ferda25 Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 U všech volantů s výhřevem je v podvolantové jednotce chyba, závada výhřevu - jedná se o softwarový problém. Dokážu odstranit. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Týka sa to aj novej O3FL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikolasCZ Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 V čem se to projevuje? Hřeje normálně... V 23. 3. 2017 na 21:35, ferda25 napsal: U všech volantů s výhřevem je v podvolantové jednotce chyba, závada výhřevu - jedná se o softwarový problém. Dokážu odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 8. Duben 2017 Sdílet Vloženo 8. Duben 2017 Taky jsem nezpozoroval, že by se to nějak projevovalo, ale ve výpisu máš neustále sporadickou chybu. Ferda 25 umí odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fun.tomas Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Ahoj, možná trochu off-topic, ale co všechno by obnášela výměna "obyčejného" vyhřívaného volantu za ten samý, ale s ovládáním DSG? Bohužel jsem nemohl ovlivnit konfiguraci svého Supa a to řazení pod volantem mi vážně chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Nový volant s výhřevem a ovládáním DSG - cca. 15.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fun.tomas Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Takže pouze objednat volant, nechat přehodit a pak už se nemusí nic kódovat? Btw. co říkáte na tenhle odkaz? Není cena nějak podezřele nízká? http://www.skoda-parts.cz/produkty/vyhrivany-volant-multifunkcni-razenim-volantem/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Nic se kódovat nemusí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcaffa Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 zdravím, mám O3FL 06/2017, vyhrievaný volant a zmizla mi ikonka (v menu climatroniku) na výhrev volantu. diagnostika vypisuje chybu senzoru teploty. Z36_NE_1_0916_31_00000 Seznam chyb: Adresa řídicí jednotky Chyba 0016 B145501: Snímač teploty vyhřívání volantu elektrická závada vie niekto poradiť čo s tým. iné chyby nie sú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 Ikonka zmizí jen když ji někdo odkóduje(tj. ani vadný volant ji nevypne). Ta chyba je standard u všech vozů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 (editace) mohu potvrdit taky, ale měl jsem štěstí... ferda25 vyřešil Editováno: 17. leden 2018, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 Docela smutné, že nikdo z vývoje z koncernu si s tím do teď neví rady a já chybu v softwaru vyřešil po večerech při jiné práci. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Třeba díky tomu, že se tam sporadicky objevuje, nelze diagnostikovat případné občasné výpadky výhřevu volantu, tj. kdybys měl problém v tomto směru a chyba bude skutečně ve volantu, tak máš bohužel docela problém to servisu dokázat, pokud se to přímo u nich neprojeví, protože Ti budou tvrdit, že tento typ chyby nic neznamená. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Z důvodu vracení vozu, nebudu do svého instalovat vyhřívaný volant(nedočkal jsem se chvíle, kdy bude vše fungovat a budu si ho moc do auta nainstalovat), kdyby měl o něj někdo zájem, je to celá sada na dodělání vyhřívaného volantu k manuálu - perforovaný zkosený volant obšitý bílou nití s airbagem + řadička rovněž obšitá bílou nití + podvolantová jednotka + kabeláž - cena: 25.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb66 Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Ahoj, volant, kabeláž, jednotku a montáž dělají Cars-Equipment.com / AutoMultiMedia.cz https://www.sbazar.cz/carsequipment02/detail/27528502-5e0419091cf-cwe-vyhrivany-volant-skoda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 nema nekdo cislo dilu na vyhrivanej, zkosenej volant s bilou popr. cernou niti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Mě by zajímal s věnec s červeným prošitím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 ten jeste neni uvolnenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 tak než přijde, tak si udělám přípravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 (editace) @ka_r_los myslíš tento http://www.skoda-parts.cz/produkty/vyhrivany-rs-volant-multifunkcni-zplostely-cervena-nit/ určitě se dají koupit levněji a bez plaketky RS. Editováno: 29. leden 2019, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 musí, mě jde jen o věnec, tlačítka atd nepotřebuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Porad uvazuji o dodelani vyhrivaneho volantu. Dival jsem se ale, ze nejvetsim problémem je asi sehnat ten 14pin konektor pro podvolantovy krouzek 5Q0972726. Mate nejaky dobry a zaruceny zdroj kde jej lze koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 Když jsem pohorel v servisu, eBay a na google. tak ze to pujde objednat přes AutoKelly mne fakt nenapadlo. Diky za tip. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romann 13 Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Víte někdo jak dokodovat vyhřívaný volant, nebo kdo to umí a kolik to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.