Martab Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 Jo klasický R4, tak to ale byl 1.6 MPI EA211 (nejspíš), existuje ve variantách 66/81kW a 155Nm, jen není prodáván u nás (tento motor se dokonce u nás vyrábí, ale jen na vývoz, v jiných částech světa se dává do Rapida, Fábie, Octavia Classic, Yeti). Nebo to bude 1.5 MPI 81/85/83 kW a 150/145Nm který je "novější" a prodává se třeba v Číně (Kamiq, Octavia, Rapid, ). (mimo jiné je v Číně i k dostání nám starý známí 1.2 TSI ve variantě 85kW a 200Nm, ještě existuje 1.4 MPI 66kW a 132Nm, všechno motory nové generace EA211) Jeden z nich se do Kamiqu bude dávat 100%, ale nepůjde na náš trh... Ale ať nejsme uplně mimo téma, ten 1.6 MPI lze najít i v Fábii III FL s následujícími parametry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Nevíte někdo co je toto za tlačítko? Já tam mám MODE a bylo i na všech jiných Fábiích kde jsem ho viděl. Ani dle výpisu výbavy nevidím nic zvláštního: https://www.skodaplus.cz/Car/1440683/skoda-fabia-tsi-1-0-81-kw-style-plus?query=mark[]%3D32%26model[]%3D400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 (editace) Jen zmena symbolu. Funkce je to furt stejna a to prepinani tempomat/limiter Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 No zmatečnější už to udělat nemohli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Právě že ikdyž jsem si vylistoval novější auta, tak to tam neměli. Každopádně "velmi povedený symbol", z toho nového funkci pochopit chce hodně představivosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 To skôr vyzerá na nejaké dodatočné brnenie, s ktorým môžeš búrať koľko chceš a auto sa nepoškodí. Len akú dlhú to má účinnosť? V hrách to zvyklo trvať nejakých 30sek a potom sa to niekoľko minút dobíjalo..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 To je dobré, na 30 s to stač, Jde to dokódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LKk Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 Tak z konfigurátoru zmizela verze 1,0 TSI 81 kW DSG. Nyní ke všem verzím combi k dispozici jen 1,0 TSI 70 kw. Ke krátké Ambition a Active TSI 70 kw a MPI 44kw. Nemáte někdo představu, jak to bude z motorizacemi v F3 dále? Dožije s těmito 2 nebo ještě odeberou MPI? Či se chystají nějaké nové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 Nedávají tomu nějaké nové tzv. zelené měření? Přeci není možné nabízet model auta jen s 1-2 motory. To dělá dneska jen automobilka z Kolína. Snad by mohl odpovědět někdo , kdo má přístup k lidem ze Škodovky. Pár lidí se tady k přístupu k informacím přímo od zdroje dříve hlásilo. Myslím, že by nás to všechny zajímalo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 A vždy je nějaký dobrák naprášil a tak se už nikdo k tomu nehlásí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Jen taková zajímavost, včera jsem na dálnici mezi MB a PHA potkal FIII na převozkách a místo kulatého loga na zadku, měla pouze písmenka ve stylu Scala. Rozhodně to nebyl nějaký domácí bastl, spíš to vypadá jako lehký facelift :) foto bohužel nemám, míjel jsem ji v zúžení a spěchal do rachoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Ano, měla by to dostat společně s dalšími modely jako novinku MR20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Budete lepit? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Já určitě ne, jednak se mi ten nápis extrémě nelíbí, když to není na prodlouženém skle, druhá věc je že pod lokem je prohlubeň, takže by se museli měnit celé dveře. Zde jak to vypadá na Karoqu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 (editace) To bude blee ? Já bych spíš lepil naopak emblém zpět ? Ale bez prohlubně to už asi nepůjde. Ještě jsem zvědavej kam dospěje další zdražení. Editováno: 13. Květen 2019, autor: MilanHos 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 V 4. 4. 2019 na 9:13, Martab napsal: Nevíte někdo co je toto za tlačítko? Já tam mám MODE a bylo i na všech jiných Fábiích kde jsem ho viděl. Ani dle výpisu výbavy nevidím nic zvláštního: https://www.skodaplus.cz/Car/1440683/skoda-fabia-tsi-1-0-81-kw-style-plus?query=mark[]%3D32%26model[]%3D400 Vždyť to je tlačítko pro aktivaci asistentů (BSD, Lane assist apod...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 @ka_r_los Právě že to tak vypadá, ale tímto tlačítkem se přepíná mezi omezovačem a tempomatem (je to tak v novém návodu a i se tak chovali staré verze páček). Tlačítko na ovládání asistentů je na volantu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Ale pro tohle páčka taky přece existuje a potisk je tam LIM... to je fakt bojdel pane Vašnosto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 právě proto jsem se na to ptal, protože dřívější vzhled páčky byl tento: (Tempomat/Limiter) Verze pouze s limiterem vypadala takto: Proto jsem se ptal, co to je za novou páčku/symbol a podle nových manuálů a toho co zde padlo se opravdu jedná jen o změnu symbolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Mne by sa nápis ŠKODA na kufri páčil a asi by som ho aj hneď dal, ak by to bolo možné. Ale buď budem musieť vymeniť celé kufrové dvere alebo si zoženiem nápis s naozaj veľkým O, aby vyplnilo tú dieru.. Na druhú stranu tuningmajstri túto zmenu myslím ocenia, pretože ak zhodia všetky nápisy, mala by im vzniknúť naozaj pekná čistá línia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Od kdy naběhne MR2020 pro Fabii? Taky někdy koncem července? A auto objednané nyní, ale s výrobou někdy v září, už bude podle změn MR2020? Nebo jak je toto řešeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Ano, budes mit mr2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 (editace) @Kuchar7 nový MR 2020 by se měl začít vyrábět cca kolem 22 týdne, pokud to srovnám se svojí, která je MR2018 a byla vyrobena v 23 týdnu 2017, ale nevím, jestli je to tak pravidelně každý rok..a samozřejmě, že auto vyrobené v září už bude MR2020.. Editováno: 13. Květen 2019, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Ostatní modely (ty bez nějakých zásadních změn jako je FL) mají změnu v KT 28. U Fabie bych to čekal taky tak. Za mě teda z nápisu docela rozčarování. Jednak je to už okoukané od jiných automobilek, za další se mně to nelíbí ani trochu. Na Superbu I. generace nebyli schopni po přesunu blinkrů do zrcátek blatník bez díry (cpali tam malý znak Superb) a tady kvůli tomu dělají nové dveře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 No tak když zvládnou udělat díry navíc pro těsnění kapoty... Ale v podstatě stačí přebrousit emblém v raznici a jedou dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.