Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nejhezčí [emoji7]

• 3 měsíce později...

Ahoj

Mám dotaz ohledně nápisu na pátých dveřích. Ten je na F3 fotkách z klonfigurátoru. Auto jsem si teď objednal (style) a čekám, ale zajímalo by mě jestli jsou nějaký další změny, oproti těm co jsou FL2018. Já si všimnul jen toho nápisu ale dost těžký najít další podrobnosti a naživo sem jich moc s tím nápisem neviděl abych vypozoroval nějaký další změny.

Dík za info!

co vidím v konfigurátoru:image.thumb.png.ab9a62c729cd16bb61ff818edb4c6d14.png co vídám na silnicích:image.thumb.png.116c84f2640f763ce0442d7b2ec78d50.png

Okrem nápisu na zadných dverách budeš mať aj čierne plastové krídelká v horných rohoch zadného okna... a môžeš očakávať aj nový dvojramenný volant zo štvorkovej Octavie.

Viac info:

https://forum.skodahome.cz/topic/151998-mr-2021/ - toto asi budeš mať ty

Niektoré zmeny sa však mohli preklopiť už aj z predchádzajúcich modelových rokov.. pozri teda aj toto: https://forum.skodahome.cz/topic/147391-mr-2020/

Upraveno od brrrrm

Díky za super rychlou odpověď! Přesně tohle sem hledal :)

Máš v objednávce přední bi-LED světla? Z ceníku vypadly, v konfigurátoru nejsou a nejdou vidět, ale ještě jsem auto bez nich neviděl.

@bojler jak to myslíš, že v konfigurátoru nejsou ? mně tedy u style se ukazují BI-Led světlomety stále a v popisu výbavy tam stále jsou..

1.jpg

Aha, už to v CC tedy upravili a jdou vidět i na náhledu konfigurovaného auta. V ceníku přední LED pořád jen u MC.

• 4 týdny později...

Ahoj, zdá se, že z konfigurátoru vypadl motor  1.0 TSI 81kW. A nebo dělám něco špatně? Každopádně ještě v srpnu tam byl..

20200921_143624.jpg

Je to možné, vypadl už několikrát a nedává se aktuálně ani do Pola. 

Měla by přijít nová 1.0 TSI EVO 81kW, tak jestli to nesouvisí s tím.

Díky. To bude možná ono. No čekat na evo už nebudu, tak kdyby vás někdy na silnici brzdilo kombi v barvě posťácké modři, tak se omlouvám ?

• 4 měsíce později...
  • Autor

Momentálně už nejde objednat, v průběhu února by měl být v prodeji Trumf, Tour ....

Upraveno od Jan R.

Mě trefí. Ve čtvrtek jsem poslal prodejci nakonfigurovanou fabču do firmy, aby nacenil.

Heh.. z akého dôvodu zarezali Style? Opaketovaný Ambition bude v lepšej výbave ako starší základný Style... bude pekný bordel medzi jazdenkami o pár rokov.

Upraveno od brrrrm

• Autor

To dělají vždy, jak je to doprodejový model nejvyšší výbavy jsou pasé. Viz minulá generace i O3.

je to bohužel tak, fabia 3 s konfigurováním končí, je naplněna výroba v souvislosti s ukončením výroby. Čekací lhůta cca 5-6 měsíců a v té době už se bude zřejmě vyrábět F4, která by se měla dle posledních info, které mám rozběhnout o prázdninách po celozávodní dovolené se začátkem prodeje pro zákazníky na podzim, ale člověk nikdy neví, jak to v téhle covidové době dopadne.

Jediná novinka by už měla být jen ta, jak píše @Dixik2 a to je ta zmiňovaná Fabia combi tour, takže takovej slepenc, ani Ambition ani style, prostě je třeba spotřebovat zbylé díly a až se to bude jednou prodávat, tak vlastně člověk ani nebude vědět jako výbavu prodává, jak píše @brrrrm :-)

Upraveno od ski1961

Tour v jakémkoliv modelu už od dob O1 měl svoje špecifiká

ski1961: Nemáš info,kdy představí F4 HB ?

@Dixik2 takové info nemám, ale dalo by se to odvodit právě od toho, že ukončili konfigurování nových Fabií a z toho, co už jsem psal výše. Já osobně vidím její představení někdy na jaře, ale jak říkám, covid může všechno změnit a klidně se může všechno posunout.

• 9 měsíců později...
  • 3 týdny později...

Zdravím dá se f3 přeskládat na F3 facelift ? Vypadá to ze blatniky a kapota jsou stejne až na světla a nárazník . Děkuji za odp.

Upraveno od Pecaturboman

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.