osobne Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 (editace) Mám ten nejzákladnější displej mezi budíkama v Yeti Active, když strčím klíč do spínací skříně, tak se mi rozsvítí displej a začne tam uprostřed párkrát blikat hodnota venkovní teploty, poté přestane blikat a místo teploty to ukazuje dojezd (počet km). Dá se to nějak jednoduše změnit, aby to místo dojezdu ukazovalo stále tu venkovní teplotu? Editováno: 5. Únor 2017, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Na páčce si přepneš abys tam měl venkovní teplotu ne? A ten dojezd tam mam za to skáče jen když je nádrž na rezevě. Normálně tam je ta teplota. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 6. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 (editace) Kterou páčkou se to přepíná? Na rezervě nejsem a ukazuje mi to stále dojezd. V návodu jsem nalezl jen to, jak tam zobrazit počet dnů do servisní prohlídky a počet dnů do výměny oleje. Editováno: 6. Únor 2017, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 No na pravé páčce bys měl mít kolíbku (nahoru - dolů) a tou se to přepíná. Nebo to tam nemáš? To snad je v základu ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 7. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Jo, je to tak, diky. Funguje to, dokonce tam je krom venkovni teploty i okamzita spotreba a prumerna spotreba, to jsem ani nevedel, v navodu o tom nic neni. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 A například průměrná spotřeba je tam dvakrát, jedna denní a druhá dlouhodobá. Stačí navolit průměrnou spotřebu a pak zmačknout to tlačítko na spodní straně páčky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Díky, ani jsem si nevšiml, že tam vespod na páčce nějaké tlačítko mám. Je popsané jako OK/Reset, slouží ještě k něčemu jinému než přepínání hodnot na displeji? Pak tam mám také jednu hodnotu stále prázdnou viz foto, nevíte co to je? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Co se podívat do manuálu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Jestli myslíš ten papírový návod, co jsem dostal s vozidlem, tak jsem už psal, že tam o tom nic není. V návodu jsem nalezl jen to, jak na displeji zobrazit počet dnů do servisní prohlídky a počet dnů do výměny oleje pomocí těch dvou tlačítek pod budíky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 A co je tedy na straně 41 a 42? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Mrkni na stranu 39 a 41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonx Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Jo a tu hodnotu na fotce budeš mít prázdnou do té doby, než se rozjedeš. Je to totiž okamžitá rychlost jízdy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 (editace) Ne, tu jsem měl právě takto prázdnou i během jízdy, kontroloval jsem to několikrát. Jinak máte pravdu, v návodu to je, špatně jsem ho studoval. Myslím si teď, že to je signalizace překročení maximální rychlosti, jak je psáno na str. 43 v návodu, kterou nemám nijak nastavenou, tak je položka prázdná. Editováno: 8. Únor 2017, autor: osobne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 (editace) Samozřejmě že to tam je. A kdybys ses do něj podíval tak nezakládáš tohle zcela zbytečný téma o věcech z manuálu. před 3 hodinami, osobne napsal: Díky, ani jsem si nevšiml, že tam vespod na páčce nějaké tlačítko mám. I to tvoje "skryté" tlačítko, tam najdeš Editováno: 8. Únor 2017, autor: šulda 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Je to tam no, bohužel se v návodu dohromady míchá MAXIDOT, MFD a Segmentový displej, já si myslel, že mám v té své nejzákladnější verzi Yeti Active jen Segmentový displej a tak jsem pojednání o MAXIDOT a MFD (včetně Informačního systému) při studiu návodu přeskočil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 To nic, na rozdíl od ostatních mě nevadilo ti odpovědět, od toho toto forum je ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Přeci nejde o to, že by někomu vadilo odpovědět. Ono je podle mě jednodušší se podívat do toho manuálu, než řešit základní věci z manuálu přes internet 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Šuldo - plně souhlasím,někdo prostě čte návod celý a někdo každou čtvrtou stranu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 9. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 před 18 hodinami, maba napsal: To nic, na rozdíl od ostatních mě nevadilo ti odpovědět, od toho toto forum je ne? Svatá pravda, díky. A díky samozřejmě i ostatním, co mě navedli na konkrétní stránky v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.