Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kluci, taková technická věc...supa jsem prodal bez značky na přání-původně ji měl, jenže mi ji na DI sebrali s tím, že nemůžu ji mít u sebe a až budu mít jiné vozidlo, tak mi ji přidělí. Je tento postup v pořádku? Z logiky věci mi to nepřijde normální. Si ji zaplatím a úředník mi ji sebere!

Vloženo (editace)

000 1DEDA - Yeti

125 SANTE

T0S HIBA7

DAL IAM0N

953 0BEAT -pozn. frekvence rádia BEAT pro Prahu a stř. Čechy 95,3fm

Editováno: , autor: Yosef
Vloženo

Vyzná se tady někdo legislativě spz na přání? Mě byla včera zamítnuta spz 1AM B1TCH. Už jsem ji šel skoro na pokladnu zaplatit když v tom si druhá pracovnice úřadu všimla že moje spz je trochu ,,specificka" a po čtvrt hodině mi byla zamítnuta. Nechápu proč :DNakonec to dopadlo tak že je mi spz ,,asi zamítnuta" ale problém je že tím systémem už spz odešla a paní na úřadě vlastně neví jestli ji dostanu nebo ne a že mi dá ještě vědět jak to celé dopadlo :D

Vloženo

Docela by mne zajímaly pohnutky toho, kdo si chce na registrační značku napsat "jsem děvka" :blink: Bude s tím autem jezdit i manželka? A co na to říká? ;)

Ono obecně by ty texty na RZ stály za nějakou hlubší psychologickou studii.

Jinak důvodem k zamítnutí bude asi toto: Na značku na přání také nebude možné dát slova, která jsou hanlivá, podněcují k rasismu, xenofobii a obecně k nenávisti vůči nějaké skupině obyvatel, speciální znaky (- * / ? ! § apod.) nebo zkratky orgánu státní správy, zastupitelského sboru, krajských úřadů apod. (např. zkratky využívané ve veřejné správě – např. PČR, HZS, MDCR apod.). Úřady obcí s rozšířenou působností obdržely doporučující instrukce a obecná kritéria, podle kterých budou při schvalování navrhovaných znění značek postupovat. Konečné posouzení a schválení textu značky na přání bude na rozhodnutí příslušného úřadu. Registr vozidel zároveň pohlídá, aby nebyly vydány dvě totožné značky na přání.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...