StibTo Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 Neco podobneho se mi ozyva take, na 3.6. Vsiml jsem si toho hlavne u manualniho podrazovani pomoci + a - volby. Pri razeni nahoru zvuk neslysim. Druhy scenar je vyse zmineny - jizda zda se libovolnou rychlosti, sundam nohu z plynu a za sekundu ji na nej zase polozim, ozve se cvaknuti zpredu. take podeziram akceleracni silentblok, po vikendu bude auto na prohlidce ve Skodovce, tak je poprosim, aby se na to zamerili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
22AtReY55 Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Ahoj mám taky tento problém. Podařilo se ti přijít na to čím to je? A jaká byla případná provedená oprava. Moc dekuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 Bylo mi řečeno že provedli zkušební jízdu a je to normální... Ale asi to dám ještě někam jinam, to je stejný servis, který mi "profesionálně" opravil vibrující hadičku paliva a vyčistil stropní lampičku (viz. moje vlákno o autě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
22AtReY55 Vloženo 19. Červen 2018 Sdílet Vloženo 19. Červen 2018 No tak to je parádička. Zkusím teda taky pátrat dál. No uvidíme. Ještě jsem slyšel něco o přehrání sw v převodovce. Jinak mam taky 3.6 a hned zitra se vrhnu na tu palivovou hadici páč mi to drnčí taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 V 9. 5. 2018 na 13:52, StibTo napsal: Neco podobneho se mi ozyva take, na 3.6. Vsiml jsem si toho hlavne u manualniho podrazovani pomoci + a - volby. Pri razeni nahoru zvuk neslysim. Druhy scenar je vyse zmineny - jizda zda se libovolnou rychlosti, sundam nohu z plynu a za sekundu ji na nej zase polozim, ozve se cvaknuti zpredu. take podeziram akceleracni silentblok, po vikendu bude auto na prohlidce ve Skodovce, tak je poprosim, aby se na to zamerili. Čus, mám dá se říct stejnou závadu. Zjistil jsi čím to nakonec bylo? Mimochodem mě to dělá jen když se zahřeje motor, za studena nic. Měl jsi to taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Asi jsem to za studena nepozoroval... respektive nesnazil se pozorovat. No hele v autorizaku to bylo v kvetnu/cervnu a na tenhle dotaz mi rekli ze to je u DSG normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 před 9 hodinami, StibTo napsal: Asi jsem to za studena nepozoroval... respektive nesnazil se pozorovat. No hele v autorizaku to bylo v kvetnu/cervnu a na tenhle dotaz mi rekli ze to je u DSG normalni Tak jsi to přestal řešit? Mě to tedy moc normální nepřipadá. Já jsem objednaný do autorizaku na příští pátek, tak jsem zvědavě co mi řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 No zatím přestal no. Ale je ti divný. A k autorizaku jsem trochu ztratil důvěru, to spíš zkusím najít někoho kdo se fakt zabývá DSGckama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 (editace) Taky nemám k autorizaku moc důvěry, dám pak vědět jak jsem dopadl. To klepání tam rozhodně být nemá. Zatím se mi ani nikde na netu nepodařilo najít někoho, kdo by měl tento problém a vyřešil ho. Editováno: 7. Září 2018, autor: marsiano 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Kolegyni to na VW Golf rok 2010 prý dělá taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Většině lidem to ale nedělá. Mě nejvíc štve to klepání po přidání plynu. Je to jako by byla někde vůle, navíc čím větší dálku jedu, tím víc to klepe. Za studena vůbec. Snad na to přijdu. Kdyby někdo věděl co to dělá, tak napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Taky budu rád. Já to tipoval na akceleracni silentblok motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 před 5 hodinami, StibTo napsal: Taky budu rád. Já to tipoval na akceleracni silentblok motoru... To se mě nezdá, jelikož to dělá jen za tepla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 (editace) Dnes proběhla návštěva v autorizovaném servisu, komplet prohlídka a zjištění závady klepání. Dělá to prý setrvačník, údajně se s