Bikes Vloženo 22. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2021 šipky u obrázků už fungují 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2021 Potvrzuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 (editace) Jde nějak zrušit to trapné nové hodnocení a vše další co s tím přibylo + ten obrázek hodnocení v avataru ? Děkuji Editováno: 23. Červenec 2021, autor: stanmar 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Pod to se podepíšu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Ten nový symbol bych zrušil a posuv fotek chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Posúvanie fotiek už pár dní funguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Vyzkouším, to chybělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 23. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2021 Škoda že už nám to admin ani nenapíše, že již fotky fungují.. Komunikace je zde teď na nule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2021 Posuv fotek funguje jak na telefonu tak na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 Teď mi skočilo oznámení, ze mě označil v příspěvku před 2 hodinami ale už se to stalo před 3 týdny. A šipky na pc ano ale samsung browser ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 jede mi to i na samsung browser (verze 14.2.1.69) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 27. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 Smazal jsem cache fora. Sipky by meli fungovat vsem. Hodnoceni jsem schoval Administratorum/moderatoru a partnerum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 14. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2021 Řešil tu někdo problém s tím, že se mu některé fotky vždy načtou otočené, ať dělá, co dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 To se mi nikdy nestalo. Jediné, co mi to často v kontextu s fotkami dělá (iOS) je, že se načte jen horní čtvrtka a pokud nevymažu cookies, mám smůlu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 Jj že se načte čás foto se mi taky děje s iOS 14.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 15. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 před 13 hodinami, Twisted napsal: Řešil tu někdo problém s tím, že se mu některé fotky vždy načtou otočené, ať dělá, co dělá? Párkrát se mi to stalo, ale je to tak rok zpátky. Když jsem fotku smazal a nahrál znovu, tak to třeba na potřetí už vyšlo. Nebo jsem original schválně otočil o 180° a někdy to taky pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 15. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 Nepomáhá nic, ani změnit prohlížeč. Budu muset dostat text do telefonu a pokusit se nahrát fotky z něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 15. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 Prehliadač podľa mňa nepomôže. To je skôr záležitosť samotnej fotky a jeho exifu. Skús cez nejaký program otvoriť fotku a nanovo uložiť - ideálne vymazať exif tagy, v ktorých sa ukladá orientácia fotky. Mnohé weby s tým majú problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 V 29. 6. 2021 na 20:48, stanmar napsal: Mohu se zeptat co to je za chujovinu ten Rank Progress ? Nedá se tohle hodnocení deaktivovat? Ideálně napořád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Září 2021 Sdílet Vloženo 24. Září 2021 Je nějaká možnost jak se přes odkaz z "Aktuálně z fóra" (sloupec napravo na hlavní straně) dostat na poslední nepřečtený příspěvek v daném tématu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 tady drobná chybička 😊 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 20. Únor 2022 Sdílet Vloženo 20. Únor 2022 Poslední dobou se mi stává, že na mobilu nefunguje posun po stránce prstem nahoru a dolů. Konkrétně dnes např. toto vlákno. Prohlížečem to není, dělá to jak Safari (tam se to občas hne), tak Firefox (nutno znova načíst). iOS je 15.3.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 7. Březen 2022 Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 Kluci chtěl bych se zeptat, jestli by nebyla doopravdy možnost přidání fóra na tapatalk. Klidně za poplatek popřípadě můžu sehnat někoho na pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Nevíte někdo prosím, proč mi v editoru nejdou emoji? Když je rozkliknu, tak to píše Nahrávání a nic se nenačte... Ani v mobilu, ani v počítači. Na obou zařízeních používám Google Chrome... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 To je dlouhodobý problém se kterým tady nikdo nic nedělá. Ani mě nefunguji - Egde, iPadOS, iOS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.