froggy Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 tohle je podle návodu správná funkce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 (editace) Mám origo alarm a po odemknutí klíčem a otevření dveří nic houkat nezačne. V Manuálu se píše, že nejdříve po 15-ti vteřinách. Jedině teda, že by mu trvalo déle jak 15 vteřin otevření těch dveří. Já bych to tipoval na nějaký špatný kabel, ale psal, že je kontroloval.. S mikrospínačem neporadím Editováno: 1. Říjen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 nefungující DO u levých předních dveří-roomster 2008, přecvaknutý kabely v přechodce viz. obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 (editace) Když vidím ty "kvalitní" kabelové svazky s tvrdou izolací z Ukrajiny, tak se ani nedivím jak to tam teď vypadá Editováno: 4. Květen 2014, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otec Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 (editace) Zdravim. Obcas sa mi uzamkne samovolne auto. Pocas jazdy ale aj ked vystupujem z auta. Nie je to vsak pravidlo. Kabelaz v LP dverach uz mam vymenenu. Neviete v com by mohol byt este problem. Dakujem. Editováno: 23. Květen 2014, autor: otec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Ještě se podívej na mikrospínač ve dveřích řidiče je to tady na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otec Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Skusim. Zatial dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 (editace) To je on, ten mikrospínač. Když se časem odrbe ten plastovej čudlík nahoře-červená šipka, tak dveře neví v jaké jsou poloze otevřeno-zavřeno, a v určité mezifázi jeho odrbání může docházet i k jevu, že to zafunguje i za jízdy. Je to vlastně v drtivé většině závada zamykání-mikrospínače. Např.samovolné zamykání po domělém odemčení a otevření dveří s vadným mikrospínačem, v počátečním stádiu blbnutí zámků i za jízdy, nebo bez funkce úplně, a pod. Editováno: 23. Květen 2014, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreme4u Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 (editace) Tak mám úplně stejný problém Při zamknutí na dálku se zamknou všechny dveře kromě řidičových a při odemknutí se odemknout opět všechny jen řidičovy dveře zůstanou zamčené. Zatím to řeším zamykáním klíčem, naštěstí to funguje. Zatím jsem nepřišel na to, jak sundat tu "krytku" toho kabelového svazku mezi dveřmi a sloupkem. Je na to nějaký grif nebo jsem se jen bál použít větší sílu?? A u Škodovky není funkce zamčení auta po rozjedu (třeba za 10s)?? To se musím vždy zamykat tím tlačítkem u řadící páky?? Zkoušel jsem např. 5x po sobě rychle zmáčknout zamčení nebo držet zamčení přes 5s jestli tu funkci neaktivuju. V návodu jsem o tom nic nenašel. A ještě mimo téma, kdyby mě někdo postrčil: Někde jsem slyšel, že na MaxiDotu je možné sledovat nějaké další skryté funkce, např. teplotu oleje, vody (oboje v stupních Celsia), nějaké chybové kody, apod. Je to pravda, jak na to?? Díky Editováno: 17. Červen 2014, autor: extreme4u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Tak se taky hlásím do klubu Předevčírem jsem z hrůzou zjistil, že mi DO zamče vše až na řidičovi dveře...jak jsem s tím dlouho jezdil nevím...rači na to ani nemyslím...VAG hlásí chybu a téměř na stopéro to bude zlomenej drát ve dveřích...ještě že to jde zamknout klíčem...je to v záruce tak ať se kluci činí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Dnes v servise opraveno...opravdu překroucenej drát...a mění se jen tzv.opravná sada...ne celej svazek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Tuhle opravu by měla škodovka dělat zadarmo i na autech po záruce, protože to je ostudná záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Zdravím chlapi, pomôže mi niekto, ako vybrať zámok z ľavých predných dverí na Fabii II ? rozobral som tapec, všetko poodpájal, odšrouboval dve skrutky zámku,ale nejde von, drží tam nejaké malé lanko, to asi ide na vonkajšiu kľučku, nie? Zistil som, že asi treba vybrať aj vložku zámku a čo ešte? Potrebujem vymeniť mikrospínač centrálu. Auto sa samé zamyká. Keď som pohýbal konektorom na zámku, cvakalo to ako divé. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Ahoj,chtěl bych poradit.Mám na Roomsteru originál centrální zamykání s hlídáním vnitřního prostoru a začlo mi blbnout.Dříve když jsem zamknul a potom jsem opakovaně zmačknul na ovladači zamykání,tak se nic nedělo a teď mi pořád znovu a znovu cvakají zámky a občas mi zůstane trvale svítit ledka ve dveřích.Zůstane sice zamčeno,ale zámky mají zvuk jakoby zamykaly a odemykaly (když opakovaně mackam na ovladači zamykání).Nevíte čím to může být?Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Ahoj. Skontrolujte si kabelaž , který je ve dveřích nebo mikrospinač v zamku. Mikrospič děla různé pohadky v stylu nezamýka nebo stale zamýka a otevíra párkrat. Mikrospinač nestoji moc pěnez ale trochu praci musiš dat. V škodovce Ti vyměni celý zamek za moc pěnez. Oni tam nevyměnaji mikrospinače za pár kroun. Lepši je změnit celý zamek za pár tisic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Jak to mam zkontrolovat?To mám rozebírat každý zámek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 Ja bychom demontoval dveře a podival bych se na kabelaž a zamek s mikrospinačem v jakovém one jsou stavu. Dal bych se ještě zapnout diagnostiku aby uvidět chyby. Občas stava se jednotka kaput , ale to řidká situace. Dřiv bych přečitel bych tohoto vlakno http://www.forum.fcp.pl/viewtopic.php?f=31&t=5462 . Na hoře davaš se czeski ( česky) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 tak se musím taky přidat na DO se nezamknou dveře řidiče a ukazuje to chybu 03301 zámek mám přehozený a stále to samé tak to bude kabel - netušíte jaký to je? a jak se sundavá ta krytka u sloupku? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Na jaký Ti sloupek jde ? Sloupek A ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 jak sundat tu průchodku z kastle u konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreme4u Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 Já bych rád věděl jak sundat tu gumovou průchodku z řidičových dveří (z A sloupku není problém). Snažil jsem se to opatrně páčit ven, ale je tam málo místa na ruce a nechtělo se mi použít hrubou sílu. Je na to nějaký postup-grif?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborka017 Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 (editace) V 4. 5. 2014 at 14:40, Casy napsal: nefungující DO u levých předních dveří-roomster 2008, přecvaknutý kabely v přechodce viz. obrázek Ahoj chcem sa spýtať ako ma vybrať ten prechod do dverí blbne mi zamykanie dverí a chcem skontrolovať káble no nerád by som niečo zlomil. Ďakujem za pomoc Editováno: 15. Srpen 2016, autor: barborka017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreme4u Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Tak to jsme dva. Ptám se na to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Teď nevím , jestli tlačit zhora nebo tlačit nahoru to fífo dle obrázku v příloze , pak vyhnout . 1.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborka017 Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Super dik za radu zajtra skúsim a dám vedieť ako presne to ma byť, inak to co máš za program s tými obrázkami? Kde by som si vedel taký zohnať dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.