tím dá normálně ještě dlouho jezdit. Oprava dosti drahá, doporučují společně se setrvačníkem vyměnit i komplet spojku a vše by stálo u nich cca 35-40tis Kč. Pokud bych si donesl díly, tak práce do 3500,-. Setrvačník jsem našel zatím nejlevnější za 8399,- , spojkovou sadu zatím za 10866,- (ale podle mne půjde sehnat něco kolem 8000,-) Musím o tom popřemýšet. Editováno: 14. Září 2018, autor: marsiano 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Tak to je radost teda... No, tak alespoň víš, čím to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 16. Září 2018 Sdílet Vloženo 16. Září 2018 @marsiano Ještě pro doplnění - kde přesně jsi s tím byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 V 16. 9. 2018 na 17:09, StibTo napsal: @marsiano Ještě pro doplnění - kde přesně jsi s tím byl? Autorizovaný servis Manfred Schöner - Autoservis, Česká 225, Karlovy Vary. S tímto servisem mám jen dobré zkušenosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Ja na to momentalne cash nemam takze to resit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Ja to taky řešit nebudu, sami mi říkali, že to ničemu nevadí a v pohodě najedu vic jak 100tis km. Doporučovali mi vymění setrvaku až odejde spojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Tak snad u me taky na dlouho klid, auto ma 130 tisic kilometru, spojka i setrvak originalni. Klepani je sice votravny, ale pokud se s tim jeste desitky tisic kilometru da jezdit prijde mi to jako blbost "preventivne" za to davat 35 - 40 tisic korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Přesně, ale mám zjištěno pokud by jsi si koupil sám díly (origo) tak s prací v autorizaku tě to vyjde na cca 22tis Kč. Což je dost, ale dá se říct, že je to polovina ceny, kdyby jsi díly kupoval přes autorizak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 (editace) No a s prací u mého mechanika to bude ještě míň, účtuje mi okolo 400 za hodinu. V autorizáku to bude tak trojnásobek (s DPH). Kde koukáš po těch dílech? Já jsem například v Auto Kelly našel "dvouhmotový setrvačník DMF LUK" za 23.000 s DPH (já bych ho měl za 15.000 s DPH) ale dostupnost špatná... Kódy: 415 0755 09, 022 105 266 AK EDIT: https://eshop.autorozvody.cz zde je za 10 a půl (ale teda taky není skladem) Editováno: 25. Září 2018, autor: StibTo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 (editace) Hale autorizak chce za prací 3500,- s DPH, navíc je práce se zárukou a meli by mít veškeré příslušenství co je potřeba, včetně návodu jak se to má měnit a předpokládám, že i zkušeností. Proto mi ta cena prijde v pohodě. Autokelly tam vůbec nekoukej, to jsou největší zloději, ty mají na dílech nekdy i 500% přirážku. Originál díly mi byly doporučený LUK. Nejlepší ceny jsem našel na www.autodily-pema.cz setrvacnik LUK s vodícím loziskem 8399,- Kč. Spojku dsg na stránkách nemají, ale jistě ji dokáží sehnat, jelikož na stránkách www.motora.cz spojku také nemají na stránkách, ale kdyz jsem tam psal, tak ji umí sehnat za 9900,- Kč a vzhledem k tomu, že setrvak tam mají za 9117,- Kč, tak předpokládám cenu kolem 8000,- v těch autodilech Pema. Mám Sice Octavii 3 dsg, ale na Superba to bude stejne, možná i levnejsi. Editováno: 25. Září 2018, autor: marsiano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StibTo Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Jj Pema to už mi taky někdo doporučoval. Návod jak to měnit mám taky, kompletní Skodovackou dílenskou příručku na Superb2 Souhlas, AK je dobrý tak když Ti stojí auto na dílně a potřebuješ nějaký díl rychle. Cenově žádná hitparáda. Nemít tam slevy vůbec tam asi nepachnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thmf Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Zdravím. Mal som ten istý problém pri pri starsom superbe 2 aj pri tiguane. Teraz mám opäť superb 2 ale fl, všetko dsg. Vždy pomohla výmena silentbloku motora a prevodovky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.