Srpen 16, 201510 r Chlapi 100 lidi = 100 nazoru za mesic budu 1.0MPi prebirat a po zajeti montaz LPG. Jestli vydrzi ukaze cas. Treba najede mnohem vic nez TSi :-) Nicmene to ukoncime, at nekazime vlakno DODACI LHUTA JJ, jsem zvědav na ten motor.
Srpen 16, 201510 r Pamatuji si jak se kritizovalo HTP a pak najednou změna! Každý psal, kolik ty motory vydrželi tisíc a to se ze začátku psalo že do 100tis., jsou pryč. Sám mám s nimi zkušenost a nemohu říci nic špatného. Olej po 10 tis. a motor byl spolehlivý. Pro klidného řidiče proč ne. Každý nemusíme závodit. Prostě bych to nechal na tom kdo si to kupuje a třeba budeme překvapeni.
Srpen 21, 201510 r Dnes jsem byl navštívit 6. prodejce a sdělil mi, že čekací doba na Fabii Combi je 5 měsíců. Auto by jsme chtěli až ke konci února, prý umí i nechat zadat do systému, kdy to auto má být vyrobený. Projel jsem se litrem v kombi a ve stylu a jede to stejně jak HTP krátká a i při 5tis. otáček není zvuk motoru obtěžující, spotřeba s klimou 5, 8l a to jsem to honil.
Srpen 25, 201510 r Fabie combi 1.2Tsi 66kw Style capuccino , objednáno dne 21. dubna a konečně informace od prodejce, že tento týden bude přivezena do autosalonu a příští týden předávání tj. za 18 týdnů. Už jsem myslela, že to vzdám, ale kdo počka se dočka.
Srpen 25, 201510 r Fabie combi 1.2Tsi 66kw Style capuccino , objednáno dne 21. dubna a konečně informace od prodejce, že tento týden bude přivezena do autosalonu a příští týden předávání tj. za 18 týdnů. Už jsem myslela, že to vzdám, ale kdo počka se dočka. Závidím, u mě to je prý na 20 týdnů, snad to uteče.
Srpen 25, 201510 r mně už včera dorazila k dealerovi, tak příští týden už snad budem jezdit.....čekání přesně 16 týdnů.
Srpen 26, 201510 r Tak dnes již Fabie combi dorazila do autosalonu, je zaplaceno jen čekám na předání, ale až po neděli ještě tam musí nainstalovat construct, najednou nestíhají. Viděla jsem ji a vypadá pěkně v té capuccino elegantně, už bych s ní nejraději odjela dom. Dnes jich přivezli hodně a ve všech barvách a typů. Tak vám všem co čekáte, držím palečky ať je to brzy.
Srpen 26, 201510 r Taky mně dorazila combi v cappuccino barvě.... a taky příští týden kvůli constructu atd.
Srpen 26, 201510 r Mě dorazila na salon v úterý odpoledne, zaplaceno také v úterý, montáž construct, přihlášení a v pátek odpoledne jsem jel s ní domů. pojištěné a na značkách. Je to o snaze a ochotě.
Srpen 26, 201510 r Dnes byl plán v odpolední směně 366ks aut (kapacita je tuším 1200ks/den), takže se jede skoro na plné vytížení. Cca 75% z toho Fabie a zbytek Spaceback.
Srpen 26, 201510 r Je otázka, kde pak končí. Všechny asi nejsou pro CZ/SK. Něco může jít leasingovkám, do flotil apod. Každopádně je ale vidět, i z tohoto fóra, že se pomalu množí ;-)
Srpen 26, 201510 r Dneska jsem potkal na D5 několik náklaďáků jedoucích za sebou. Vezly OIII, FIII, SIII Combi, vše zafóliované - takže hodně z produkce končí mimo ČR.
Září 1, 201510 r To byla dlouhá, ale stálo to za to. Moc se mi líbí je capuccino, první jízda paráda. Jen ještě není velký techničák, tak snad zítra a hned přihlásit a frčím na dovču, konečně.
Září 3, 20159 r Před chvílí jsem se vrátil z autosalonu Auto Jarov a dnes jim prý přišlo info, že na F3 Combi zkrátili výrobu na 3 měsíce. Minulý týden při objednávání 4 až 5 měsíců.
Září 3, 20159 r Nebo se spíš nasytily firmy a už je volněji. Dnes jsem jel kolem "své" prodejny a bylo tam na parkovišti snad 10 nových bílých kombíků. Upraveno Září 3, 20159 r od mp390
Září 3, 20159 r Já v Tukasu taky viděl plno bílých kombíků, už polepené Eurovia. Spíše si myslím, že prodejci vyčerpali přidělená auta do konce roku a budou je dávat od ledna. Že by to zákazníci odříkávali nebo zrychlili linku se mi nezdá, nebo opadl zájem o Rapida a linka je volnější.
Září 8, 20159 r Tak včera dorazila Fabie na prodejnu do konce týdne to nestíhám ale v úterý jdu pro ni
Září 8, 20159 r Zajímavé, odboráři teď bojkotují plusové směny s tím, že bude v září a říjnu teplo.. Já nevím jak v Boleslavi, ale my jsme deska škrábali
Září 27, 20159 r Tak jsem se konečně také dočkal, dokonce o něco dříve, než se předpokládalo. Pro ty, kteří stále čekají tak uvádím aktuální informace: -objednáno 24. týden (Fabia III Combi Style - MR2016, 1,2 TSI 81 kW, 6° manual , Bolero+SmartLink, KESSY, bílá Candy.) -výroba 38. týden -převzetí 39. týden Cesta domů cca 250 km, průměrná spotřeba 5,2 l/100 km při pohodové jízdě s dodržováním rychlostních limitů. Zatím max. spokojenost ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.