Přejít na obsah

Zamknutí auta zevnitř


Grow

Doporučené příspěvky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, čím je způsobeno, že když zmáčknu tlačítko pro zamknutí (to, co je na dveřích hned pod/nad tlačítky pro okna) tak se nic nestane. Dokonce to tlačítko ani nesvítí.. Předem díky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když otevřeš dveře,tak uvidíš gumovou průchodku v které vede svazek kabelů. Tu průchodku od sloupku odcvakni a uvidíš svorkovnice. Jak jsi dával foto toho tištáku nevím ale zdá se mi jakoby v jednom místě na součástce-nevím jak jse jmenuje chyběl cín.

Editováno: , autor: Mirek 835
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je to ta první fotka  a od spodu ta druhá řada součástek na pravo. Nevím možná se to jen zdá,ale ostatní ty součástky mají na koncích cín a jen ta na té jedné straně jakoby tam chyběl. Spíš tam je studenák. Nevím já bych si pučil někde druhé ovládání a vyzkoušel co je špatné. Opravdu to může být i kabeláží.

Editováno: , autor: Mirek 835
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Cau, me taky nesvitila kontrolka tlacitka pro zamykani. Funkcne bylo tedy jinak v poradku ale zase mi nesla prvni poloha tlacitka pro stahovani oken. Navod na opravu zde http://www.fabiaauto.cz/skoda-fabia/oprava-ovladace-oken-skoda-fabia-i     Co se tyce te nesvitici kontrolky tak jsem mel studenak na predradnem odporu pro danou LED. Viz foto. Stacilo prepajet a tlacitko sviti. Na tve fotce mi pripada ze mas studenak na soucastce oznacene 1600 (na foto jsou dve, tak ta vlevo) tak tu bych zkusil prepajet (staci v miste kde je ten cin jakoby praskly prohrat pajkou, ono se to spoji)

post-91641-0-80382500-1460053611_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...