PegasHK Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Bojler: tak těch 17% (už nevím od koho tady) byl samozřejmě pro "koncáka s jedním autem" nesmysl... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Ani to nebolo o hladani,ale skor o stasti,ze takato ponuka prisla,ale bolo treba okamzite reagovat.Rozhodol som sa bleskovo,pretoze po 3kovej Octave som uz davnejsie pokukoval a celkom nam doma sadle,ked sme ju mali na operativak.Zmenil som po 10tich rokoch znacku,ale zatial vobec nebanujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Bojler: tak těch 17% (už nevím od koho tady) byl samozřejmě pro "koncáka s jedním autem" nesmysl... Jo, ale samozřejmě jsem si vyslechl, že mu to závidím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Me docela zaujali ty slevy pri dovezeni auta z Danska - nejvyhodnejsi je to pro to nejsilnejsi 2.0 TSI, konkretne: S3 2.0 TSI DSG 4x4 Style v cesku 1.007.000 CZK v Dansku 774.000 CZK .. 233 tisic rozdil (23% sleva). Jestli se ukaze, ze to silne TSI zas o tolik moc nezere oproti memu S2 1.8 TSI, tak to asi vyzkousim a koupim tohoto superba z danska stejne, jako jsem koupil aktualniho S2 (sleva 25% oproti cz cenikovce) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Ja bych tem 17% klidne veril... Resp. vim, ze to jde, protoze auto nemusi byt psane na nejakou vetsi firmu, ale staci, kdyz je clovek zamestnancem firmy, ktera ma se Skodovkou ramcovku. Mam to stejne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Tiez si myslim ze tych 15% na tie km je mala zlava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 k té slevě 17% na nového SIII pro koncového (ne fleetového uživatele): problém je spíš v tom, že ty vyšší slevy než 10% až dejme tomu 15% dostávají firmy s větším odběrem aut. Ok, s tím že by to využil nějaký zaměstnanec pro sebe, je to možné, ale silně se mi nezdá, že by to bylo bez varianty leasingu, na kup za hotovost... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Zaměstnanec musí přinést potvrzení, že u té firmy pracuje a pak to jde i pro jeho soukromé účely. Mám to zjištěné. Platbu nevím, já nikdy hotové na auto neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Pokud by mě přiznali to, co zaměstnavateli, tak bych kupoval pět let do roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Já mám informaci o 18% ....to by mi nabídli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 jj i za hotové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Despota Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 Ahoj, já kupoval na firemní slevu (13%), jako svoje soukromé, za hotové. Jediné co bylo potřeba tak potvrzení od zaměstnavatele (a pochopitelně platný kontrakt mezi dealerem a zaměstnavatelem :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 tak tu nabídku za 18% na hotovost pro soukr. bych docela rád viděl... já mám 18%, ale fleet a operák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 > Despota Ta smlouva je mezi zaměstnavatelem a přímo ŠA. A neplatí u všech prodejců. Kolik máme teď aktuální slevu nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Přesně tak, záleží na počtu odebraných vozů firmou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Despota Vloženo 3. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2015 Oct: V našem případě je smlouva uzavřená mezi jedním konkrétním dealerem a firmou. 13% je pak sleva pro zaměstnance na superby (na ostatní modely též nějaká je, ale netuším kolik) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Kdo nepotřebujete nové auto a stačí vám předváděčka, tak mají cca 10-15 kousků v bazaru autosalonu Jelínek v Teplicích. Prodejce mi říkal, že to jsou vozy z předváděček novinářům. jen ty ceny se oproti ceníkovým moc neliší. Dá se říct, že na novém voze udělají slevu podobnou. Jen tady v tom případě máte vůz hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 20,5% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 (editace) A pak jsi se probral co? [emoji23] Tady nezajímají lidi fleetové slevy, nebo nějaké nákupy bez DPH... Co každého zajímá je, kde obyčejný smrtelník, který nemá žádné známé nebo není zaměstnaný u firmy, co odebírá kvanta aut, dostane jakou slevu... Editováno: 21. Listopad 2015, autor: Clint 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Mluv za sebe, myslím že lidi zajímají slevy obecně a je dobré vědět jaký je rozdíl mezi firmami a skutečnými koncovými zákazníky. Těch lidí co to kupuje přes různé slevové programy tady bude dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 (editace) Ale ty sem dáváš nesmysly, fleetové slevy jsou různé a odvozené podle toho, kolik daná firma odebere aut. K čemu je tato informace někomu dobrá? K hovnu....když na ní nedosáhne. Ty jsi fakt jeliman Editováno: 21. Listopad 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Těch lidí co to kupuje přes různé slevové programy tady bude dost. U nás je 21,5 na neakční Octavie. To je úplně irelevantní, když je to podle odběru, financování a zaměstnanec s tím vůbec nic neudělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PegasHK Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 jj, přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Dnes jsem byl u mého prodejce, vydal mi druhou převozku na stole měl fakturu na S.Combi LK se zákl.cenou 875 + plno extra, celková 940, sleva VIP 77tis Kč. Na auto 2 měsíce na trhu si myslím dobré . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 tzn. sleva 8,2 %. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.