Habi001 Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 (editace) . Editováno: 29. Květen 2018, autor: Habi001 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Ze by prisel brzo "Trumf"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Já už chci stříhat metr!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svata Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Jaký máte předběžný termín dodání ?? U mne je to 16 KT výroba a 18KT u prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 17-19KT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taso37 Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Pri objednávaní 1.12 2016 pekne sľuby koncom februára pol marca a dnes po telefónickom rozhovore že 20-21 KT čiže pol roka skoro ma vystrelo. Ze treba byt trpezlivy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taso37 Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 před 5 hodinami, Svata napsal: Jaký máte předběžný termín dodání ?? U mne je to 16 KT výroba a 18KT u prodejce ja mam http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/97616596 podobne ako ty objednaval 1.12.2016 a nova info ze 20.21.KT pri objednani bolo že 8.10 KT,asi ma ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 A lepší to nebude... Myslím, že takový zájem v MB asi nečekali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 (editace) Neni to jenom zajem o Kokodaka, ale o nedostatecnou vyrobu v Kvasinach vubec. Superb ma lhuty spatne uz od zacatku pred dvema rokama. Drivejsi klasika 6-8 tydnu snad jeste nebyla. Yeti dlouhodobe taky zadna slava. Nacpali k tomu do Kvasin jeste Atecu a jsou v haji. Ateca vyprodana na rok. Udajne kapacita 75 tis. aut. Lidi hledaji, kde se da. Jezdi i z Boleslavi. Co budou delat pri a po nabehu Yetiho mne moc neni jasne. Editováno: 19. Únor 2017, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas005 Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Já jsem objednával v půlce října Kodiaq 2,0TDI 110kW Style 4x4 DSG a poslední známý termín výroby je 14-16 KT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Kolik aut tak denně sjede z linky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svata Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 odhaduji cca 230 - 250 kusů denně ( 6 dní v týdnu - 50 týdnů = cca 70000 až 75000 kusů za rok ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Tak mi taky vyšly orientační počty otázkou je jestli to je pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 To cislo se vztahovalo k Atece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Kapacita by se mela udajne jeste zvednout, Yeti se udajne jeste vyrabi v kvasinach, ac je psano doprava + 2 tydny, tak nevim jak to ve skutecnosti je a jestli je problem jen v transportu. Nicmene jsem tedka cetl zase vyjadreni Skodovky, ze Yeti bude co nevidet ukoncovat vyrobu. Tim padem vznikne trochu moznosti, ale bude zase najizdet dvojka Neni divu ze se nestiha kdyz v jedny hale jezdi na montazi: Superb + derivaty, Ateca, Yeti + derivaty, a Kodiaq, do toho se micha jeste Yeti II. a tam se chvilkama muze pozastavovat vyroba, z duvodu odladeni jednotlivych procesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hann101 Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Dnes jsem mluvil s prodejcem a potvrdil mi vyse uvedene lhuty. Ja budu objednavat asi az 4.3., takze si s manzelkou na Vanoce jenom navzajem predame klicky:) Taky zminoval, ze uz se jim pomalu tenci kvoty. No bude to jeste zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Nebude, bude se prostě čekat a podle mne ten boom troche opadne, přece jenom si půlka republiky nekoupí Kodiaq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 (editace) před 18 hodinami, Lukason napsal: Kapacita by se mela udajne jeste zvednout, Yeti se udajne jeste vyrabi v kvasinach, ac je psano doprava + 2 tydny, tak nevim jak to ve skutecnosti je a jestli je problem jen v transportu. Nicmene jsem tedka cetl zase vyjadreni Skodovky, ze Yeti bude co nevidet ukoncovat vyrobu. Tim padem vznikne trochu moznosti, ale bude zase najizdet dvojka Neni divu ze se nestiha kdyz v jedny hale jezdi na montazi: Superb + derivaty, Ateca, Yeti + derivaty, a Kodiaq, do toho se micha jeste Yeti II. a tam se chvilkama muze pozastavovat vyroba, z duvodu odladeni jednotlivych procesu na to že děláš u zdroje tak víš houby(asi jak ti jezdí pomalu tvoje monte carlo, tak nestíháš)) yeti končí 26KT. objednávky končí na přelomu 9 či 10 týdne. Editováno: 20. Únor 2017, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 před 15 minutami, kokta7 napsal: na to že děláš u zdroje tak víš houby yeti končí 26KT. objednávky končí na přelomu 9 či 10 týdne. Ja to necetl cele a jen v letu, protoze jsem hledal jinou informaci, tu jsem tam nenasel a potom jsem se k tomu uz nedostal, proto jsem ani nespecifikoval co kde a konkretne .... tak zas nekoktej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 https://www.novinky.cz/auto/429876-skoda-nestaci-vyrabet-kodiaq-zakaznici-cekaji-i-pul-roku.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 21. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Hodně prodejců už má vyprodáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 To mne nepřekvapuje. Jaké jsou zhruba kvóty na větší, či menší dealerství nám asi nenapíšeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamca1 Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 Habi neviš jaký typ webasta je u benzínového motoru použitý? před 4 minutami, Habi001 napsal: Hodně prodejců už má vyprodáno neviš jaký typ webasta je u benzínového motoru použitý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 21. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 před 41 minutami, stanmar napsal: To mne nepřekvapuje. Jaké jsou zhruba kvóty na větší, či menší dealerství nám asi nenapíšeš.... to je opravdu hodně individuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 To jakoze prodejce nemuze prodat vice, nez mu automobilka dovoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.