Ondrast Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Zdravím, uvažuji, že bych si koupil kameru do auta, ale chtěl bych takovou, která se ideálně celá schová za zpětné zrcátko. Nechci takovou, která by mi ubírala z výhledu. Co jsem se díval na jiných autech, tak se mi zdá, že většina kamer se na Fabii za zrcátko nevejde (přece tam toho místa moc není). Můžete někdo poradit do čeho jít? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraa Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Já dávám kameru vpravo od zrcátka, jakoby u spolujezdce. A nijak me to výhled apod. Nenarušuje. Tuplem když zaklopim display. Ale už je x let stara a planuji koupit novou a budu to umístění opět řešit stejně. Z pohledu řidiče je na místě, kudy se maximálně koukam na světla u semaforu když blbě zastavim. Spíš me vadí kabel co od kamery vede do zásuvky. Nebavilo me to po každé jízdě sundávat a nabíjet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Mám malou kameru s GPS na pravo za zrcátkem a kabel vede do senzoru co tam je kde je napájení kamery. . Je super . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Co je to zač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 je to asi ona https://www.amazon.co.uk/99digitals®-0805-1-5-inch-Blackbox-Ambarella/dp/B00NBLHK8A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Já mám za zrcátkem kameru Blackvue, nemá display, takže je docela malá a snadno se v případě potřeby z držáku vyjímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Není už pak lepší takové 2 v jednom? GPS + Kamera? http://www.garmin.cz/produkty/auto-moto/automobilove-gps/driveassist/garmin-driveassist-50t-lifetime-europe45.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 (editace) Já mám Garmin DashCam35 a maximální spokojenost. Mám ji vpravo za zrcátkem, napájenou přímo z pojistkovky pouze při zapnutém zapalování. Editováno: 21. Listopad 2016, autor: Reesha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Ještě byste mohli dát fotky z interiéru, jak to tam vypadá, když je to uchycené... Montovali jste si to sami nebo nechávali dělat (vy, co máte i protažený kabel od pojistek)? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Dělal jsem to sám. foto dodám zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Aha, jasne... jak moc je to slozite? Musis kvuli tomu rozebrat pul auta? Asi to vedes nekde pod tapecem A sloupku a stropnici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Je to vcelku jednoduché. Od zrcátka k levému A sloupku stačí nastrkat kabel pod stropnici, potom trochu složitější je nacpat kabel pod plastový kryt A sloupku, stačí odhrnout těsnění dveří. Nic jsem nesundával a šlo to. Kryt z boku palubky jde lehce vyloupnout, pak už máš super přístup. K napájení používám adaptér z ebay za 70kč: http://www.ebay.com/itm/Mini-USB-Charger-12V-36V-to-5V-Hard-Wired-Cable-For-Car-DVR-Dash-Camera-Cam-/201539366466?hash=item2eecaeae42:g:zv4AAOSwu1VW4jWb Zapojeno touto odbočkou do pojistek(kostra je pod palubkou): http://www.ebay.com/itm/10-X-Car-Automobile-Medium-Standard-ATO-ATC-Blade-Fuse-TAP-Circuit-Adapters-Kit-/311741172050?hash=item489538c952:g:ES0AAOSw44BYKnZ0&vxp=mtr 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Ještě foto kamery v autě: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Já jsem koupil TrueCam A7s nalepil jsem držák za zpětné zrcátko. Kabel jsem vedl vrchem pod tapecírunkem. Nahoře jsem přešel přes A sloupek pod gumové těsnění dveří a stáhnul dolu k pojistkové skříňce. Na jaře zapojím na pojistku, aby se kamera automaticky sepnula po zapnutí zapalování. Teď strkám napájení do zapalovače. Kameru zvenku auta skoro není vidět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakoe Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Nikoho nenapadlo vzít zdroj energie od palubního světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 V 25. 11. 2016 at 15:20, pakoe napsal: Nikoho nenapadlo vzít zdroj energie od palubního světla? Taky mě to napadlo, auto elektrikář by si s tím lehce poradil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 V 30.11.2016 na 12:34, Pitrsman napsal: Taky mě to napadlo, auto elektrikář by si s tím lehce poradil. Kameru mám takto připojenou už několik let. Využil jsem vypínače pro spolujezdcovo světlo,které se používá jenom zřídka.Žárovku jsem vyndal a na její místo připojil napájení zdroje pro kameru.Zdroj sem vykuchal z obalu ,který se vkládá do zásuvky zapalovače.Ostatní je patrné z foto.Funkčně naprosto bezproblémové! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andris Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Áno to je ono, takhle nějak jsem o tom přemýšlel, že by to šlo zmastit, místo jedné žarovky tam fláknout zdroj. dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 V Thursday, November 24, 2016 na 16:49, ralff napsal: Já jsem koupil TrueCam A7s nalepil jsem držák za zpětné zrcátko. Kabel jsem vedl vrchem pod tapecírunkem. Nahoře jsem přešel přes A sloupek pod gumové těsnění dveří a stáhnul dolu k pojistkové skříňce. Na jaře zapojím na pojistku, aby se kamera automaticky sepnula po zapnutí zapalování. Teď strkám napájení do zapalovače. Kameru zvenku auta skoro není vidět. Já jí mám nalepenou až pod tím tečkováním a bez problem. V OII jsem to udělal stejně a občas blbne načítání satelitů, zřejmě poctivější tečky na skle :-D V Sunday, February 05, 2017 na 7:36, pigo napsal: Kameru mám takto připojenou už několik let. Využil jsem vypínače pro spolujezdcovo světlo,které se používá jenom zřídka.Žárovku jsem vyndal a na její místo připojil napájení zdroje pro kameru.Zdroj sem vykuchal z obalu ,který se vkládá do zásuvky zapalovače.Ostatní je patrné z foto.Funkčně naprosto bezproblémové! Takže kameru vždycky zapneš tlačítkem, right? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Podle mne je jedno, jestli strčíš kablík do zásuvky, nebo musíš zapnout nějaký DZINZIK (rozuměj tlačítko). Při připojení na žárovku stejně musíš vykuchat napájení kamery, vyndat osvětlení kabiny, a aby jsi dal z 12V potřebných 5V tak ten tišťák nějak zbastlit a připevnit. Ta lepící pásta se v létě za horka může odlepit, tíšťák se posune a průšvih (zkrat) je možný. Podle mne je nejlepší udělat odbočku na pojistce spínané zapalováním a na nic nemusíš sahat. Po nastartování auta kamera jede. To je alespoň mi milejší zásuvka a zástrčka kamery, vše ORIGINÁLNÍ. Ale zase opakuji, je věcí každého, jak si připojení vyřeší a co je mu millejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 souhlas, je to bez zásahu do elektroinstalace auta i kabelu kamery a bez starosti zda jsem nezapomněl zapnout nahrávání, nebo naopak vypnout a pak běžící kamera společně s dlohou odstávkou auta vyšťaví baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Tak I to světýlko po case vypne, nesvítí až do smrti baterky. Mně naopak tohle řešení přijde až na tu duct tape docela elegantní - tahat to přes A sloupek, kde je bag, je větší šílenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 V A sloupku bag není. Začíná až ve střeše. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Omluva, mel jsem v hlave Oktu, ne Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Jasan. Ale jedno ot. Da se v A sloupku posunout drzak listku. V f1 byl niz a tady mi vychazi na to misto drzak mobilu kterym tocim misto kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.