martinpavel Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 (editace) Dobrý den, mám problém s převodovkou ASG. martin pavel Editováno: 23. Srpen 2019, autor: martinpavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Vlastním Citigo ASG 2/13. Při roční prohlídce, 2/14, byla měněna řídící jednotka převodovky. AS měnil v rámci nějakého nařízení. S řazením nebyl žádný problém. Popisovaná závada u mě zatím nenastala. Najeto 16t km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 podle mě to je rozbitý, dal bych to do servisu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinpavel Vloženo 6. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2016 auto je již dnes v servisu, ale i tam nad touto závadou kroutili hlavou a slyšeli o ní poprvé. I mně měnili v roce 2014 řídící jednotku řazení a to i přesto, že nebyl žádný problém. Já mám najeto 61 000 a popisovaná závada začala okolo 60 tisíc. Dám vědět jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 ..zavada se neprojevila.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 A tohle info jsi sebral kde ... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinpavel Vloženo 7. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2016 (editace) Závada se projevila i v autorizovaném servisu a i tam potvrdili, že jde o velice nebezpečnou závadu, avšak vůbec nevědí co s tím. Tudíž dnes posílají dotaz přímo k výrobci. Editováno: 7. Září 2016, autor: martinpavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 a ono už je asi po záruce, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinpavel Vloženo 7. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2016 (editace) Ano. Editováno: 23. Srpen 2019, autor: martinpavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinpavel Vloženo 8. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Dnes, v servisním středisku a po konzultaci přímo s výrobcem, přehrán software řídící jednotky ASG převodovky a zatím vše ok. Přesto jsme ve spojení se servisem a máme nový program prý otestovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Dík za info, snad to nepostihne nikoho dalšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinpavel Vloženo 22. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 (editace) Dobrý den, .... tak ASG převodovka opět začala zlobit, takže jsem opět objednán do servisu. Poslední výjezd už dokonce skončil odtahem. ( startér vůbec netočil ). Můj názor na závadu je takový, že jde o chybu v teplotním čidle převodovky. Toto usuzuji z manuálu, kde na str. 21 jsou popsány situace ASG převodovky. Dám vědět jak jsem dopadl. Editováno: 23. Srpen 2019, autor: martinpavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubiCzech Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 A jak to dopadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinpavel Vloženo 6. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Dobrý den, ...dopadlo to tak, že se musela vyměnit celá převodovka i s el. ovládačem, v hodnotě 80.000,- . Škoda Auto se ale pochlapila a zaplatila 80% z ceny včetně práce. Od té doby převodovka slouží dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilott Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Zdravim všechny. Mam ten samý problém. Skoda citigo najeto 60230km. Auto samo vyřadí rozsvítí se kontrolka převodovky a nejde zařadit nic. Software přehrany, konektory vyčištěny a auto jezdilo 3 dny a dnes rano opět to samé a odtah. Nevim si stím už rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilott Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Pan MartinPavel mohu vás poprosit o kontakt na vás? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 No nevím jestli Ti Martin Pavel nějak pomůže. Byl tady na fóru naposledy 6. listopadu 2017, takže asi ty 2 roky nemá potřebu sem zajít, pravděpodobně že mu to funguje. Měl jsi to v autorizovaném servisu Škodovky, nebo někde jinde ? Vidím to na problém v ovládacím modulu převodovky, samotná mechanická vnitřní část převodovky by mohla být v pořádku, dle toho že po přehrátí software 3 dny v pohodě, ale na přesnou diagnostiku opravdu jen ten autorizovaný servis a to ještě musíš natrefit na ten, kde nejsou lemplové, což není vůbec samozřejmost. Ten samotný ovládací modul určitě taky stojí pěkných pár tisíc, ale ne jako celá nová převodovka. A taky bych si nechal vyměnit olejovou náplň té převodovky. Neber můj názor za bernou minci, ale nějaké poznatky ohledně nefungujících ASG převodovek jsem již zachytil a tak se Tě snažím nějak navést, i když není co závidět. Rozhodně bych doporučoval jen ten autorizák a očekával nějakou tu investici, takhle po internetu těžko nějak účinně pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinpavel Vloženo 23. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 (editace) Dobrý den, je zajímavé, že problém s ASG převodovkou se u některých majitelů CitiGo vyskytuje pouze kyž má najeto okolo 60 000 km. kontakt : mpl.lorenc@seznam.cz Editováno: 23. Srpen 2019, autor: martinpavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 (editace) Závadu jsem měl v mechatronice řazení. Netěsnily o kroužky servomotorků. Byly značně znečištěné. Stáří 8let, 45t km. Editováno: 30. Březen 2021, autor: PavkaKorčagin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.