_Denis_ Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Nejhezčí [emoji7] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Duben 2020 Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 Nádhera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drone971 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Ahoj Mám dotaz ohledně nápisu na pátých dveřích. Ten je na F3 fotkách z klonfigurátoru. Auto jsem si teď objednal (style) a čekám, ale zajímalo by mě jestli jsou nějaký další změny, oproti těm co jsou FL2018. Já si všimnul jen toho nápisu ale dost těžký najít další podrobnosti a naživo sem jich moc s tím nápisem neviděl abych vypozoroval nějaký další změny. Dík za info! co vidím v konfigurátoru: co vídám na silnicích: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 (editace) Okrem nápisu na zadných dverách budeš mať aj čierne plastové krídelká v horných rohoch zadného okna... a môžeš očakávať aj nový dvojramenný volant zo štvorkovej Octavie. Viac info: https://forum.skodahome.cz/topic/151998-mr-2021/ - toto asi budeš mať ty Niektoré zmeny sa však mohli preklopiť už aj z predchádzajúcich modelových rokov.. pozri teda aj toto: https://forum.skodahome.cz/topic/147391-mr-2020/ Editováno: 20. Srpen 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drone971 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Díky za super rychlou odpověď! Přesně tohle sem hledal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Máš v objednávce přední bi-LED světla? Z ceníku vypadly, v konfigurátoru nejsou a nejdou vidět, ale ještě jsem auto bez nich neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 @bojler jak to myslíš, že v konfigurátoru nejsou ? mně tedy u style se ukazují BI-Led světlomety stále a v popisu výbavy tam stále jsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Aha, už to v CC tedy upravili a jdou vidět i na náhledu konfigurovaného auta. V ceníku přední LED pořád jen u MC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haig Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Ahoj, zdá se, že z konfigurátoru vypadl motor 1.0 TSI 81kW. A nebo dělám něco špatně? Každopádně ještě v srpnu tam byl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Je to možné, vypadl už několikrát a nedává se aktuálně ani do Pola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Měla by přijít nová 1.0 TSI EVO 81kW, tak jestli to nesouvisí s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haig Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Díky. To bude možná ono. No čekat na evo už nebudu, tak kdyby vás někdy na silnici brzdilo kombi v barvě posťácké modři, tak se omlouvám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2021 (editace) Momentálně už nejde objednat, v průběhu února by měl být v prodeji Trumf, Tour .... Editováno: 1. Únor 2021, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 Mě trefí. Ve čtvrtek jsem poslal prodejci nakonfigurovanou fabču do firmy, aby nacenil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 Fabia Combi Tour: fabia-combi-tour-cenik.ee3a42962ca3396e0239cd717fa258bc.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 (editace) Heh.. z akého dôvodu zarezali Style? Opaketovaný Ambition bude v lepšej výbave ako starší základný Style... bude pekný bordel medzi jazdenkami o pár rokov. Editováno: 1. Únor 2021, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 To dělají vždy, jak je to doprodejový model nejvyšší výbavy jsou pasé. Viz minulá generace i O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 (editace) je to bohužel tak, fabia 3 s konfigurováním končí, je naplněna výroba v souvislosti s ukončením výroby. Čekací lhůta cca 5-6 měsíců a v té době už se bude zřejmě vyrábět F4, která by se měla dle posledních info, které mám rozběhnout o prázdninách po celozávodní dovolené se začátkem prodeje pro zákazníky na podzim, ale člověk nikdy neví, jak to v téhle covidové době dopadne. Jediná novinka by už měla být jen ta, jak píše @Dixik2 a to je ta zmiňovaná Fabia combi tour, takže takovej slepenc, ani Ambition ani style, prostě je třeba spotřebovat zbylé díly a až se to bude jednou prodávat, tak vlastně člověk ani nebude vědět jako výbavu prodává, jak píše @brrrrm :-) Editováno: 1. Únor 2021, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 Tour v jakémkoliv modelu už od dob O1 měl svoje špecifiká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 ski1961: Nemáš info,kdy představí F4 HB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 @Dixik2 takové info nemám, ale dalo by se to odvodit právě od toho, že ukončili konfigurování nových Fabií a z toho, co už jsem psal výše. Já osobně vidím její představení někdy na jaře, ale jak říkám, covid může všechno změnit a klidně se může všechno posunout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 https://m.autorevue.cz/skoda-fabia-tour-2021-kombi-za-330-tisic-ma-jen-tu-nejnutnejsi-vybavu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Nový ceník Fabie combi Tour fabia-combi-tour-cenik.pdf navýšení ceny o 25 000,- Kč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pecaturboman Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 (editace) Zdravím dá se f3 přeskládat na F3 facelift ? Vypadá to ze blatniky a kapota jsou stejne až na světla a nárazník . Děkuji za odp. Editováno: 23. Listopad 2021, autor: Pecaturboman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 @wirer?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.