Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak jsem to vyzkousel, teplota 11°C, 2 osoby + neco v kufru. Tri mereni v rozsahu 12,5 - 13s.

Tak jsem to vyzkousel, teplota 11°C, 2 osoby + neco v kufru. Tri mereni v rozsahu 12,5 - 13s.

Ten test jsi zkoušel s oktou co máš v popisu? Jestli jo tak je to :palec2:

Upraveno od Peterer

Presne tak. Pneu jeste letni, Kleber Dynaxer HP2.

Upraveno od oct

a co chip od bitpoweu na oct 1.6 74kw.... umi to pokud se nepletu zvednout cca o9-10% a kroutak o 10% ale bude to vubec znat na takhle slabem motoru az 6tisic kc?

puvodne

74kw/102ps kroutak148/3800

po chipu

84kw/114/167kroutak

puvodne

74kw/102ps kroutak148/3800

po chipu

84kw/114/167kroutak

Otazka je jak moc sdou ty cisdla "po chipu" realne ! ;)

Dneska jsem slyšel, že údajně chipuje i Škoda, tedy myšleno výrobce. Nevíte o tom něco seriozního?

Zkus test, z 80 na 120km/h na 4rychl. stupeň, 1osoba, rovina, no a dát tomu kotel...

Origo 81kW má 8,5s a čip by měl mít 6sec.

Zkus to změřit. -_-

Tak jsem vcera konecne testoval.

Rovina, +3 st. C, zimni pneu 16", jedna osoba v aute. Celkem 5 mereni v rozsahu 6:05 az 6:25, takze to celkem odpovida... i kdyz samozrejme je to subjektivni, jelikoz mobil v ruce nejsou moc presne stopky :)

Zkus test, z 80 na 120km/h na 4rychl. stupeň, 1osoba, rovina, no a dát tomu kotel...

Origo 81kW má 8,5s a čip by měl mít 6sec.

Zkus to změřit.  -_-

Tak jsem vcera konecne testoval.

Rovina, +3 st. C, zimni pneu 16", jedna osoba v aute. Celkem 5 mereni v rozsahu 6:05 az 6:25, takze to celkem odpovida... i kdyz samozrejme je to subjektivni, jelikoz mobil v ruce nejsou moc presne stopky :)

:palec2:

Včera test proběhl. Octavia org. 81 kw nyní má mít 103 Kw . Tři osoby zrychleni 6.3 sekundy. Spokojenost.

Včera test proběhl. Octavia org. 81 kw nyní má mít 103 Kw . Tři osoby zrychleni 6.3 sekundy. Spokojenost.

Máš čip Sportmotor, že jo.

Na tři osoby super čas. :palec2:

jo sportmotor

lol

čauves, nemáte někdo zkušenost s firmou UR Tuning?

Slysim poprve :(

firma z Prahy, můřeš mrknout na stánky www.urtuning.cz. dělaj všechny možný auta, tak jen jaký maj refernce tady..

Chlapi co máte čiplou 1.8 bez turba, jaký tam je nárůst výkonu? Začínám o tom taky přemýšlet.

1.9tdi 66kw+powerbox(2500kc) =min.81kw

moje zkušenost B)

1.9tdi 66kw+powerbox(2500kc) =min.81kw

moje zkušenost B)

Akorat ze si myslim, ze powerbox je to nejhorsi, co muzes pro motor udelat :-( A hlavne s chiptuningem to nema nic spolecneho...

Chlapi co máte čiplou 1.8 bez turba, jaký tam je nárůst výkonu? Začínám o tom taky přemýšlet.

mel jsem a bylo to znat,sice ne moc,ale lepsi to urcite bylo. Tahlo to lip odspoda.

To bude asi čipování na urologii :p

VladaTp

Tak co ta brzda, Byl nebyl.Jak to vypadá.

VladaTp

Tak co ta brzda, Byl nebyl.Jak to vypadá.

Nebyl, neni cas :-(

Dalsi vec je, ze mereni na valcove brzde neni moc objektivni, aby to bylo presne zmereno, musel by motor ven, jinak je mereni ovlivnene spoustou velicin...

Druha moznost by byla, nechat to zmerit pred cipem a potom, coz jsem neudelal :-(

A hlavne, ani mi mocn ejde o to, kolik to ma kw nebo hp, ale o to, ze ted to auto jede podstatne lip :palec2:

Dneska jsem slyšel, že údajně chipuje i Škoda, tedy myšleno výrobce. Nevíte o tom něco seriozního?

Take jsem slysel, ze skoda vymeni RJ a navic na zmenu dava zaruku. Akorat ta cena je cca. 2x vyssi nez od jinych chiptun. firem.

Bylo to pro OII, jestli delaji i OI to nevim, ale dle meho by to nemel byt zadny velky rozdil:)

• 4 týdny později...

Take jsem slysel, ze skoda vymeni RJ a navic na zmenu dava zaruku. Akorat ta cena je cca. 2x vyssi nez od jinych chiptun. firem.

Bylo to pro OII, jestli delaji i OI to nevim, ale dle meho by to nemel byt zadny velky rozdil:)

Jo delaj i OI ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.