ferda25 Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Zajímavé řešení pro Octávii3 místo Columbuse(umí česky a plně podporuje celé auto): http://www.alpine-electronics.cz/p/Products/SingleView/X901D-OC3 návod: http://www.alpine-electronics.cz/fileadmin/user_upload/manuals//2016/X901D-OC3/OM_NS_X901D-OC3_CS.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Na Golfa VII uz se to dela vic jak rok, jen pro O3 se to Alpine nechtelo delat. Prvni kus mel mit distributor pro ČR v říjnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Já čekal na reference po první montáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Zatím nic, klient nechal jen vyměnit repro a dát zesilovač, o tom Alpine stále uvažuje. Ale je jasné že hudebně to bude někde jinde než originál. I samotný Canton v O3 je katastrofa. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 To vypada dobre. Akorat jsem koukal, ze na auto se swingem to jen tak jednuduse predelat nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Opak je naštěstí pravdou...auto se swingem nemusí řešit vzniklou dírou ve schránce před spolujezdcem, DVD přehrávač je možné dokoupit jako volitelné příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 S co gps modul? Nemam vzadu ploutev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Ta cena je taky husta. Ale za kvalitu se plati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Gps nemusi byt v ploutvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 GPS je nejlépe dát v O3 za panel přístrojů(nejlepší signál). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 No tak to bych mel zacit setrit. Diky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Kdyby na tom byl aktualizovatelný Android v nějaké ne-úplně-pravěké verzi, tak by to bylo super (tj. dal bych tam Waze a byl bych happy). Tohle je velmi slušná náhrada za ne-columbus (Columbus bych tím nenahrazoval, z dopravního zpravodajství to má jenom TMC a to má columbus taky, nic jiného mi nechybí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Jj, ale nic slusneho s androidem jsem nenasel. Bohuzel. Kdyby mel nekdo tip, tak sem s nim. Tohle je zatim nejlepsi nahrazka, bohuzel take docela draha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 To není android, má to svůj systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Ja vim, ptal jsem se na pouzitelnou alternativu s androidem. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 1. leden 2017 Sdílet Vloženo 1. leden 2017 Montoval jsem to....a funguje to....Jen návod pro montáž je poněkud kostrbatý....obrázkový....A kdyby byl v češtině, tak je to supr. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 V 26. 11. 2016 na 9:53, beuticek napsal: Ta cena je taky husta. Ale za kvalitu se plati. Akosi cenu nikde nemozem najst...Kolko to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Vypadá to moc pěkně, ale cena 43 asi není pro každého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 A to neni konecna cena pokud se tam da i dvd mechanika a parkovaci kamera tak to jeste naroste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 A co tohle od Pioneer? http://www.pioneer-car.eu/eur/products/AVIC-EVO1-OC1-MTB Asi spis jako nahrada za Bolero/Amundsen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Panejo, to je teda dost slušná raketa. Kupovat OIII nebo OIII FL, tak raději připlatím, ať mám v autě orignál Columbus/Amundsen, než tohle kupovat za 43tis.Kč. To mi osobně přijde jako dost velky ulet. DIAGNOSTIK > to jako vazne nekdo koupil? Tady na sev.morave? Nahodou fotky z montaze nejake nemas, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Pioneer za 34990,-http://basys.cz/pioneer-avic-evo1-oc1-mtb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 V 1. 1. 2017 na 16:18, DIAGNOSTIK napsal: Montoval jsem to....a funguje to....Jen návod pro montáž je poněkud kostrbatý....obrázkový....A kdyby byl v češtině, tak je to supr. Ahoj, vzpomeneš si, jestli fungoval telefon na maxidotu? Mně nefunguje, mám ji tam od úterý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 Má někdo prosím dlouhodobější zkušenost? Zvažuju koupi, cena je teď nějakých 23 tis. Mám tam nějaké android ale to je k ničemu, zvažuju přestavbu na Columbus no cenově to vyjde asi nastejno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 Ahoj, mám ho od listopadu 2019, funguje doteď, žádný problém. Android auto v pohodě, akorát jsem nikdy nedostal šipky z navigace do maxidotu a na maxidotu nefunguje ani menu telefon (nechal jsem ho vypnout). Rádio, hands free a ostatní fungují na jedničku. Kdybych se ale rozhodoval příště, šel bych radši do originálního rádia (aspoň Bolero s carlinkem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.