Kucis Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) dal jsem nějaké foto pod moje vlákno. Jinak abych vás odradil trošku tohle je třeba udělat Editováno: 10. Červen 2015, autor: Kucis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ale jsi hodnej že jsi to zdokumentoval. Každý se už na základě tohoto rozhodne zdali do toho půjde nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 no, já rozhodně ne ale díky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ja zase rozhodne áno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 No stejný názor jako Rypicong já ne není to žádné bum čekal jsem že to bude vypadat s ledkama dobře ale nenadchlo mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Zas lepší než nějaký bastl DoDo LED světel z Číny, jako to je vidět na některých autech staršího data výroby, když se to začalo rozmáhat. A lepší než žluté bludičky drahé H15 uprostřed auta, které čumák strašně zužují. Tohle řešení bylo pro ŠA asi nejlevnější. Ideální by byl samozřejmě buď pruh do hlavních světel alá FIII nebo OIII (což si třeba nechávají na facelift nebo by to byla moc drahá změna celého světla) anebo pruh do horní části mlhovek třeba jako jako u OII RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 11. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 (editace) Pěkný je to při zapojení s Xenonama ta H15 když už praskne tak chtě nechtě prostě celá žárovka vyměni která je fakt drahá. Editováno: 11. Červen 2015, autor: Kucis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tak tohle je už lepší, i když ne přesně podle předpisů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Pekné, mne sa páči ale len v spojení s xenonama s klasickou H7 asi nie... Ešte by bola frajerina keby to zhasínalo pri zapnutej smerovke..a pri vypnutí by sa opäť rozsvietilo, to isté pri zapnutej hmlovke by ledky zhasli a + by to ešte chcelo nejaké značkové led žiarovky do blinkrov je to pekné, konečne sú tie obr hmlovky využité v celej ploche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 to by byla frajeřina pokud by DLR byl v hlavním světlometu. naopak v této konfiguraci (v nárazníku) by to vypadalo spíš jako závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Já do toho teda půjdu hned, jak se mi to podaří někde rozumně sehnat. Škoda té H15 kombinované s dálkovýma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Nad využití té H15 jsem i uvažoval ale ona se na nic nehodí. Teď mám ledky jako denní a H15 jsou vyplé - ale pořád si hraju s myšlenkou to zapojit tak aby to svítílo i s xenonama - mimochodem na O3 ty ledky taky svítí pořád ne? Při zapojení s xenonama by to sloužilo jako obrysová světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Elektriku od toho denního v mlhovce jsi natáhl normálně na původní drát u té H15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Drát jsem z konektoru vytáhl a napojil na ledky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Konektor na mlhovce pasuje na ten původní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 12. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 H8 má svůj konektor a ten pasuje. Denní svícení má sólo speciální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Je to tento? V ETCE cena 78Kč, obrázek na obr 971-091, v soupisu dílů bez pozice skoro až dole. A k tomu jsou příslušné piny (jen je tedy sehnat za příznivou cenu, dle ETKY 805Kč za jeden drát se dvěma piny, to jim spadl hodně těžký kus železa na hlavu...) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 15. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Hele to je ono dle toho co mě poslal ten výrobce http://www.te.com/usa-en/product-1-1670916-1.html Ty piny s kabelem jsou pěkně drahé to musí být zlatý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Spíš platinové nebo diamantové :-D. Našel jsem konektor i s piny a těsněním kabelů na allegru.pl, cena vynikající 8 zlotek, zjišťuju jestli posílá i do Čech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 A už se dají někde rozumně sehnat samotné mlhovky s led drl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 (editace) No na toto isté sa pýtam aj ja, kde sa dajú tie hmlovky s DLR zohnať. V škodovke tipujem za 100.- EUR kus. Na Fabii I combi som hmlovky vyhodil von, použil kabeláž na LED denné z Octavie RS a bolo. len som prehodil v prepínači svetiel jeden káblik z hmloviek na pozíciu denného, aby to bolo v súlade s vyhláškou. Editováno: 21. Červen 2015, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 21. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 (editace) Zatím jsem je nikde oficiálně nikde nenašel k prodeji. Teď hlavně hledám konektory a vodiče. Zatím to mám provizorně napojeno. Edit: tak jsem sehnal konektory i piny (cena za pin 10kč a za konektor 75kč) z české obchodu .-) Auto vodiče už mám taky sehnané. Kleště a drobný materiál mám doma. Edit: Tak dnes mě přišli konektory i piny - akorát že prodejce mě poslal nějaký jiný typ pinů tak budu muset nejspíš objednat jinde. Editováno: 26. Červen 2015, autor: Kucis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Dnes som sa pýtal v autorizáku Škoda, objednať sa dajú už hmlovky s dennými LED za 150.- EUR/ks. Takže zatiaľ nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 26. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 tak to je raketa teda Já je koupil za cenu standardních a ještě to jsou z MC. Tak piny jsem nakonec vzal z ebay, jinak kabely připraveny a zítra vymyslet napojení na stávající kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 S tou kupou by som sa moc nechvalil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.