havrosh Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Ahojte, ma Fabia Combi v zakladu ISOFIX? diky michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 na zadních krajních sedadlech určitě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 (editace) zalezi od roku vyroby. v zaklade do 2006 urcite NIE. sam som to zistoval koli autosedacke, skus pohladat. ak mas isofix, mas na sedadle nasivky isofix. ak nemas tak nemas. Editováno: 7. Říjen 2008, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Ja mam rok vyroby 03/2001 a ISOFIX mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 K čemu je to dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Na uchycení dětské autosedačky. Místo pásem se autosedačka uchytí přímo ke karoserii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuka Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 podle mě má isofix každá fábie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 ISOFIX má každá Fabie od začátku výroby!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) To se pleteš....každá ne....hlavně ne ty v základu Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 a nema kazda. malo fabii ma isofix. pri isofixe sa neuchycuje iba na isofix ale isofix a k tomu pasy. uz som v tom odbornik. velmi malo fabii ma isofix. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Ne, že bych se o dětské sedačky zatím nějak hodně zajímal. Ale mám dojem, že uchycení pro pás tam je jen v případě, že vozidlo Isofix nemá. Viz http://www.babyweb.cz/Clanky/a717-Detske-sedacky-Isofix.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Taky jsem si myslel, že má ISO-FIX každá fabka. Ale tady jste mě docela vystrašily. Tak jsem se juknul a .......JE TAM. Klasik MR2003. A výšivky tam nejsou. Tak nevím, podle čeho ho tam dávali nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 a nema kazda. malo fabii ma isofix. pri isofixe sa neuchycuje iba na isofix ale isofix a k tomu pasy. uz som v tom odbornik. velmi malo fabii ma isofix. A naco je tam asi ten ISOFIX. Je to pro rychlejsi manipulaci. Bud se to chyta na isofix a nebo za pasy. Ale kdo chce , tak si da oboje. Jinak jsou jeste prefektni sedacky s tou pridavnou nohou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 ahoj, nemáte někdo fotku toho isofixu? buď ho tam nemám a nebo nevím co mám hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Fabka viz podpis a isofix nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 jj fotka by se hodila, nevím jak je to u nás aktuální ale možné je všechno, alespoň budu chytřejší a připravený. ani nevím jak to vypadá. Nášivky tam určitě nejsou, měl jsem několikrát zadní sedačky venku a že by tam bylo něco navíc pro jakékoliv uchycení jsem si nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) takže Isofix jsem našel, akurát jsem si ho nikdy nevšiml (popravdě myslel jsem že vypadá jinak), fabia 2001 a byla to kromě centrálního zamykání socka. Sedalda tam původně byla nedělená, ale žádná nášivka nebo nápis ani nic podobného na nich není, vím to jistě, před pěti minutami jsem se díval, mám je pořád schované na půdě :-) a omlouvám se za kvalitu fota a nepořádek pod sedadly, fotil jsem to taktéž před chvílí venku na sněhu. Editováno: 26. Únor 2009, autor: zdeněk zajíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) Nedalo mi to a šiel som to pozrieť .Potvrdzujem asi to má každá fabka.Ja mám juniora a mám to tam! Editováno: 26. Únor 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak to jsem zvědav až půjdu k autu jestli je tam mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 to je ono ? tak to také mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Já ho také mám ale dětská sedačka to pro změnu nemá je stavěná pro uchicení jen pásem rok stará od chicco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 dneska jsem se koukal u bráchy, má je tam taky (fabia kombi 2004 ambiente). Vážně to mají asi všechny, ale lidi o nich neví. ale třeba se pletu a nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 mohu se zeptat jak uchytím sedačku s isofixem v zadu v kufru?? nikde tam nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyH Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 mohu se zeptat jak uchytím sedačku s isofixem v zadu v kufru?? nikde tam nic není Ty vozíš děti v kufru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 ftipné :-) stačí trochu číst pač většina sedaček má 3 body uchycení a právě ten 3tí bod je vzadu. Jelikož jsem koupil sedačky z FII sport tak na zadním opěradle v kufru je ten 3 bod " TOP TETHER" tak na ten jsem se já ptal. Nakonec jsem koupil sedačku s ISOFIX bez toho uchycení a super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.