bojler Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Zvlastni. Mne se jeste ani jednou zadne z aut nezamlzilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 nejsi sám, mě taky ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 To vam zavidim... (a to mam kvuli tomu uz jednou vymenene svetla). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Mozna zalezi na tom, v jakych povetrnostnich podminkach se vyskytuje vozidlo? 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Urcite. Roli tam bude hrat vice faktoru. Tlak, teplota, rosny bod... :-) Ale i to treba, jestli parkuju v garazi, venku, ve stinu, atp. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Ja parkujem v garazi a tiez som s tym nemal nikdy problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Automobilka testuje autá skúškami v mrazoch a vysokých teplotách, takáto výhovorka neobstojí. Poviem to na príklade, predstavte si, že v prípade ďažďa sa farba vášho vozidla zmení na hnedú farbu pripomínajúcu hnusné škaredé ? Nerobí to každému, len niekomu. Vlastne to ani nevadí, pretože to nebráni vozidlu v jazde. Len je nevyzerá dobre, a ľudia sa vám za to smejú. Automobilka povie, že je to VLASTNOSŤ tej farby, robí to predsa len keď prší a vraj to samo zmizne, keď vyjde slnko a farba preschne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 To ako ked mne prisla nova O2 a Vasa z Prostejova mi povedal, ze vidi, ze to je burane co to malo taky hnusny lak na jednej strane? Tiez to bola vlasnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Mě mlžily světla trochu první dva měsíce, (únor, březen), pak už nikdy nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4R3C Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Zdravim panove mam dosti podobny problem s tim ze uz to ma i docela spatne nasledky..:( Prestal mi led pasek svitit bile ale blinkr normalne blika..:( Mate nejaky tip? Lze to vubec vymenit? Nebo je to na vymenu celeho svetlometu?:( moc diky za kazdou radu!!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 To bych se asi bal, ze to neprojde pres STK, kdyz to nesviti bile. Jina barva povolena neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4R3C Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 To mi je bohuzel jasne.. Spis me zajima jestli to jde nejak opravit a pokud ano jak? Nebo jestli je to na nakup celeho praveho svetlometu? Hledal jsem vsude mozne po internetu a po pravde jsem nikde nic ohledne primo problemu nesviceni jednoho svetla nedocetl krom tady nejaky pan psal o stejnem problemu s tim ze na to nebyla zadna reakce..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Bohuzial iba vymena....a ta farba je ozaj zmenena,alebo iba cez to zamlzenie sa ti zda ina?Skus nastartovat auto,daj dole krytku vzadu zo svetla,zapni dialkove svetla a skus,ci sa to nevysusi,pripadne to skus vyfenovat.Mne to vtedy mlzeni uplne odstranilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 @M4R3C zkus to dát reklamovat do Škodovky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Přesně tak, ať se vyjádří MB. Chtěj po nich vysvětlení, proč k tomu došlo, na základě čeho se kondenzuje uvnitř voda a jestli je to normální jak uvádějí, ať vyvrátí vliv na degradaci toho ledpásku. Jak staré máš auto? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4R3C Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 před 24 minutami, xtrack napsal: Přesně tak, ať se vyjádří MB. Chtěj po nich vysvětlení, proč k tomu došlo, na základě čeho se kondenzuje uvnitř voda a jestli je to normální jak uvádějí, ať vyvrátí vliv na degradaci toho ledpásku. Jak staré máš auto? Listopad 2015... Ted jsem volal kamaradovi do Porsche Hradec Kralove naposilal jsem mu fotky co jsem pridaval sem a vysvetloval jsem mu ze podle tohoto fora rozhodne nejsem prvni kdo ma s tim mlzenim problem atd. Sliboval mi ze by to melo jit zaridit aby to bylo opraveno bez mejch nakladu. Dam vam vedet jak jsem dopadl. Mooc diky za vase info! Konecne lidi kteri odpovidaji vecne a k veci!!?????? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 No vidíš, to je super! Je dobré mít kámoše v servisu. Tak ať Ti to dobře dopadne ve Tvůj prospěch! Pak,písni info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Jeste muze byt varianta, ze svetlo muze byt OK (nehlede na to mlzeni) a odesel jenom nejaky ovladaci modul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4R3C Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 před 28 minutami, Martin Bednář napsal: Jeste muze byt varianta, ze svetlo muze byt OK (nehlede na to mlzeni) a odesel jenom nejaky ovladaci modul... No pride mi prave zvlastni ze Oranzova barva pri zapnuti blinkru normalne funguje ale kdyz to ma mit tu bilou tak funguje vlastne jen ten kousek led svetla co je na vejsku a ne podelne.. Absolutne nechapu..????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4R3C Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Tak ci tak setkal se nekdo s tim ze by to menil? Rozebral komplet svetlo? Nekde jsem se docetl ze to neni Led pasek ale jen nejakej Svetlovod????? Vubec nechapu ??haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 ...no právě, taky si myslím, že to je světlovod a je vadný jen zdroj světla na konci, asi LED dioda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4R3C Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 před 3 minutami, KarelM napsal: ...no právě, taky si myslím, že to je světlovod a je vadný jen zdroj světla na konci, asi LED dioda. Po pravde jeste jsem nestihl pogooglit co ten svetlovod vubec je a jak to funguje? ja myslel ze tam je nejaka svetelna trubicka ci pasek s led diodama hrozne blizko u sebe? ale svetlovod???? To se maze na chleba???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 ...mohou to být světlovodná vlákna, vyrábí se v různých barvách, rozebrané jsem to ale neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 světlovod je vlastně určitý materiál (nejčastěji je průhledný, potom přejímá barvu zdroje světla typicky denní svícení a blinkr v jednom) plast nebo sklo (např. optická vlákna jsou taky určitý světlovod), kde na jednom konci je zdroj světla - dioda popř. laser. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4R3C Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 před 2 hodinami, l79 napsal: světlovod je vlastně určitý materiál (nejčastěji je průhledný, potom přejímá barvu zdroje světla typicky denní svícení a blinkr v jednom) plast nebo sklo (např. optická vlákna jsou taky určitý světlovod), kde na jednom konci je zdroj světla - dioda popř. laser. Dekuju za info!!:) Tim ze delam it tak opticke vlakno chapu ? a ted uz si i dokazi predstavit jak to tedy vlastne funguje? Takze dekuji.:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.