Patrik1971 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Vytahoval uz niekto tuto mriezku,ktora je v boxe vzduchoveho filtra urcena na zachytavanie vody a brani kvalitnemu prudeniu vzduchu a motor robi hlucnejsim? https://www.youtube.com/watch?v=aLVE0R2-4qY&list=PLiAOgJtWI6ThtHksMsTZOMPny2t3hZBI2&index=7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Jeste vyndej i filtr, ten tam je taky jenom pro zlost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Je to zaujimave, vysvetluje sa v tom videu, ze sa nema ako dostat voda az do filtra a preco je tam potom ta mriezka proti vode... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Vraj zabranuje aj prilis rychlemu prudeniu vzduchu a tym padom strazi nizke emisie.To fakt nikto nema realnu skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 (editace) Hmmm, stale sa k tomu nikto nejako rozumne nevyjadril? A nik to ani nevyskusal? Asi to skusim predsa len sam na svojom aute :-) Editováno: 22. Květen 2016, autor: tecki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Myslíš, že by do vozu ŠA dávala nějakou věc navíc, kdyby neměla nějaký účel? Vždyť by jim to jen zvyšovalo náklady a každý centík je dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 (editace) oct: Myslel som nejaku odpoved podlozenu aj s rozumnym argumentom... Ved prave ten ucel ma zaujima! Aj soft na zmenu emisi pri testovani, co dal VW do svojich aut, mal svoj ucel...Jasne ze tusim nieco, ze dovodom mozu byt napr. emisie, ako tu uz vyssie bolo napisane... ale na tie kaslem, rovnako ako system start-stop je kvoli emisiam, tak aj ta plastova blbost vo filtri je asi kvoli emisiam... Vela veci na aute je len kvoli emisiam a platime za to, aj ked to nechceme! Preto by som si rad potvrdil alebo vyvratil moj nazor. Ale argument co si napisal nie je rozumny argument, ktory blizsie objasni problematiku... Editováno: 22. Květen 2016, autor: tecki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Niesi prvy,ja som to vyhodil uz pred tyzdnom Zmena no....fakt zmizlo pri tom stani na mieste a pridani na volnobeh take to drncanie a chrochtanie,ktore asi vydavala ta mriezka/lamely v nej/ v tom vzduchovom filtry.Ci ide lepsie do otacok,je tiez otazne,ale ak placepo funguje,tak ano,zda sami Ta mriezka urcite brani nadmernemu vyreniu vzduchu kvoli emisiam,ale nazyvaju ju aj wasserablaufgitter,taze mala by branit pripadnemu navlhnutiu vzduchoveho filtra.To bude taka poistka iba,lebo neviem,kde by sa tam ta voda nabrala,ale obcas tam mrknem,cí vlozka nieje navlhnuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 (editace) Ok, ved ziadne ine auto to nema vo filtri, co som pozeral (pozrel som vacsinu VW - Passat, Golf, Polo, tiez Ford Mondeo, Ford Fiesta...). Skusim a uvidim, ci nieco uvidim :-) Myslim si, ze kazda prekazka v privode vzduchu je len prekazka riadnemu saniu auta...Ved preco sa davaju sportove filtre bez akýchkolvek krabic ci prekazok pre lahsie nasavanie vzduchu? A to nehovorim o ich priechodnosti pre nasavany vzduch, zdoraznujem len prekazky v nasavani vzduchu a v snahe ich odstranit bez nepriaznivých nasledkov na motor...aby som zostal stale pri teme... Editováno: 22. Květen 2016, autor: tecki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 NA OII tahle mřížka je kvůli oblastem, kde se můýe vířit sníh, tj. v ČR dost k ničemu... aspoň tak to popisovali ve SM u OII "greenline" uživatele BMP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Takze mriezka vyhodena, zvuk na volnobehu po pridani plynu subjektivne krajsi ;-) Ok, fajn, takze ked bude mimoriadna snehova burka s chumelicou, a ja pojdem pocas nej dlhsiu dobu vysokou rychlostou, skontrolujem potom, ci sa dostal sneh az vzduchového filtra ;-) hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Ve dvojce mám něco hodně podobného, ale nevim jak dvojková FL má rozdílené sání u nafty o proti trojce. Nicméně když jsem minulý týden měnil filtr tak na spodku boxu s filtrem byly fleky soli od vody z jízdy po dálnici, takže se tam nějak malé množství vody dostává, obzvlášť pokud jezdíte po dálnici, kde se prostě zvedlé vodě od aut před vámi nevyhnete. Osobně bych to nevyndaval... i když ale se mi poškodilo sání u u HDI a motor mi asi 80 km sál vodu než odešla váha vzduchu a hodilo mi to nouzák, filtr mi protržený od vody, nicméně dal jsem novou váhu vzduchu filtr, opravil sací potrubí v podběhu a motor najezdil dalších 200 tisíc km, ale je fakt že jsem na ten nouzák pak mimo déšt a dálnici najel 60 km než jsem dojel domů, takže při vypnutí motoru už voda v motoru asi nebyla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.