Říjen 14, 20195 r Zaměstnanecká sleva je (pokud se něco nezměnilo) na daného dealera, u kterého je uzavřena rámcová kupní smlouva zaměstnavatele.
Říjen 14, 20195 r ano, bojler ma pravdu, alespon tak je to u nasi firmy. Smlouva je platna pouze u daneho dealera
Říjen 14, 20195 r To mame taky v praci na jakej koliv novej vuz skoda sleva 15%, ale prave ze jen u toho jedno kde firma bere firemni auta.
Říjen 14, 20195 r Já si vyhádal slevu na Polo GTI cca 10 % a ještě jsem dostal - 30tis. za vůz na protiúčet. Jinak jako zaměstnanec škodovky mohu mít slevu na Superba 11 % a pak ještě dodatečnou sluvu - 5,2 % Upraveno Říjen 14, 20195 r od Boleslavák
Říjen 14, 20195 r před 7 hodinami, deathskull napsal: ano, bojler ma pravdu, alespon tak je to u nasi firmy. Smlouva je platna pouze u daneho dealera Nemá. Pokud má firma podepsaný Zákaznický program, je už přes rok možné jako zaměstnanec čerpat výhody u KTERÉHOKOLI obchodníka v ČR. To není podnět k diskuzi, ale fakt.
Říjen 14, 20195 r Před hodinou, Boleslavák napsal: Já si vyhádal slevu na Polo GTI cca 10 % a ještě jsem dostal - 30tis. za vůz na protiúčet. Jinak jako zaměstnanec škodovky mohu mít slevu na Superba 11 % a pak ještě dodatečnou sluvu - 5,2 % Ako zamestnanec koncernu VW na Superb 12% a este mozne dodatocne od dealera 5%
Říjen 14, 20195 r Kane13: super, je takhle mozne vzit auto jako FO podnikatel? Typicky pro radu firem delaji externisti na ZL
Říjen 15, 20195 r Kane13: ty asi ale myslis jako zamestnanec SA, to asi ano. Jak ale rikam, my ve firme mame udelanou ramcovou smlouvu s jednim dealerem, tzn ze slevy na SA muzeme cerpat pouze tam. To je proste fakt, to neni podmet k diskuzi:)
Říjen 15, 20195 r Zákaznický program nerovná se zaměstnanecký. Já bych s Kanem moc nediskutoval, je u zdroje.
Říjen 15, 20195 r před 4 hodinami, deathskull napsal: Kane13: ty asi ale myslis jako zamestnanec SA, to asi ano. Jak ale rikam, my ve firme mame udelanou ramcovou smlouvu s jednim dealerem, tzn ze slevy na SA muzeme cerpat pouze tam. To je proste fakt, to neni podmet k diskuzi:) Ne, já nemyslím. Já vím. Poměrně dlouho se pohybuji přímo u zdroje a je to téměř můj denní chleba. :-) Pokud máte v rámci RKS (Rámcové kupní smlouvy) podepsaný také Zaměstnanecký program, můžete slevy čerpat kdekoli. A správně je "podnět k diskuzi". Podmět je ve větě společně s přísudkem. :-)
Říjen 15, 20195 r Bohuzel, opravdu mame podepsanou smlouvu na slevu pouze u konkretniho prodejce a pouze na skodu - i kdyz prodavaji i jine znacky.
Říjen 16, 20195 r Tím pádem nemá firma podepsaný Zaměstnanecký program. EDIT: Předtím jsem ho napsal jako Zákaznický, sorry, už mi hrabe. Upraveno Říjen 16, 20195 r od Kane13
Říjen 16, 20195 r Ja jsem zamestnanecky program nezminival. Jenom rikam, ze jako benefit mame 17% na superba od jednoho dealera. O tom, jestli je to mezi SA nebo ne nepadlo ani slovo:)
Prosinec 9, 20195 r Jak to vypadá těd se slevami na SIII facelift když uz to není tak žádaný model jak po uvedení v roce 2015 a hlavně po tom co existuje Kodiaq apod. ? Případně máte někdo info jak dlouho se čeká na SIII facelift (110kw evo, L&K)
Leden 9, 20205 r Koukám, za co se dá pořídit novej Superb. Sice před facelift, ale Style. Slušná cena. Aneb, kolik by to mělo správně stát... https://www.autocentrum-jc.cz/cz/skoda-superb-style-1-6-tdi-88-kw-dsg-id-210 Upraveno Leden 9, 20205 r od Martin Bednář
Leden 10, 20205 r Tak to uz radsi tohle ne?https://www.skodaplus.cz/Car/1554143/skoda-superb-dsg-4x4-2-0-tdi-140-kw-l-k?make=brand_32&model=model_910&userControllForm=true&mileageRangeTo=10000&carsOrderBy=PRICE_ASC
Leden 11, 20205 r Tak u nas ve firme mame pro zamestnance zamestnanecke slevy na ruzne znacky a pro superb nam ted nabizeji slevu 24% z cennikove ceny...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.