M_ike Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Ja jsem docela v soku, ze dostala i head-up. Asi zacinam chapat tvrzeni, ze L&K pro ni bude nejdriv az po nove verzi Superbu. Tak uvidime dneska, jak ve skutecnosti vypada. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Bylo to i v tiskové mapě,že má HUD: 191029_Tiskova_mapa_SKODA_OCTAVIA_Covered_Drive.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 https://m.autorevue.cz/nova-skoda-octavia-iv-2020-uz-jsme-v-ni-sedeli-superb-muze-blednout-zavisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 To je tak brutálně krasný auto!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 (editace) Za mě čistě subjektivní hodnocení v 10 bodech: #1: Konečně od doby OII docela pěkná Octávka #2: Na tu bídu, kterou škodovka v poslední době plodí je to překvapivě povedené auto a design celkem zajímavý i vůči novým modelům posledních let od konkurence #3: Interiér vypadá kvalitnější, rozhodně designově zajímavý #4: Kvituji displej v zorném poli #5: Tvar zadního nárazníku je divný #6: Kombi je pěkné, ale připomíná siluetou Toyotu #7: Praktičnost interiéru asi nebude žádná sláva (výdechy, ovládání klimy přes displej, aj.) #8: Čekal jsem možná trošku více "WOW" efekt, nenadchne, ani neurazí #9: Zrcátka z OIII vnímám jako pochybení #10: Mít to auto hezčí přední masku, dojem by byl za mě mnohem lepší Tak to vidím já Editováno: 11. Listopad 2019, autor: _Denis_ 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Malá ochutnávka pro ty, kteří neradi klikají na odkazy: 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 (editace) Je to sedan nebo liftback? Z fotek spíše stále liftback, ale není to moc poznat. edit: liftback, super! Editováno: 11. Listopad 2019, autor: Kuchar7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Kombi ma taky kufor, ze Uz chalupari predaju chalupy a budu zit priamo v nom. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Mně je blbě z těch agitačních textů plných chyb. Nikde jsem se například nedočetl, že by Superb měl laciná tlačítka na volantu. Teď už je má a vedle Octavie bledne... Nikde jsem si předtím nevšiml, že by někdo kritizoval ovládání střechy. Teď jsou najednou bývalé čudlíky nevzhledné. Nikde jsem se předtím nedočetl, že by si někdo všiml ošizených variant sedadel u nižších výbav. Teď se bude Škoda prsit nějakou iniciativou pro zdravá záda. Kecy jako "bude to hit", to už je opravdu moc. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 (editace) Zajímavý detail :) Editováno: 11. Listopad 2019, autor: Kuchar7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 [mention=116019]Kuchar7[/mention] Samozřejmě, že liftback. O sedanu nebyla snad nikdy ani řeč :-). Liftback v modré Lavě je prostě nádherný[emoji106]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Přatelé, netušíte zdali Octavia RS bude v čistě benzínové i verze 4x4? Děkuji všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Tak právěže jeden z řečníků mluvil o kombi a sedaun, tak mě to zmátlo. Ale je to liftback, takže vše v pořádku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 https://www.garaz.cz/clanek/nova-skoda-octavia-se-konecne-odhaluje-v-plne-krase-21002900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Tak to kombi je luxusní. Předek s těmi světly, zadní část, ve Style s metlou a pěkný kola [emoji1360]. Kabaňovi se povedla, ale ten interiér to je otřes, volant, mega tablet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 (editace) Až 5 USB-C konektorů – dva vpředu, jeden ve stropě pro autokameru, dva vzadu s 230V zásuvkou. Zajímavé, simply clever :) Editováno: 11. Listopad 2019, autor: Kuchar7 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 (editace) A mě jsou ty kecy v diskuzích o tom, jak si to kupují hlavně Fleety a že normální člověk si raději koupí něco jiného docela u zadku - prostě půjdu a příští rok, jak přezuju na letní, tak tu svou, zatím spolehlivou, modrou (Race) Octavii III 1.6 TDI 77 kw (spíše 100 kw dle projevu na dálnici :-D ) z roku 2014, která se mnou namotala už 135000 km, vyměním za další generaci auta, které se dle mého názoru docela povedla....a zase to bude liftback, i když souhlasím, že u tohoto nového modelu se mi docela líbí i kombík.... :-) ...a ostatní, ať si klidně trhnou nohou, stejně se ohlédnou :-D Editováno: 11. Listopad 2019, autor: PetriCZECH 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Oproti Superbu spoustu zajímavých změn. Nejvíc se mě teda líbí ty metrix světla a drl s binkrem, jinak ten volant mě teda taky moc nenadchl, ale třeba to naživo vypadá líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 (editace) Kabaň odešel na začátku roku 2017, vývoj auta zpravidla trvá zhruba čtyři roky a design se fixuje přibližně v polovině. Takže ano, Kabaň vliv zřejmě měl. Ale ještě bylo dost času na korekce. Dost mě překvapuje, že řada věcí byla vyhrazena Octavii a nedostal to už Superb. Nastavitelné sedáky jsou k dispozici už i u něj pro Sportlajnu. Editováno: 11. Listopad 2019, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Naše galerie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Este nech ukazu RS verziu. Celkom sa mi paci. Ale to ovladanie automatu cez tu packu to sa mi nepaci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Nikde jsem teď neviděl, ale dle dřívějších info, by elektrické otevírání 5. dveří měl konečně dostat i liftback. @bojler většina zdrojů se shoduje na tom, že Kabaň měl nejen "vliv", ale na designu 4ky se ještě plně podílel... Jinak velká design paráda, i výbava je ohromující. Trochu zklamání v těch motorech, nějak tam chybí přislíbené výkonné hybridy. Ve své kategorii to je docela impozantní krok, který bude Hjundé jen těžko srovnávat :-) Jen škoda té vynechané L&K verze, ale myslím, že to ještě přehodnotí. Vůči Superbu to není moc fér, mohlo by to něco naznačovat, to o čem se již dlouho nejen šeptá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 (editace) Hodím sem jen pár poznatků z "live" představení. Naživo je to fakt hezký auto a musím říct, že se mi nová O4 líbí víc než současnej Superb. Z reakcí ostatních (i dle sebe) se auto hodně líbí a ačkoliv jsem z fotek jen zíral na "dvouramínko", sakra ono to naživo vypadá fakt dobře. Zběžný osahání materiálů, styl palubky a infotaiment, jo, to se povedlo. Jinak info ke Kabaňovi, dělal na O4, ale hodně zásahů - hlavně předek a interiér je už práce a zásah od Stefaniho (stejně tak jako u Scaly). Editováno: 11. Listopad 2019, autor: Georgerob 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.