Přejít na obsah

Miesto na zadných sedadlách


Skandy

Doporučené příspěvky

Zdravim rad by som sa informoval ako je to s miestom pre zadných cestujúcich je to až tak hrozne ako sa vsade píše? mam cca 178 cm, je problém ak by zamnou sedela podobne vysoká osoba a šli by sme napríklad do chorvátska? alebo dá sa to vydržať. teraz mám Fabiu combi II a nemám pocit že osoba zamnou by bola moc obmedzená

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Nadruhou starnu do Chorvatska (tehdy Jugoslávie) se dalo dojet i na zadním koženkovém sedadle embéčka. Je to tedy čistě o zhýčkanosti sedího.

Presne :) Dneska bez klimy ani kilometr, prostoru kazdy potrebuje hektar. Jenze evoluce tak rychla neni a stejny druh cloveka to zvladal i bez vsech tech paradicek. A vzhledem k tehdejsi dobe mel z tech cest i tak nejak vetsi radost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedna věc je prostor na nohy a druhá komfort zadního sedadla, které je s tím předním naprosto nestovanatelné. Nadruhou starnu do Chorvatska (tehdy Jugoslávie) se dalo dojet i na zadním koženkovém sedadle embéčka. Je to tedy čistě o zhýčkanosti sedího.

 

Jo, moje babička taky vypráví, jak před 60ti lety dostala řidičák a ještě s teplým jela hned na Slovensko. Dneska bych jí do toho provozu poslal znovu. Asi by koukala, jen než by přejela Prahu. To že se dřív dalo jet v embéčku je argument asi jako, že dřív ti stačilo rádio a televizi si nepotřeboval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S F3 už jsem byl v Chorvatsku 2x konkrétně na Hvaru cca 1000km, jezdime vždy ve 4 a za mnou sedí osoba vysoká 178cm tedy o 5 cm vyšší než já a pohodlí na jedničku nikoho nic neboli a žádný stížnosti. Vše naprosto v pořádku. Ale najdou se samozřejmě takový kteří mají 160cm a bude jim superb malej, prostě 100 lidi 100 chutí. Když vám je Fabia malá tak si kupte něco většího a nemusíte si potom stěžovat že vas bolí rozmazlena řiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc nechápu co tady stále řešíte, každý má možnost si to vyzkoušet, at už u prodejce, nebo někde jinde. Nastavit přední sedadlo podle sebe a zkusit si sednout dozadu. Pokud to někomu nevyhovuje může si koupit třeba větší auto, ale z vlastní zkušenosti vím, že řidič do 180 cm - není vzadu problém. Jezdím dost často ve čtyřech a potíže s místem nemám a taky vím od začátku co jsem si zkusil a koupil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sedni si tam a dej to Chorvatsko, pak napiš, zda souhlasíš s tím, co jsi napsal. Mimochodem, jsem jen o něco málo vyšší než ty.

Bez problémů. Navíc člověk co jede do Chorvatska Fabii by si by vůbec neměl stěžovat na pohodlí. Pokud by měl mel daný člověk víc peněz, nepojede do Chorvatska, ale poletí na Ibizu a koupi si větší auto...

Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk

Editováno: , autor: czab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíš, že do Chorvatska jezdí socky? :D tak to si nemyslím a po pravdě dokonce vím, ono každej jede kde se mu asi libí že.. a za druhé Fabií si zase koupí jen socky? Každej si koupí jaké auto mu stačí a potřebuje a pokud se někomu zdá fabka malá tak si za těch 400 litrů má koupit ojetinu většího auta a ne pak tady brečet jak se tam mačká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nerekl bych socky, ale zcela urcite to lide delaji hlavne z financi uspory. To ze treba maji letiste daleko nebo neradi letaji jsou dilci aspekty. S malymi detmi bych klidne fabcou jel - pokud by mi ovsem stacil kufr (mam hatch). Dospele bych dozadu neposadil, at si kazdy rika co chce, mista je tam pramalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to prostě věc názoru. Podle mě je tam místa dost... Před fabkou jsem měl Ford Focus mk2 po fl rok 2011 a místa tam bylo jako ve Fabii nebo min. A do Chorvatska jsme normálně dojeli.

A jinak, nerekl bych, že si Fabii kupují socky. Za socku se rozhodne nepovažuji, ale mít na rozpočtu při koupi o 100k víc, nepujdu do Fabie....

A to stejné platí o dovolené. Mít na dovolenou o 15k víc, nepojedu do Chorvatska, kam jezdí každý trouba, pac to vyjde levně, ale za letím si někam, kde nejsou narvane pláže. Podotýkám, že nechci nikoho urážet, sám se řadím mezi troubu co tam už roky jezdí, protoze si teď lepší dovolenou nemůžu dovolit.

Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk

Editováno: , autor: czab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prijde mi, ze to místo vzadu nejak moc resite. Koho tam budete vozit? Sami sebe tezko. Takze posuzovat místo podle sebe je irelevantni, protoze tam bude patrne sedet nekdo s uplne jinymi proporcemi. Male deti? Ty se tam museji vejit uplne v pohode. Kamose? Ti muzou byt radi, ze je nekdo nekam odveze a nemuseji tam jet jako "socky" vlakem nebo zlutakama ne? Rodice? Jak moc často je nekam povezete a jak daleko? Vezl jsem nase nekolikrat kousek i daleko a problém nemeli... Kolegy z práce? Ti vam budou vzdy tvrdit, ze mate socka auto a proc jste nevzali neco jineho a jinou vybavu a jiny motor a kdesi cosi. Sami by svou svou ojetinu za to vase ale radi vymenili... Samozrejme Fabia není ani SUV ani MPV, stejne tak jako není a nikdy nebude sportak nebo limuzína. Podle toho je nadimenzovana, ale to se vi uz od zacatku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...