Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Takže moje nová zkušenost :

Vyzkoušeno na  Samsung Galaxy A5 2016 a s tímto mobilem funguje jak Android Auto, tak Mirror link. Na ten Mirror link jsem si stáhnul s google play Sygic Car Navigation, 7-denní plná verze, takže jsem to na ní mohl vyzkoušet a vše funguje..bohužel plná verze je pak za 80 euro..a při Mirrorlinku normálně funguje rádio, ačkoliv na stránkách škoda-auto by u tohoto mobilu nemělo audio fungovat..

Vloženo (editace)

Ako si prišiel na tých 80€? Možno cenníková cena je taká, ale majú takmer nonstop zľavy... pár krát do roka dokážu zísť s cenou ešte nižšie. Momentálne Európa za 16,99€ bez premávky alebo 19,99€ s premávkou.

https://eshop.sygic.com/en/

Inak, jedna licencia funguje na troch rôznych zariadeniach v rámci jednej platformy.

;)

Editováno: , autor: brrrrm
Vloženo

@brrrrm

na tu cenu jsem přišel zde na google store, když jsem stahoval tu apku, viz foto..ty ceny od tebe jsou zajímavé..obsahuje ta cena od tebe i připojení k vozidlu na mirrorlink ? jak se píše v popisu na tom mém obrázku ? moc se v tom zatím nevyznám :-)

Screenshot_20170511-162049.jpg

Vloženo (editace)

Aha, tak máš pravdu, beriem späť.. už chápem, prečo tú navigáciu predávajú tak lacno, lebo neobsahuje konektivitu k autu! :(

Tým pádom ma aj Mirrorlink prestáva lákať. Každopádne treba sledovať zľavy, určite vedia s tým ísť ešte nižšie.. napr. Black Friday alebo Vianoce.

Editováno: , autor: brrrrm
Vloženo

Na Car Navigation jsem ještě nikdy slevu neviděl. A když si to člověk přece koupí, tak se klidně může stát, že ML z nějakého důvodu přestane fungovat a prachy v p....

Vloženo (editace)

Mne chodili akcie na Sygic do mailu, neviem už síce kde som si to zvolil aby chodili no viem že niekedy bola verzia Car Navigation za 45€. Vtedy som ešte používal AA pokiaľ som nestratil nervy s padajúcim signálom GPS a potom som kúpil sygic v najbližšej akcii za 55€ (hlupák no) ale som spokojný. Bolo to tuším aj s doživotnou službou Traffic a HUD. 

Edit: pozrel som spätne maily a za najnižšiu cenu ponúkali Sygic Car Navigation minulý rok začiatkom leta (15.7.) a koncom leta (26.8.). Bolo to 47,99€ a nižšie to nebolo ani na vianoce.

Posledná akcia bola aj cez túto Veľkú Noc za 54,99€

Editováno: , autor: Helmic-Svk
Vloženo (editace)

Tak za těch cca 50 euro bych byl ochoten o tom přemýšlet, ale za 80 euro to zatím nechci..jen by mě zajímalo, kam se regnout, abych tyhle maily s těmi slevami taky dostával, protože každej den sledovat jejich ceny to opravdu nehodlám :-)

Ještě prosím místní znalece Sygicu car navigation..po těch 7 zkušebních dnes bude něco fungovat ? pokud ano tak co ? nebo pak už mi nepůjde vůbec ?

Ted jsem si navíc všiml, že těch 80 euro už je vlastně sleva 27% a jen do 15.5. jinak cena 110 euro..tak to už vůbec akceptovat nebudu :-)

Edit:

Tak už vím, jak dostávat ty emaily s jejich akcemi..kontaktoval jsem slovenskou podporu a velmi rychle dorazila odpověd. Stačí si u sygicu zaregistrovat účet, který je na mail a heslo a je to. V aplikaci do nastavení-připojení a tam vytvořit účet.

Editováno: , autor: ski1961
Vloženo

Nemôže to súvisieť s tým, že v prípade použitia AA človek odloží mobil niekde do priehradky pod prístrojovku.... a tým pádom zariadenia s horším GPS môžu mať problém chytať satelity?

Vloženo

Apple maps sice fungují, ale nejsem spokojenej s pozdním hlášením o odbočování a že mám odbočit do ulice té a té je mě taky v prdu, když název té ulice ve většině případů není kde zjistit při jízdě. Nejvíc jsem byl spokojenej s Here Maps už jen s tím že jsou i offline, ale ty na Boleru nerozjedu. V Here jsem byl vždycky spokojenej s hlasovou navigací.

Vloženo
Apple maps sice fungují, ale nejsem spokojenej s pozdním hlášením o odbočování a že mám odbočit do ulice té a té je mě taky v prdu, když název té ulice ve většině případů není kde zjistit při jízdě. Nejvíc jsem byl spokojenej s Here Maps už jen s tím že jsou i offline, ale ty na Boleru nerozjedu. V Here jsem byl vždycky spokojenej s hlasovou navigací.

Co zkusit WAZE?
Vloženo (editace)

navíc Waze nefunguje off-line a musím být data v mobilu nebo se pletu ? jaká je asi nejlepší GPS navigace offline, když nejsou data v mobilu ?

Editováno: , autor: ski1961
Vloženo

Ano. To vím. Nedávno to Waze oznámil, že začat testovat. Ale to ostatně říkal už před rokem :D Necháme se překvapit ;) Bylo dobrý mít v autě i jinou alternativu k Gmaps a Sygic

Experimentoval jsem a povedlo se mi nazrcadlit i Waze na Androidu, ale nedokážu si představit, že by to nastavoval a používal běžný uživatel/laik :D 

Prozatím zůstanu u AA pro běžné a rychlé používání a u externího Garmina pro plánované a zahraniční (off-line) cesty.

V AA používám ještě mimo map WhatsApp, Hangouts a Spotify.

Vloženo
před 3 hodinami, Whisperer napsal:

Experimentoval jsem a povedlo se mi nazrcadlit i Waze na Androidu, ale nedokážu si představit, že by to nastavoval a používal běžný uživatel/laik :D

Si sa zapojil do toho beta testovania? Alebo existuje aj iná finta?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...