Popu Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 (editace) stropnice levna rozhodne nebude. Uz ted stoji tato seda okolo 10 tis. Kč Kdyz pripocteme priplatek za cernou, nebude to nic prijemnyho Editováno: 6. Únor 2018, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Pokud vim, stropnice for FIII stoji okolo 5,5 tKc, pro panorama strechu neco pod 7 tKc. Kazdej ze sloupku cca 270,- Kc. Plus ruzny krytky, madla, slunecni clony, stropni lampicka atd. Cili nove dily se hrave k/nad 10 tKc mohou vysplhat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 (editace) Najväčší problém bude asi zohnať čierne stropné svetlo s catvision.. Editováno: 6. Únor 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Mistr lakýrník to svede. V tom bych problém neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 V tom prípade môže všetky diely na striekať a niekde som videl striekať aj stropnicu čiernou farbou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Tak řešit se dá spousta věcí, otázka je jak to pak bude vypadat a hlavně jestli to vydrží nějakou dobu barevně stálé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 No, zcela uprimen, ja vam nevim. Sice chapu, ze cerny strop je znakem sportovnich variant a tim jaksi atraktivni, ale ze bych po nem nejak zasadne touzil, to se vskutku rict neda. Mozna to bude tim, ze mam rad svetly/bezovy interier, ktery je prirozene vic prosvetleny. Kdyz se svezu v RS, je to sice prima jizda, ale uvnitr si pripadam jak v rakvi prave diky celocernemu interieru. Asi by mi to nezabranilo si RS koupit, ale ze bych si to dobrovolne do auta daval a jeste za docela velky peniz, to opravdu ne. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Ono je to na zvážení, já mám rád také béžový interiér, ale ŠA ho spolu se sport sedačkami do Fabie nenabízí... Třeba v Koraqu vypadá béžový interiér a černý strop naprosto super, stejně tak Superb má v případě béžového interiéru i béžový strop (myslím že Octavia ve Style a L&K taky, Kodiaq asi také). Ale šedá mi nějak k srdci nepřirostla a asi nebudu jediný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 @Maverick Tohle úsloví mně taky napadlo, ale rakev je černá zvenku ale vevnitř je vystlaná bíle i dekl. Tedy rakev má teď spíš martab. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Tak na FB skody mame prvni fotky nove fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Tohle už vypadá slušně: http://www.auto.cz/modernizovana-skoda-fabia-facelift-zeneva-2018-113244 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Facelift oficiálně: 180208_Prepracovana SKODA FABIA zazije premieru na zenevskem_autosalonu_2018.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Tak nevím, asi jsem čekal víc, ale toto mi nějak nesedí. Určitě to bude chtít vidět naživo, protože fotky dokáží dost zkreslovat, tak uvidíme... A trochu mne zklamaly ty odrazky vzadu, jednak to vypadá divně, druhak to bude komplikace při výměně u předFL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 No, za mě stará byla hezčí. Nějak ten facelift opět působí nesourodě, Fabia má docela vyvážené proporce a aspoň na fotkách to facelift kazí divně vypouklým předkem a pro mě trošku nepochopitelnými pokusy o zakulacení tvarů zádi (stejně jako OIII FL a Karoq) k jinak striktně hranatým konturám..Takže tragédie jako u O3 to není, ale za mě kdo koupil předFL, chybu neudělal 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Věř, že při tvoření FL verze se Škoda auto určitě neřídí myšlenkou, jak to asi půjde dodělat na před FL verzi. Jinak mám pocit, že ten předek jim tak celkově nepasuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 + zadne svetla + zadny naraznik + predne svetla (pouzita technologia) + honeycomb v spodnej prednej cast + pouzite elektro vychytavky - predna maska - predne svetla (tvar) Ostavam pri tom co mam. Nemam zatial dovod menit. No uvidim nazivo. Inac blatniky, kapota vyzeraju totozne s predFL. Rozdiel teda naraznik, svetla a maska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Tak alespon podle obrazku pro me zklamani. Nektere detaily fajn, ale celkove jsem cekal vic. Pokud to nazivo nebude lepsi, FIII FL vypadne z kandidatu na nove auto pro zenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 @Pawouk alebo @Malta nepresuniete to od prispevku od milanxxx do FL temy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 osobne se mi to vubec nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Fuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 prednu masku mali nechat tak, alebo dat tam vceli plast ako na spodnej mriezke... svetla to je des... ten spodny led "pasik"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Zklamani, vubec bych se nedivil, kdyby Kaban nakonec byl odejit. OIII FL, zadek Karoku, teď tohle.. po SIII strmy pad dolu. No a kde se vzal, tu se vzal "blind spot"... :-) Vyhřívané čelní sklo stále nepřítomno. Editováno: 8. Únor 2018, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 @LukášCBR Jasně že se tím neřídí, ale i tak ty odrazky v nárazníku nevypadají nic moc. O tom naroubování "kulatého" předku na hranaté boky ani nemluvě... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Zadni cast by ještě sla ale ten predek vypada rozhodne lepe u pred fl. A rozhodne se mi uz vubec nelibi fitr pevnych castic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Jo, ten filtr jsme nadhazoval nedávno, jestli bude a bude... Snad bude méně problémový než byli zezačátku u TDI. Každopádně jsme rán že mám jednu z posledních 1.2 TSI a myslím že v tom nebudu sám, kdo je rád, že má předFL 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.