Jan R. Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Chlapi 100 lidi = 100 nazoru za mesic budu 1.0MPi prebirat a po zajeti montaz LPG. Jestli vydrzi ukaze cas. Treba najede mnohem vic nez TSi :-) Nicmene to ukoncime, at nekazime vlakno DODACI LHUTA JJ, jsem zvědav na ten motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Pamatuji si jak se kritizovalo HTP a pak najednou změna! Každý psal, kolik ty motory vydrželi tisíc a to se ze začátku psalo že do 100tis., jsou pryč. Sám mám s nimi zkušenost a nemohu říci nic špatného. Olej po 10 tis. a motor byl spolehlivý. Pro klidného řidiče proč ne. Každý nemusíme závodit. Prostě bych to nechal na tom kdo si to kupuje a třeba budeme překvapeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Pánové, zpět k tématu. Výběr motorizace se řeší jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Dnes jsem byl navštívit 6. prodejce a sdělil mi, že čekací doba na Fabii Combi je 5 měsíců. Auto by jsme chtěli až ke konci února, prý umí i nechat zadat do systému, kdy to auto má být vyrobený. Projel jsem se litrem v kombi a ve stylu a jede to stejně jak HTP krátká a i při 5tis. otáček není zvuk motoru obtěžující, spotřeba s klimou 5, 8l a to jsem to honil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Jo, dodací lhůt jsou strašný. Hlavně nebrat Active. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlata Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Fabie combi 1.2Tsi 66kw Style capuccino , objednáno dne 21. dubna a konečně informace od prodejce, že tento týden bude přivezena do autosalonu a příští týden předávání tj. za 18 týdnů. Už jsem myslela, že to vzdám, ale kdo počka se dočka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Fabie combi 1.2Tsi 66kw Style capuccino , objednáno dne 21. dubna a konečně informace od prodejce, že tento týden bude přivezena do autosalonu a příští týden předávání tj. za 18 týdnů. Už jsem myslela, že to vzdám, ale kdo počka se dočka. Závidím, u mě to je prý na 20 týdnů, snad to uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales Holomek Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 mně už včera dorazila k dealerovi, tak příští týden už snad budem jezdit.....čekání přesně 16 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlata Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Tak dnes již Fabie combi dorazila do autosalonu, je zaplaceno jen čekám na předání, ale až po neděli ještě tam musí nainstalovat construct, najednou nestíhají. Viděla jsem ji a vypadá pěkně v té capuccino elegantně, už bych s ní nejraději odjela dom. Dnes jich přivezli hodně a ve všech barvách a typů. Tak vám všem co čekáte, držím palečky ať je to brzy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales Holomek Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Taky mně dorazila combi v cappuccino barvě.... a taky příští týden kvůli constructu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Mě dorazila na salon v úterý odpoledne, zaplaceno také v úterý, montáž construct, přihlášení a v pátek odpoledne jsem jel s ní domů. pojištěné a na značkách. Je to o snaze a ochotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Dnes byl plán v odpolední směně 366ks aut (kapacita je tuším 1200ks/den), takže se jede skoro na plné vytížení. Cca 75% z toho Fabie a zbytek Spaceback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Je otázka, kde pak končí. Všechny asi nejsou pro CZ/SK. Něco může jít leasingovkám, do flotil apod. Každopádně je ale vidět, i z tohoto fóra, že se pomalu množí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Dneska jsem potkal na D5 několik náklaďáků jedoucích za sebou. Vezly OIII, FIII, SIII Combi, vše zafóliované - takže hodně z produkce končí mimo ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlata Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Zdravím, tak konečně zítra přebírám Fabii combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 To bude dlouhá noc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlata Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 To byla dlouhá, ale stálo to za to. Moc se mi líbí je capuccino, první jízda paráda. Jen ještě není velký techničák, tak snad zítra a hned přihlásit a frčím na dovču, konečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Před chvílí jsem se vrátil z autosalonu Auto Jarov a dnes jim prý přišlo info, že na F3 Combi zkrátili výrobu na 3 měsíce. Minulý týden při objednávání 4 až 5 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Asi jim lidi ruší objednávky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 (editace) Nebo se spíš nasytily firmy a už je volněji. Dnes jsem jel kolem "své" prodejny a bylo tam na parkovišti snad 10 nových bílých kombíků. Editováno: 3. Září 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Já v Tukasu taky viděl plno bílých kombíků, už polepené Eurovia. Spíše si myslím, že prodejci vyčerpali přidělená auta do konce roku a budou je dávat od ledna. Že by to zákazníci odříkávali nebo zrychlili linku se mi nezdá, nebo opadl zájem o Rapida a linka je volnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Zajímavé, odboráři teď bojkotují plusové směny s tím, že bude v září a říjnu teplo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetrevarna Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Tak včera dorazila Fabie na prodejnu do konce týdne to nestíhám ale v úterý jdu pro ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Zajímavé, odboráři teď bojkotují plusové směny s tím, že bude v září a říjnu teplo.. Já nevím jak v Boleslavi, ale my jsme deska škrábali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VMA Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Tak jsem se konečně také dočkal, dokonce o něco dříve, než se předpokládalo. Pro ty, kteří stále čekají tak uvádím aktuální informace: -objednáno 24. týden (Fabia III Combi Style - MR2016, 1,2 TSI 81 kW, 6° manual , Bolero+SmartLink, KESSY, bílá Candy.) -výroba 38. týden -převzetí 39. týden Cesta domů cca 250 km, průměrná spotřeba 5,2 l/100 km při pohodové jízdě s dodržováním rychlostních limitů. Zatím max. spokojenost ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.