Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ano  souhlasím   TOMUS  popřípadě  nový  světla  a  bude  velmi  spokojený  než  něco  vymýšlet   jiného  a pracného  . Kdyby to  šlo  VYMĚNIT jednoduše  tak  by  dal  sí  sobě    místo  čoček  co tam  mám   paraboly  s H4 . Na felicii   H4 suprově  svíti mám ji ještě    rok  výroby 1997    MPI  1.4   VÍCE BOD , půjde  už  do  šrotu dost   shnilá   JE TO  jediná  závada  a 600 000 km  najeto   a olej  nežere  super auto  stálo  jen  venku  na  ulici  celý  život   .!!! Jezdilo  to  jen  na  kvalitným  oleji   pro  rallye  Castrol w5/60 . a rozvody  dělal  v 500 000 kč . 

Vloženo (editace)

Vykašli se na led   ty  nikdy  svítit v takovýdle  podobě  nebudou   ,  podle  mé  zkušenosti  byli  vždy  horší než normální  žárovka   s větší  svítivostí  a dobrými  parabolama  ,  měli  jen  výhodu ,  že  jen  žrali  málo  proudu   .   To  nejsou  světla  dělaná    na  led  žárovky  .    Jo  nový  auta  co mají   led  jsou  úplně  někde  jinde s technologii  paraboly   a  správný  žárovky    do  těch světel     tam to  svítí  , ale  tam  se ty  nedostaneš .  . Taky  jsem  se koupil  led  do  kufru   silnou za  200kč  žárovku  sufitku    https://www.alza.cz/auto/osram-led-c5w-d4121318.htm?kampan=adwau_auto-moto_pla_bra_vyrobci-css_zarovky_c_1029061_1o2_EAO2313j3&gclid=CjwKCAjw_uDsBRAMEiwAaFiHa7ahOICA8y7f4Yz3zv5boIo6liPc6Rvd7S3sdVVVA0r1at2YzwWkPBoCgJYQAvD_BwE       a  už jsem ji  vyhodil  ,   svítila  ale  trochu  zvláštně  jinak  ,   v kufru  bylo  méně  světla  než  klasická  sufitka  a po  zavřeném  kufru  stále  žourala   až třeba  za  hod  zhasla . Prý  je  to  normální   ohledně  proudů . 

Editováno: , autor: standa 2
Vloženo

Tak ty mi odporucas tam dat normalnu ziarovku, ale tu som tam mal a bola to hrôza. Teraz tam mam osram so silnejsim svietenim a stale to je naprd a led robi biele svetlo možno to nieco zmeni, neviem ani sam, ale som zufali z toho svietenia 

Vloženo (editace)

Jak jsem psal, žádné LED nemají evropskou homologaci a pokud uvidíš víc, tak za cenu toho, že neuvidí všichni okolo. Pokud ti svítivost bez ohledu na žárovky přijde zoufalá, tak je patrně něco špatně (nastavení světel, odrazové plochy...).

Editováno: , autor: Twisted
Vloženo (editace)

ano  Twisted    máš pravdu     za  fialový  světlo   u nás  dávají  1000 kč  pokutu  a  někdy i na  místě SE MUSÍ  vyměnit  žárovky    záleží  na  policii    jinak  tě  ženou  hned na  STK .  Mají  být  bílá  čirá.  Pak  třeba  doktora  navštívit  na brýle 

Vloženo

Svetla maju rok cisto nove vymenene, boli nadtavovane dva krat takze vylucujem ze paraboly su špinavé alebo zle nastavené, dufal som ze sosovky by pomohli kebyze ich vymenim ale ako som sa dozvedel že by to bolo ešte horšie 

Vloženo

Tak to už nevím. Jedině že bys neznal zásadu nesahat na žárovky a ty se ti následně vypalovaly, ale to by brzy praskly. Mám stejné auto jako ty, čtyři roky staré žárovky v původních světlech a v noci nemám problém. Svítí ti to stejně špatně i na dálková? 

• o 2 měsíce později...
Vloženo
Nazdar, stále riešim tie svetlá, a premýšľal som, čo keby som predsa dal tie s čočkou (1xH7) a rozobral ich a dal do nich bi LED projektor image.thumb.png.af6ae01893a9da17d3a44022bfa7f04c.png, pomohlo by to, čo si o tom myslíte?

