Říjen 31, 20195 r A nova plaketka uz s L&K je tam.Kupene cez Skoda eshop,dokonca lacnejsie/15,84 eur/ a doprava gratis,ako cez OB autodily.Zacinam mat dojem,ze maju uz vacsinu veci drahsih a dopravu spoplatnenu a neoplati sa u nich nakupovat uz skoro nic.
Leden 20, 20205 r Patriku, jak složitá byla prosím výměna plaketky? Hlavně demontáž té původní. Je to jen nacvakávací? Taky mě to čeká, tak ať mám nastudováno a zbytečně hned něco nedomrdním. ?
Leden 20, 20205 r Jemne ju podrobrat ako je ten chromovy kruzok,idealne takym tym plastovym udelatkom,co sa da kupit v Cine.Ide to vpoho dole a montaz tiez malina.
Leden 20, 20205 r Podle Etky je uz plaketka opravdu samostatně k dispozici pod cislem 5E0713146D. A je jich pro dalsi verze cela rada ruznych variant. Moc se nedivím "redukci komplexity" pro výrobu.
Únor 20, 20205 r EDIT: Omlouvám se, nedošlo mi, že když to nahraji z mobilu, bude to ve špatném formátu. Není třeba kvůli tomu hned dávat negativní hodnocení Dobrý den vespolek, povedlo se mi sehnat DSG řadící páku z Touaregu 3. Myslíte, že tam půjde nabastlit? Díky za názory Michal Upraveno Únor 20, 20205 r od Michal Pokorný oprava
Únor 20, 20205 r Myslím, že je dobré využít, při ukládání fotek na fóra, z nakousnutého jabka převod na jpeg. Ty heici tady přečte málokdo....
Únor 20, 20205 r Několik poznatků k tomu voliči z Touarega: 1. uvolňovací tlačítko z boku...tzn. podobný systém jako Kodiaq...to by se mohlo nabastlit 2. Nevidím na žádné z fotek jak je uchycená manžeta...pokud by to mělo stejný kroužek jako Kodiaq a Superb, tak vyndatelné a nasunutelné na tyč ze Supa to je 3. Zobrazení zvolených režimů RND/S přímo na voliči...dle mého nerealizovatelné 4. To samé jako v bodě 3 platí i o P Každému se líbí něco jiného, takže ať si dá do auta kdo chce co chce, ale tohle už není jen jednoduchá výměna...tohle už je opravdu bastlení.
Únor 20, 20205 r děkuji @Bladik za odpověď hodnou mistra. Dostal jsem se k tomuhle voliči náhodou a docela mne zaujalo, zda existuje jednoduchá cesta, tak jako s hlavicí z Kodiaqu. Takže jej střelím a koupím volič z Kodiaqu. a díky @jaroslav75 za názor, který s mým dotazem vůbec nesouvisí. "palec hore" Upraveno Únor 20, 20205 r od Michal Pokorný zmizla čárka
Únor 21, 20205 r A tu originalni radici paku si zlomil nebo co, ze ji chces menit? Jaky je k tomu duvod?
Únor 21, 20205 r Mám na ní odrolenou kůži a vůbec Už nevypadá hezky. V servisu samozřejmě neuznáno na záruku. Navíc se mi ta široká hlavice víc líbí.
Únor 21, 20205 r Bohuzel tohle nevymenis. Musel bys vymenit i kulisu razeni a ta neni zamenitelna. Jsou to dva odlisne systemy.
Duben 2, 20205 r Tak nakonec se povedlo bez poškození a úspěšně vyměněno. Nejlepší tool byl otvírák na lahve co je na Victorinoxu
Září 19, 20204 r Ahoj, asi jsem jedinej kdo to řeší ale zdá se mi páka prostě moc vysoká. Resil uz někdo zkrácení a naslednou vymenu např. Z kodiaka ? Vim ze je to prasarna ale uvazuji o koupi druheho mechanizmu volici páky a tu bych následně zkusil zkratit do výšky napr. Jak ma audi kompletne elektronickou páku (cca 7 cm nad rameckem).a pak to cele zprovoznit s hlavici z kodiaka do plné funkcnosti. Vim ze je tam pár uskali jako je napr. Plastove zdvihatko odjisteni apod. Ale to by se dalo vyřešit.
Listopad 30, 20204 r Co hovorite na túto páku...? https://a.aliexpress.com/_BTM3SZ Upraveno Listopad 30, 20204 r od titanius
Leden 9, 20214 r Tak jsem dnes namontoval novou radici paku. Paka je z Aliexpressu. Vypada luxusně. Montáž je snadná.
Leden 9, 20214 r Inšpiroval si sa mojim "linkom"? Tiež som si ju uz objednal, zatiaľ nedorazila... Napíš nejaký postup, rady alebo načo si dať pozor pri výmene... Ďakujem
Leden 9, 20214 r Kupoval jsem zde : CZK 1,067.43 38%OFF | DSG AT Synchronize electronic display Gear Shift Knob White light for passat B7 /B8 Golf 6 /7 MQB Tiguan Octavia Yeti superb https://a.aliexpress.com/_mqj592V Nastesti bez cla:). Je potreba vycvaknout ramecek ( drzi 4 packami). Je to videt na jedne fotce. Pote povolit objimku a vytahnout paku nahoru. Jde to dost tezko. Pote jen pripnout kozeny obal a nasahit na tycku. Je potreba zapojit spravne ty dodatecne kabely ( viz. Obrazek). Tlacitko na pace se zmackne, az je paka nasazena na tyci. Zvladne to trochu zrucnejsi clovek:)
Únor 26, 20214 r Tak včera som si vymenenil páku aj ja... Prvé dojmy sú fajn, lepšie "padne" do ruky, je taka mohutnejsia. A myslím si, že s tým bielym podsvietenim sa fakt hodí k interiéru... Upraveno Únor 26, 20214 r od titanius
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.