Rypicong Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 počkej, ale 2tis za obě není cena za nové ne ? páč předchozí model zatmavených stojí cca 1200Kč jeden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 já dával za nové zatmavené 2ks 900kč po známosti ale tohle teda nééé viděl jsem to naživo a teda u mě nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 No viděl jsem bílého R s chromovanými a nic moc, pak hnědou metalízu s chromovanými a taky nic moc, světlo se rozlévalo po mlhovce při pohledu z boku. Ale tmavé mlhovky na světlém autě už vypadají docela dobře. Stejně tak na tmavých barvách. Je tam kontrast, tak ty LEDky vyniknou. Ale na Fabii nebo OIII to prostě nemá. Možná se dočkáme při faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Tak je to tam, jen takové rychlovky po montáži: Nejde to moc foťákem zabrat, ale ve skutečnosti to s bílou vypadá velmi pěkně. A teď si jdu ošetřit ruce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 takhle to nevypadá úplně blbě, ale je fakt, že jsem viděl zatím jenom tmavý barvy a světlý mlhovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Stále sa to tu točí okolo toho, jak to vypadá blbě, kto ako urobil montáž, ale stále nevieme, kde sa dajú tie hmlovky kúpiť? Alebo sa nekupujú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Coruju z fabriky..alebo ma niekto iny nazor? Inak by tu uz davno bol link..toto neuznavam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Tak tak, buď z Bolky nebo u výrobce světel. Ale taky to nemusí být čórka, já mám např. v autě 3R volant (a to už od nákupu auta) , který mě stál polovinu ceny ND, protože ho můj prodejce dokázal sehnat od svého známého z ŠA. Oni mají prý občas možnost odkoupit díly za zlomkovou cenu. A vadný nebyl ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 No, po tom se radši nepídím. Ze strany prodejce to ale byla jednorázová nabídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Od výrobcu svetiel už asi nie, lebo tie hmlovky sa vyrábajú v HELLA Bánovce nad Bebravou a tých, čo kradli už chytili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Tak jak tak koukám tak už nejsem sám Jinak světla nejsou od Hella ale od ZKW Editováno: 22. Září 2015, autor: Kucis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Hoši mať tie hmlovky ako vy, tak tam picnem LED H8 od nokye alebo philips Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Tak jsem vypátral na brtském fóru http://www.briskoda.net/forums/topic/372751-drl-fogs-not-the-usual-ones/, že soudruzi čínští výrobci autodílů už mají docela hezké mlhovky s DLR na RAPIDa. Je to hodně podobný styl, jako má na své OII třeba uživatel _Denis_. http://www.alibaba.com/product-detail/Smrke-car-styling-led-daytime-light_60338141209.html?spm=a2700.7743248.51.7.JtgukJ&pid=121219&cn=16426&cv=custom&tp1=0%3A%3A121219%3A%3A6986c6cca7357946c84a991004b5ca65%3A%3A%3A%3A1443436423 A také jakési DLR v hlavním světlometu. Ale obrázky jsou nějaké zmatené, ten proužek DLR je vidět jen na jedné fotce, kdy to svítí ve tmě, na fotkách focených ve dne mi tam nějak ten pruh, kde by to mělo DLR být, nějak chybí. A navíc jsou to světla pro čínský RAPID, blinkr je tam co evropský má dálkové světlo. Takže pro nás asi nepoužitelné, možný problém s PaCh při případné technické kontrole na silnici. http://www.alibaba.com/product-detail/For-SKODA-Rapid-Car-HeadLight-HID_60226697356.html?spm=a2700.7724838.30.154.gRzxdB&pid=121219&cn=16426&cv=custom&tp1=0%3A%3A121219%3A%3A364149721751f4474b848139e659b481%3A%3A%3A%3A1443436412 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 to denní v mlhovce vypadá super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 To ano, ale mně osobně vadí, že u už tak nízké mlhovky bude denní svícení šajnit ještě níže, takže to auto nebude vidět i přes malou terénní vlnu. Na druhou stranu je třeba si přiznat, že ještě před pár lety se přes den nesvítilo a taky se jezdilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 jinak chápu to dobře že maj dvě verze, se žlutým světlem a bílým... A ani jedno není zatmavené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Žluté je možnost zapojit blinkr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 aha, ale to je asi moc nízko na blinkr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 no, musím konstatovat, že za posledních 14 dní jsem viděl tak 10x bílýho Rapida s LED v mlhovkách a musím nakonec uznat, že to nevypadá vůbec špatně. Ale je fakt, že jak už je šero, tak to vypadá jinak než v parném létě... Chystám se dát zatmavený mlhovky, tak popřemýšlím jestli nekoupit s LED... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Bílý s nimi vypadá opravdu výborně. Teď za mnou jel v týdnu ale přes půl hodiny červený s LED a to se mi zase vůbec nelíbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 (editace) jo, na tmavém/tmavějším je to nevýrazný... Jak je to dělané na novém Rapidu s Led, žárovka tam je ( musí být kvůli dálkovým ), ale funkce denního je vlastně nevyužitá že ? PS: spíš bude problém ty mlhovky sehnat, na škoda dílech maj sadu za 4500Kč Editováno: 1. Říjen 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 U té červené mi také přišlo, že to už tak úzkého Rapida ještě více zužuje. U bílé mám zase spíše pocit, že to opticky rozšiřuje. Jinak oficiálně, je to pěkná pálka, ale tak časem na bazarech přibudou určitě nabídky ze zrušených Rapidů. Na "novém" Rapidu jsem se díval na parkovišti a byla tam klasicky H15. To by se jim asi nevyplatilo, vymýšlet a nechat vyrábět další typ světlometu u této třídy auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 oni plno důležitých korunových položek vyhodí a pak tam dají věc která stojí ranec a hlavně jí tam mají dá se říct 2x - to člověk nepochopí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Jak přibývá Rapidů s LED denním osvícením, když pominul moderní ledkové svetlo, nemůžu se zbavit dojmu, že Rapid s denním osvícením v hlavním světle vypadá dospěleji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Já bych to v těch hlavních nechal, kdyby tam byla nějaká rozumná alternativa výměny za LED, ne ta pološílená kombinovaná H15 s dálkovýma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.