martin.s Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Dobry den, v servise mi menili palivovy filter original som mal 3bar, ale teraz mi tam dali 4bar. Podla VIN cisla by tam mal ist 3 bar. Je to v poriadku ? Alebo ho treba vymenit za taky aky ma byt, zatial nerobi problemy cca. 250 km. Dakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 bylo by dobrý, kdyby jsi hledal zkoušel jsi pročíst toto téma? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0filtr&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miros29 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Dobry den, v servise mi menili palivovy filter original som mal 3bar, ale teraz mi tam dali 4bar. Podla VIN cisla by tam mal ist 3 bar. Je to v poriadku ? Alebo ho treba vymenit za taky aky ma byt, zatial nerobi problemy cca. 250 km. Dakujem za odpovede. toto nerieš ..je jedno či tam maš 3 bar alebo 4 to motor nebada..je to len mala vada ktora na motore nevadi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko4592 Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Ahojte, dnes som chcel odpojiť palivový filter, lebo som si kupil nový na svoju Fabiu combi 1.2 HTP 47 kw (2004) a sú tam tie hadičky s poistkami ktoré treba stlačiť, avšak na jednej hadici neviem stlačiť tú postky, už som naňu tlačil aj šrobovakom a nič. Je niečo potreba robiť ináč? Alebo mám zase dať servisákovy 10 € za to že nejako ináč odpojí filter a napojí nový (5 min.). Pripájam aj fotku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 skús to zatlačiť opatrne blickami a zároveň druhou rukou s veľkým šrobovákom tú hadičku odtláčaj od filtra...alebo dvoma šrobovákmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko4592 Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Skusil som ale nepomohlo, chcel som tam nafukať silikonoveho spreju, ale radšej som si dal pohov, asi by sa to nehodilo aby to bolo v palivovom systéme, takže zajtra skúsim servis, snáď to nevíde draho, ale dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 tak pozorne potom sleduj,ako to robí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 (editace) Já si nechal vyměnit v autorizovaném servise palivový filtr loni v rámci "ročního servisu" navíc a za výměnu mám na faktuře 114,- bez DPH. Editováno: 2. Duben 2013, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko4592 Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 (editace) No mne tu v BA teda naúčtovali 8€ a chlapci sa s tým trápili 30min. Povedali, že toto je klasika, že tie poistky časom jednoducho odídu a treba ich nahriať infra-svetlom (čo aj robili) a potom natrieť vazelínov a nakoniec pomaly rozbehať. Pokiaľ to rupne tak je hadica v prdeli, povedali, ak sa to rozbehá tak šup a nový filter je na svete. Takže toto som odkukal, snáď to niekomu ušetrí 8€ (200,- czk). BTW, čo sa týka značky, tápal som dosť dlho aký filter ide na hore spomenutú motorizáciu a je to tento: http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?ktlg_page=6&prdsl=9154&ktlg_lang=1&ktlg_01_mrksl=41&ktlg_01_mdrsl=9&ktlg_01_modsl=2&ktlg_01_fzkat=&ktlg_01_fzart=1&ktlg_subpage=0&gobackToPage=1 Čiže 3 bary, odporúčam MANN (prip. FILTRON), lebo keď som videl tie lacnejšie čo mi ponúkali, tak to vyzeralo, že to neprežije prvé naplnenie čerpadlom... Good luck a ďakujem za rady Editováno: 3. Duben 2013, autor: Janko4592 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronan Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Mohol by sa niekto, kto ma fabku 1,2 HTP 12V MR2007 kod motora BME a original palivovy filter pozriet pod auto a opisat tu cislo palivoveho filtra ktory je na aute od vyroby? Dakujem. Editováno: 17. Červenec 2015, autor: ronan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 teba tam patrí 3bar-ový ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1807 Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 já mám 2005 BME 4 bar a 2004 AZQ 4 bar origo při 3 bar jsem měl cca o 0,5-1,0 větší spotřebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nyozo1978 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Mam Fabku Sportline 1.2 htp 47KW BME,rok v.2005, cca 200t kilometrov....nedavno mi menili v servise sviecky a palivovy filter. Odvtedy mam chyb.kod p0172(bohaty smes). servisak my povedal, nech sa o to nestaram... zobral som to do ineho servisu, tam mi hned menili sviecky(nespravne tam boly), a zistili, ani palivovy filter nemam vhodnu, daly mi tam 6,6Bar.... kedze povodny nemam, a na internete si pisu aj 3 aj 4 Bar, neviem aký tam mame dať...mozete my poradit? Dakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ahoj. Mám úplně stejný auto (sportline kombi 2005) s tím úžasným motorem. S filtrem ti neporadím já ho tam mám asi 30 000 tak snad ještě vydrží. Ale rád bych věděl jaký špatný svíčky ti tam dali a jaký tam máš teď. Dík Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ohledně filtru -opiš si VIN a zajdi si do škodovky, tam ti najdou co tam patří. Klidně ho tam i kup, jinde na tom moc neušetříš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nyozo Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 dakujem! to si spravim... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nyozo Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Dali my tam BRYSk-ky, presny typ neviem, lenze cca. po 200km-ov som mal uplne cierne...teraz mam tam NGK...uplneciste aj po 500km... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 V 26. 2. 2017 na 15:33, nyozo1978 napsal: Mam Fabku Sportline 1.2 htp 47KW BME,rok v.2005, cca 200t kilometrov....nedavno mi menili v servise sviecky a palivovy filter. Odvtedy mam chyb.kod p0172(bohaty smes). servisak my povedal, nech sa o to nestaram... zobral som to do ineho servisu, tam mi hned menili sviecky(nespravne tam boly), a zistili, ani palivovy filter nemam vhodnu, daly mi tam 6,6Bar.... kedze povodny nemam, a na internete si pisu aj 3 aj 4 Bar, neviem aký tam mame dať...mozete my poradit? Dakujem! Podle eshopu skoda-díly tam patří 3 bary https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0201051h-palivovy-filtr-benzin-skoda-7461.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.