Skandy Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Materiál skla panoramatickej strechy je tvorený tromi vrstvami: spodné tvrdené sklo, stredná bezpečnostná fólia a vrchná sklenená vrstva s tónovaním zaisťuje menší priestup svetelnej (cca 22,4 %) a tepelnej energie (cca 15 %). V prípade potreby je možno celú panoramatickú strechu prekryť zvnútra pomocou dvoch samonavíjacích roletových clôn. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skandy Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 No co ludia ako hodnotite panoramaticku strechu v tychto dnoch ked vam pecie nanu a vy sadnete do auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Je uplne jedno, jestli panorama strechu mas nebo ne. Ja mam sice jen malou na OIII, ale v mistnich vedrech (pres den 38°C, pres noc 30°C, navic teplo je naakumulovano ve vsudypritomnem betonu) je uplne jedno, jestli mam plechovou nebo sklenenou strechu. Asi tak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Asi dvakrat za celou osmiletou zkusenost s panoramou mne bylo neprijemne, ze na me sviti. To jsem resil zatazenim roletky, jinak jsem nikdy nic spatneho nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Náhodou jsem narazil na sice už vousaté, ale zajímavé informace ohledně pevnosti a bezpečnosti panoramy u Roomsteru. F3 a Rapid mají panoramu konstrukčně téměř totožnou, takže si myslím, že jde o infromaci relevantní i k těmto vozům. Viz můj příspěvek v tématu Panoramatická střecha v sekci Zadní část Roomster. Mimochodem, o víkendu Roomster 2x přestál krupobití. Pravda, nešlo o žádná holubí vejce, byly to jenom běžné krupky, které neudělaly nic ani plechům, natož panoramě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pdvrt1 Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 panorama fabia 3 mote carlo.....jeden maly kaminek co odletel od auta....na strese mala prasklina... za 2mesice se rozlezla na 80cm..okno v pytli....kdyby byla strech plechova maximalne zatru barvou odlouply lak...nyni oprava strecha 25000kc plus montaz..kdo chce zaslu mu foto.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 A proč tu fotku nedáš sem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 To můžeš dát rovnou sem foto ne? K čemu je posílat to na desetkrát. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Opravu snad na pojišťovnu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Asi nezbylo na pojistku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Ono některé pojistky se na panoramu nevztahují (mají výslovně uvedeno že se pojištění týká obvodových skel...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Vstahuje se na havarijko. Allianz mě teda řekli, že při vyšším limitu pojištění skel u nich i pevná panorama na to platí, ale může to být jen myšlenka toho mého poradce a skutečnost bude jiná. Prodejce ve Škodove tvrdil, že je to součást karoserie a spadá to tak do havarijka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Klasika, na co všechno jsi skutečně pojištěn zjistíš jedině tak, že budeš chtít plnění :) A pak přijdou ke slovu všechny ty podmínky, krácení, výluky, prokazování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 (editace) Jak funguje výměna skleněné střechy se přesvědčil kamarád. V autorizovaném servisu Forda už vyzkoušeli tři originální náhradní skleněné střechy a zatím žádná nepasuje, no snad se to jednou podaří... Editováno: 31. Srpen 2019, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Jeden od nás tiež mal puklinu od nejakého kameňa na krátkej panoráme. Riešil to začiatkom leta mimo autorizák v miestnom servise, ktorý sa špecializuje na výmenu autoskiel. Ešte sa vytešoval, že nová panoráma prišla aj s roletkami. Výsledná faktúra bola necelých 1100€, šlo mu to cez havarijnú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 (editace) Asi se to nekterym nebude libit, ale co je pojisteno (tedy zde panoramaticke okno) zjistite peclivym ctenim pojistnych podminek a specialne vyluk. Ja mel panoramu na Roomsteru a drobnou prasklinu jsem mel na prednim okraji taky. Nechal jsem zadelat pryskyrici a byl klid. Editováno: 31. Srpen 2019, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra91 Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Zdravím všechny, zajímalo by mě jestli jsou nějaké problémy s panoramatickou střechou u F3 Monte carla? Cenu celého kusu jsem si zjišťoval dle vin, ale zajímá mě jestli tam třeba po x letech neprotýká, nebo nejsou jiné neduhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardSA Vloženo 18. Březen 2023 Sdílet Vloženo 18. Březen 2023 (editace) Ja osobne by som panorámu nechcel do žiadneho auta. Otázka k čomu? V silných horúčavách dostávať do hlavy UV žiarenie. Zvyšuje to hluk, Jeden uletený kamienok z kamióna a škoda. Potom zbytočné vlievanie peňazí ktoré môžu slúžiť na niečo iné. Editováno: 7. Května, autor: RichardSA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 19. Březen 2023 Sdílet Vloženo 19. Březen 2023 @Ondra91 mám panoramu na své F3C MC, 2016 42tkm; ťuk ťuk nepozoruji žádné problémy- ani prasknutí, ani zatékání. roletky taky fungují, i když je fakt že je moc nepoužívám, resp vůbec. benefit toho prosvětleného auta mě baví víc (a občas na debilních semaforech na ně i skrze ni vidím a nemusím se bůh ví jak křivit)... @RichardSAna tohle se tě nikdo neptal jestli bys ji chtěl nebo nechtěl. to sklo je standardně tónované, tzn UV neprochází/redukováno na absolutní minimum. hluk neposoudím ale upřímně pochybuji- kde by se měl brát? aerodynamicky je to stejné. kamínek od před tebou jedoucího auta s největší pravděpodobností vletí do čelního skla a ne panorama střechy; a pokud se tak náááááhodou stane tak to ladí pojistka (stejně jako to čelní sklo). řešit "tohle v autě nechci je to navíc, může se to pokazit/může se tomu něco stát" je v dnešním době nesmysl, pokazit se může hodně věcí (viz o4), a jestli ti na střechu něco spadne bude škoda jak na klasické plné plechové, tak na skleněné panoramě... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardSA Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 (editace) Neprináša to žiadny úžitok, okrem zbytočných nákladov v prípade výmeny. V lete by som skorej všetky okná prijal UV proti žiareniu. Editováno: 7. Května, autor: RichardSA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.