MarťasNovak Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 (editace) Ahoj, Zajímalo by mě, jestli je auto chráněno nějak proti virům atd. Třeba kdyby byl vir na SD kartě vložené jen s písničkami do rádia SWING MR2015? Uchrání se auto, nebo by to bylo vidět na diagnostice? Vložil jsem totiž do auta SD kartu, která byla doteď v telefonu, který se rozbil. Projel jsem ji antivirem Avast Free Antivirus a nic nenašel. Moc děkuji Editováno: 13. Únor 2017, autor: MarťasNovak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 musel by to být vir čistě pro radio Swing a ještě určité verze SW. Ještě jsem neviděl magora, který by se s tím programoval. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarťasNovak Vloženo 13. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Takže vir třeba na telefon a PC je pro auto neškodný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 ano, stejně jako vir pro PC je naprosto neškodný v mobilu. A obdobně jako virus napadající brambory neublíží člověku - vždy je potřeba nějaká vzájemná kompatibilita. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarťasNovak Vloženo 13. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Tak moc díky a za mě plus pro tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.