Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, předem se omlouvám jestli dotaz už tady je, ale jsem v práci a na mobilu a nemám čas to hledat. Jak funguje startování tlačítkem, pokud třeba nebudu chtít nastartovat ale jen "otočit klíčkem"? Třeba pro zapnutí rádia atd. Diky za odpověď

Nestát na spojce.

Radio zapnes i bez "zapnuti" auta. Jinak, jak rika kolega. Zmacknes cudlik bez seslapnute spojky.

• Autor

Aha díky, myslel jsem ai tom. Dik moc

• 2 měsíce později...

A jak je to u DSG automatu?

U DSG myslím nesmíš stát na brzdě.

Přesně tak. 

Nevim jak u F3 ale u O3 nejde zapnout radio bez stisku start tlacitka.

A je to tak bud nestat na spojce nebo u dsg na brzde a zmacknout tlacitko.

Pri vypnuti zapalovani radio hraje do doby nez se otevrou ridicovi dvere.

Tak to Ti funguje nejak zvlastne. V mem pripade mohu zapnout radio aniz bych musel mit zapnute zapalovani. (u O3 a F3 co ma kolega to same chovani, take lze zapnout bez zapalovani).

Columbus ve sluzebni O3 taky muzu zapnout (stisk leveho kolecka) bez nutnosti zapnuteho zapalovani. Jedine co bez zapalovani nefungje je ovladani na volantu a pripadne nastaveni auta pres Columbus

• 3 měsíce později...

Ahoj chci se zeptat, po jaké době vám nastartuje motor když zmáčknete tlačítko? teď se mi nedávno stalo že aż tak po třech vteřinách, jinak potom normálně okamžitě, baterii mám na 80% , kde by mohl být problém? 

Někdy hned, někdy déle. Problém to nebude, někdy prostě trvá déle než se natlakuje palivo. Samozrějmě diagnostika je jistota, třeba tam bude zapsaná nějaká chybka.

No od té doby sem se na to zaměřil, tak mi to už připadá vždycky delší dobu :)

Skús sa zamerať na štart studeného a teplého motora.

Skôr by som to naozaj pripisoval natlakovaniu palivového systému. Aj ja mám opozdenie, stihnem si zapnúť pás pokiaľ naštartuje :D

Zatím pokazde nastartoval hned po zmacknuti... i dneska po 3 dnech na parkovisti, kdy v noci uz bylo k nule.

Mě to taky startuje vždy okamžitě. Jedno jestli teplo nebo zima

TSI mi pokaždé startuje téměř okamžitě (cca vteřinu po zmáčknutí tlačítka), TDI už to v téhle zimně pár vteřin trvá - žhavení.

V Sunday, October 30, 2016 at 9:54, Eric_ napsal:

Skús sa zamerať na štart studeného a teplého motora.

Skôr by som to naozaj pripisoval natlakovaniu palivového systému. Aj ja mám opozdenie, stihnem si zapnúť pás pokiaľ naštartuje :D

Až tak?

Samozrejme že to úplne nestihnem ale pri studenom je do dlhšie, teplý to nedám ani ruku z tlačítka.

na auto.cz sem četl že je letní a zimní benzín jestli to nemá spojitost, jinak beru pořád Vervu

• 3 týdny později...
V Sunday, October 30, 2016 at 9:16, Reesha napsal:

Někdy hned, někdy déle. Problém to nebude, někdy prostě trvá déle než se natlakuje palivo. Samozrějmě diagnostika je jistota, třeba tam bude zapsaná nějaká chybka.

tak dnes extrém a to bylo 18'C až tak snad po pěti sekundách, je to na návštěvu servisu nebo ne? Potom když sem startoval asi po deseti kilometrech tak start okamžitě

To není normální, TSI mi vždy startuje okamžitě ať je léto nebo zima. Nejlepší bude zavolat do servisu a poradit se. Uvidíš, co ti řeknou.

Pánové, co tady píšete o tlakování paliva (myšleno u TSI) - copak FIII už nemá systém, který spustí palivové čerpadlo v nádrži při otevření dveří řidiče? Mělo by být slyšet bzučení.

Ahoj vespolek, 

je nutné zmáčknout napřed tlačítko bez spojky, nebo můžu rovnou startovat ?

Díky.

Bzučení jsem zaslechl několikrát při dosedání za volant.  

Není, auto reaguje na otevření dveří, jak píše Pawouk

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.