Nooo, tak tu realizaci bych potom chtěl vidět. Respektive porovnání :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Vloženo

A ešte ma napadlo niečo, je to to isté len jednoduchšie na výmenu, čo poviete na toto: image.thumb.png.9cc2f046f20b3e9b2bf74417a68c64e3.png, toto sa dá miesto H4 a je to vlastne mini LED projektor, výkon 35W tak isto ako tie čočky, aj ked kukám video vyzerá to dobre s tou svietivosťou.

Vloženo

prosím  tě   neplet  si  H4  a   H7  Pokud  tam  máš  H7  je to  žárovka   jedno vláknová   (  do  čočky   roomster  a  některý  fabie  ll     2006-2010  systém pracuje  že tam před  žárovkou  která  svítí  stále   běhá  kus  železa a dělá  dálkový a tlumený   )   .    H4  je  dvou vláknová   - dálková  - potkávací   . Tohle  vypadá  na  jedno vláknovou ale  mohu  se  plést.  Jinak  vyzkoušej  a dej  vědět     .Děkuji 

Vloženo

neznáme  tyto  žárovky   je to  třeba  vyzkoušet   a dej  vědět  pro  ostatní  jak  to  svítí    jak  dálkový  tak  potkávačky  , jestli  je  žárovka  v  bodu   přesně    kde má  být   atd.   . Podobných  je  dost  jak  v H4  tak  i   H1 , v H7    . Samozřejmě  vše  co  je  jednoduchý   jen na  výměnu  je  dobrý  než  tam  něco  v  elektrice  předělávat  pracně   . Pro  Effendi   na  STK  pokud  to  nemá   zajímavý  světlo ( modré  atd. )   žárovka    jen  svítí   víc   a  dělá  to  správný  rozhraní   na potkávačky   , tak  se   to   nepozná  co tam  je .   Já měl  100 W    bílou  VE  FELICII  a nikdo  na  STK  to  nepoznal  ani  se neměří  svítivost . To  by  řekl  že  nový  světla   na  nových    lepších autech  svítí  víc  a  ještě  oslnují    . 

Vloženo

@standa 2 : viem to napísať aj tučným písmom, a aj červeným. ale použitie čohokoľvek musí byť schváleného typu. A táto rošáda stým nemá nič spoločné. Takže ďalšia diskusia je o tom ako technici STK vykonávajú svoju prácu. Pri kamerách na STK strata oprávnenia a hodinová výpoveď. A môže sa zamestnať na družstve pri ovciach.

Vloženo (editace)

když  už  jsi  puntíčkář  tak  na STK  vše  ok    žárovky atd.  jak mají  být   a po   STK   výměna     a je to      tak  se to  dělá  se vším  , půjčujou  si lidi  i  KATALIZÁTORY  , NEBO  FILTR  PEVNÝCH  ČÁSTIC  , KOLA  ,  ATD.       .   Pri kamerách na STK strata oprávnenia a hodinová výpoveď. A môže sa zamestnať na družstve pri ovciach.     chtěl  bych  vidět  jak  na  kamerách  zjistíš  žárovku   jakou  má    ,  ŽE TO  NEPROHLÍDL  a hlavně   dokazování   !!!!!!!!! .   To  bys  ses divil  co  všechno  mají   v autě  nezákoně  po STK   a jezdí  s tím  i  do  ciziny . 

Vloženo

já  mám  jen  strach  aby  bylo  dost  správného  světla    u  vás  třeba  pak  za  deště  atd.   -  mohu  se  mýlit   je to  třeba  vyzkoušet  a zde  říci  .  . Já jsem si  koupil  do kufru  nejsilnější led žárovku   6000 světlo  abych tam  viděl    .Svítí  kolem  žárovky  dobře  ale  nemá  po  kufru  dosah.   a  budu ji  zase  vyndavat a dávat  tam  obyčejnou    svítí   trochu méně  kolem  žárovky   není  tak  ostrý  světlo   ale    větší  plochu  osvítí  . https://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=1105252  

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...