?Tady se zase sešlo estétů...JaneR,to ti není ani trochu stydno,parkovat přes dvě místa?Až ti to někdo objede,tak se tu budeš hrozně čílit,jaké jsou lidi svině. U těch velkých OC jsou velká parkoviště, každý se sere ke vchodu. Vzadu prázdné plochy a většinou tam nejsem sám kdo tak stojí a nikomu to vadit nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoox Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Zdarec 6T6, ty ofuky mě zaujaly, a tak jsem si je zrovna objednal. Jinak z těch některých komentářů si nic nedělej, je to Tvoje auto a každýmu je po tom hov.o jak a co si uděláš. Měj se Masoox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6T6 Vloženo 18. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2015 masoox: Díky, myslím si že na autě ty lišty zase tak hrozné nejsou. Ty ofuky Ti doporučuji, jsou dobré a výhledu z auta nijak nepřekáží. Motor 1.2 TSI 66Kw, dlouhodobá spotřeba 4.9 L. Jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Zkoušel jsi ty ofuky při dálniční rychlosti? Na mém minulém autě šly dost slyšet až mě to naštvalo a sundal jsem je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6T6 Vloženo 18. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Ofuky jsem při dálniční rychlosti nezkoušel, po dálnici jsem ještě nejel. Při předjíždění to někdy rozjedu rychleji, asi 140 km/h ale je to krátkodobě a nějaký hluk si nevzpomínám. Zaměřím se na to. Ofuky jsou celkem přiklopené k autu, tak to bude asi v poho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skosturik Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Zdravím. Mám tam páskami 3M přilepeno tohle a myslím, že to nevypadá špatně. Rovněž jsem dal na přední skla ofuky. Za deště a zejména při stání na parkovišti je to užitečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 No za mě teda ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Je to tvoje auto,dej si tam co chceš,ale mě se to vůbec nelíbí a svému autu bych to neudělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Vždyť tam ty lišty vůbec nesedí... Řekl bych, že je nemáš v nejexponovanějším místě dveří, takže jsou tam k ničemu. Krytky hran jsou zběsilost, která navíc ve skutečnosti ničí lak. Za pár měsíců budeš totiž mít pod nimi poškrábaný lak. Kdysi jsme to měli na rodinné Felicii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Kryty hran jsou fakt mimo a když dveřní listy tak jedině origo. U F3 ale o praktičnosti nemůže byt řeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Chlapy, neblbněte s těmi lištami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Zdravím. Mám tam páskami 3M přilepeno tohle a myslím, že to nevypadá špatně. Rovněž jsem dal na přední skla ofuky. Za deště a zejména při stání na parkovišti je to užitečné. Gratuluji. Ještě doporučuji dát lišty na ochranu nárazníků, tenisák na kouli a fáborek na anténu, nějakou přísnou nálepku na zadek a stromeček na zrcátko a bude to auto domrvené úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubošC Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 (editace) Hm, ty lišty jsou nalepeny stranově obráceně (levé na pravé dveře a obráceně), jsou totiž tvarově dělány do toho dolního prolisu . Editováno: 5. Říjen 2015, autor: LubošC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Na druhou stranu, kolik aut ma listy uz z vyroby a treba v barve laku a tam to asi nikdo za ulet nepovazuje. Se spis divim, ze to tam nedavaji defaultne kdy je to vlastne male auto do mesta. Celkem se da cekat ze se stim bude parkovat u hyper, stat v uzkych ulickach apod, takze by se nejaka bocni ochrana hodila stejne jako ty zaklapeci zrcatka na zpatecku. No nic, setrime... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Taky se přikláním k názoru, že ty lišty tam prostě nesedí, navíc v tom výřezu ve dveřích ani snad nemůžou vystupovat ven, takže jaký je účel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Ale pokud by se zvolila tahle varianta ve stribrne barve, tak by to bylo super! ;-) http://www.superskoda.com/Skoda/FABIA-III/Fabia-III-original-Skoda-lateral-side-protective-strips Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackobtn Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 (editace) Stale ostava otazka aky to ma prakticky zmysel? Lebo ja tam ziadny nevidim. Je to nizko, v preliacine...kde to teba ani nikoho ineho pred tebou na parkovisku neochrani. Iba ak esteticky, ked si chce niekto ozvlastnit auto, nevhodnou farbou doj... Editováno: 25. Listopad 2015, autor: jackobtn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Tak jsem koukal na Rapida, který měl tyto lišty. Ale jak už někdo psal,abych zaplatil fůru peněz za lišty , které jsou tam jen pro okrasu za to mi to nestojí. Jiný význam totiž nemají. Nechrání dveře prostě nic. U starších aut význam měli tady ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomkins Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Mně se náhodou lišty na té modré FIII docela líbí. Měl jsem je na jiném autě a jednou mi docela pomohly, když při pomalém průjezdu křižovatkou (jel jsem po hlavní) vyjel někdo nečekaně z vedlejší a jak jsem projížděl, tak mě škrábl předním nárazníkem přes celej bok. Plastový lišty jsem jen otřel mokrým hadrem, abych smyl barvu druhého auta, a mohl jsem jet dál. Kdybych je neměl, musel bych nechat přelakovat obě dveře. Naopak ty deflektory vypadají strašně. Nevím, nakolik zpříjemňují cestování, ale esteticky je to hrůza. Nikdy jsem je neměl, tak je zřejmě neumím docenit. Mně se sklo nikdy nějak zvlášť nemlží a ani nějakej závratnej průvan uvnitř necítím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Zdravím. Mám tam páskami 3M přilepeno tohle a myslím, že to nevypadá špatně. Rovněž jsem dal na přední skla ofuky. Za deště a zejména při stání na parkovišti je to užitečné. Ahoj, není lepší mít auto radši odřené, než na něm mít tohle? Zrovna dneska jsem viděl FIII s bočníma lištama a vypadá to fakt blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceLooop Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Zdravím, podelím sa o fotku mojej FIII, možno pre inšpiráciu ako to vyzerá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 nechceš si rovno založiť tému v sekcii Vaše F3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceLooop Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 před 12 minutami, wirer napsal: nechceš si rovno založiť tému v sekcii Vaše F3? Už sa na tom pracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.