Květen 20, 200718 r No snad neště průměr středové díry, který je 57. Ale já mám taky neorigo alu kola, a dostal jsem k nim vystřeďovací kroužky a plný počet šroubů. Takže asi dávej pozor, jestli tyhle věci jsou v ceně alu kol. Si si isty ze 57? Niekto zase spominal ze 58. Kde to je popisane? A ak tot sedi 5X100 a priemer 57, tak netreba tie redukcie?
Květen 21, 200718 r Inak mate niekto prehlad o original diskoch od skodovky, ze co stoja a pripadne aj tie plechace? http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000125
Květen 21, 200718 r Romanko: udelej si cestu k prodejsi at ti da katalog roomstera, tam jsou i vsechny Alu kola co skodovka dodava.
Květen 21, 200718 r Chlapi diky za rady. Ten linke je super. Aspon viemze ake kolesa na aky disk mozem dat. Len ja by som chcel vediet ceny v SR, ze ake maju predajcovia. Ale ved si to obvolam. A myslite ze vedia dat aj nejaku zlavu z katalogovej ceny? Alebo vsetci sa striktne drzia len tej ceny...?
Květen 21, 200718 r Chlapi diky za rady. Ten linke je super. Aspon viemze ake kolesa na aky disk mozem dat. Len ja by som chcel vediet ceny v SR, ze ake maju predajcovia. Ale ved si to obvolam. A myslite ze vedia dat aj nejaku zlavu z katalogovej ceny? Alebo vsetci sa striktne drzia len tej ceny...? oni sami na tom maj max 10%, takze ti daj tak 5%, zalezi jak se snima znas nebo ne., sel bych tam kde si kupovla auto., ti uz s tebe meli kseft, tak spis budou povolnejsi.,
Květen 21, 200718 r Hehe, no uvidime...lebo ich som tiez vyzdimal a stazoval sa ze aby som mu nabuduce nechal viac %. Davali mi zlavu 9% z katalogovej...no v kazdom pripade to skusim. Diky!
Květen 21, 200718 r Alice18: Suhlasim, mozme dohodnut nejaky zraz v BA na hrade, alebo na Devine by to mohlo byt tiez fajn. Pocujte co maju vsetci s tym Devinom, sak tam pomali ani neni kde parkovat ... nieco lepsie si neviete vymysliet ....
Květen 21, 200718 r hhh no to uz zneje zaujimavejsie alebo ako chalani z fabia clubu pred macDonaldom pri carrefoure muhehehehehe
Květen 21, 200718 r Aj to sa da...no myslel som ze ked je pekne pocko, tak to cunovo je pekna jazda...navrhoval by som stretko pred McDonald Carrefour a potom Cunovo -> Gapcikovo -> Vojka a na druhu stranu kompou a naspat cez Cunovo Carrefour. Viem si predstavit ako by kukali okoloiduci ak by sa tam objavil nejaky zastup Rumikov...
Květen 21, 200718 r Autor hihi, přesně jako nás očumovali na Karlštejně Koukněte se na http://www.roomsterclub.com/srazy.php Uvidíte jak to vypadalo, ať víte, do čeho jdete Upraveno Květen 21, 200718 r od foromen
Květen 22, 200718 r Chcem sa opytat na Alu Disky DEZENT. Mate niekto s nimi nejake skusenosti?Ake su kvalitne (ci nemaju tendenciu sa nejak deformovat...aby som z kolesa nemal za chvilku vajicko a nie kruh. Pripadne ine kvalitne znacky alu diskov ak mate na jazyku za priatelnu cenu. Diky chalani!
Květen 23, 200718 r Já mysllím že dezent je v pohodě. Ja jsem si je sám koupil a čekám až seženu gumy abych mohl obouvat.
Květen 23, 200718 r Mám Dezent T a E a oboje v pohodě.V sekci OI je ale foto Fka total KO.Záleží jakou díru trefíš.
Červen 9, 200718 r Ake su to Dezent? napis prosim ta specifikaciu. bol problem s montazou? A ake kolesa mas na nich? Su fakt super!
Červen 10, 200718 r Tak jsem o víkendu nahodil nové alu kola. Foceno mobilem Musim se priznat,ze rumiky moc nemusim..... ,ale tenhle vypada skutecne dobre
Červen 10, 200718 r Ake su to Dezent? napis prosim ta specifikaciu. bol problem s montazou? A ake kolesa mas na nich? Su fakt super! Jsou to kola Dezent F Hyper Black 7x16" ET 35 s pneu Pirelli P Zero Nero 205/45 16". Kola pasují perfektne. A vlezou se tam i 7,5x17" ET 40 s pneu 205/40 17". Ty 17ctky jsou akorát o milimetr vystrčenější.
Červen 10, 200718 r Musim se priznat,ze rumiky moc nemusim..... ,ale tenhle vypada skutecne dobre Děkuji. A to jsou na něm jenom folie, kola a kryty bočních lišt od milotecu.
Červen 10, 200718 r Na roomstru, je doporučeno 2,3 vpředu a 2,1 - 2,8 vzadu myslim. Ja mam oboje 2,3.
Červen 11, 200718 r sorry za OT,ale kolik foukate gumu 205/45/16 ?? Záleží na motorizaci, ale obecně lze říci, že vpředu 2.3, vzadu 2.1 při normálním naložení. Při těžkém nákladu vzadu 3.2.
Červen 25, 200718 r Dnes som si objednal Al kolesa znacky RIAL 6x15 roztec 5x100, 7 lucove zdali sa mi pekne ked dovezem roomstra tak ich nahodim.Idem pre ne do BA vo stvrtok potom hodim foto odkaz na stranku http://www.az-pneu.sk/index.php?goto=vypis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.