Přejít na obsah

Motor "chcípne" po startu


Tyro

Doporučené příspěvky

Zdravím, dnes jsem jel do práce a všiml jsem si, že se mi celou cestu nepohnula ručička teploty chladící kapaliny. Pak jsem potřeboval odjet z práce a když jsem natočil motor, hned po nastartování klesly otáčky a chcípl. Až na třetí pokus (když jsem pořádně sešlápl plyn) se motor chytl, i potom ale prvních pár metrů poškubával a byl na umření... Zbytek cesty už byl v pohodě a při dalším nastartování (cca po 40min stání) chytil a jel bez problému.
Nemáte někdo ponětí, čím by to mohlo být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak čidlo vyměněno, nicméně při výměně jsem si neuvědomil, že motor ještě zcela nevychladl a čidlo jsem vyndal... (jsem idiot). Krom čidla a trochy kapaliny se v "nádobce", kde je čidlo namočeno, objevila nějaká pružinka a kus kovu... Nemám představu, k čemu slouží či odkud se tam tyto předměty vzaly... Volal jsem mechanikovi a ten mě ujistil, že vůbec nemá představu... Upevnil jsem nové čidlo, zajistil, připojil, zadekloval a pak už jsem neměl problém, ikdyž se mi zdálo, že teplota se mění v docela rychlých intervalech(lítá mezi půlkou a čtvrtinou)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...