Prosinec 18, 20186 r Viděl jsem ho v pátek na dálnici, s těmi světly mají pravdu - blinkry jsou opravdu LED a postupně se rozsvěcejí jako to mají audiny, jinak to bylo slušně maskované a víc nebylo vidět...
Leden 16, 20196 r Únik fotek z Číny. Otázka je, jak hodně se bude evropská verze lišit. Upraveno Leden 16, 20196 r od Georgerob
Leden 16, 20196 r Konkrétně čínské Škodovky se celkem liší. Stačí si porovnat současné modely s jejich sourozenci z Číny
Leden 16, 20196 r Podla mna je to zmena k lepsiemu - az na tu atrapu difuzora a "koncoviek" vyfuku...
Leden 16, 20196 r Za mě předek taky OK, rozhodně bez tý chromovaný lišty ve výplni předního nárazníku. A jak by to mohlo vypadat na normálních kolech:
Leden 16, 20196 r Tak to se tedy divim reakcim, protoze mne to prijde uplne priserne. Ale je pravda, ze Cinske verze jsou divne asi uplne vsechny a jeste byvaji divne nafocene.
Leden 16, 20196 r Aj ja som si vsimol ten oranzovy nadych v tych trojuholnikoch. Ale moze byt, ze Cina dostane inu verziu svetiel...
Leden 16, 20196 r Uf, děs, příklad, jak zničit snad jediné skutečně pohledné auto od ŠA. Toto je opravdu nějaký asijský design. To snad nemohou do Evropy pustit?!
Leden 16, 20196 r Nerozumel som, ako "dovolili" spraviť S3 krajší než je Passat. Ale už zapadá do hierarchie tak, ako to má byť...
Leden 16, 20196 r K tem svetlum. I soucasna nejlevnejsi verze ma blikani zarovkou v těch malych spodnich trojuhelnicich. Neblika ledkama. Upraveno Leden 16, 20196 r od Martin Bednář
Leden 16, 20196 r @bojler Tak zrovna u té Scaly ty první fotky bílého auta co unikly se v podstatě shodují s finální verzí (akorát to mělo základní světla).
Leden 16, 20196 r Jozko Kaban namaloval najkrajsiu skodovku vsetkych cias a ja myslim ze sudruhovia z ndr zatnu zuby a nechaju ju este zit v skoro povodnom zneni.. Jedine ze by nie :D
Leden 19, 20196 r Ahoj zajimalo by me jak to bude se svetlama, zda zustane smartlight i pro ledky. Docela jsem si na to zvyknul a henom prepinani dalka/potkavacky by me asi stvalo.. Mate nekdo info?
Leden 19, 20196 r Oukej tak uvidime.. Hlavne kdy bude objednatelne, soucasny s3 mi konci na konci 2019, tak pockam, kdyztak jeste prodlouzim.
Leden 19, 20196 r jelikož se začne vyrábět po celozávodce, tak nemusíš prodlužovat. Já se rozhodnu poo Ženevě jestli prodloužím nebo půjdu do současného.
Leden 20, 20196 r zacinaju sa objavovat dalsie linky na facelift https://www.motor1.com/news/301567/2019-skoda-superb-facelift-spy/
Leden 21, 20196 r No za mě celkem nudné.... Ano má to být je FL a tudiž nic zásadního by tam nemělo být, jen urovnání a učechrání linek, drobností a detailů. Podle mě to zájem kupujících nezvýší a prodeje půjdou bohužel dolů. Snad se mýlím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.