Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To samozřejmě, na druhou stranu musíš brát i ohled na to, že díky vysoké ceně koruny se to prostě bude muset promítnout. ŠA má i tak dost dodavatelů mimo ČR, kterým platí v eurech. A rozhodně na tom nebude chtít být ztrátová. Hlavně potom, co měli měsíc a půl vypnutou linku. 

Pro představu LB 1.5 Style ( mimochodem 18" v základu) mají za 28950 E, 2.0 TSi man 36120 E. Rozdíl 7170 Eur, cca. 196 tis Kč rozdíl.

Snímek obrazovky 2020-05-22 v 11.25.52.png

Ještě nejsou venku ani ceny 2,0 Tsi 140 Kw v "běžné" Octavii.

A když se člověk podívá na ceník O IV s tím co je zatím v nabídce asi těžko může čekat cenu verze RS stejnou jako měla OIII RS.

Ja to rikal ze RS bude za mega.normalni clovek si za ty penize koupi Supa a bude vysmatej.Jsem zvedavy na prodeje jednotlivych verzi a modelu po roce:).

@xmen201:
Octavia RS i Superb je pro 2 naprosto jine cilovky... Kdo pozaduje vlastnosti Octavie RS, toho Superb neuspokoji a kdo pozaduje vlastnosti Superba, toho Octavia RS neuspokoji. Jako majitel obou techto aut a to i v predchozich i soucasnych generacich to mohu posoudit.

Navic bych si pockal na Superb IV a jeho cenovku ;)

Já například na RS iV čekám. A zatím počítam s cenovkou něco kolem 1,1 mil až 1,2 (snad ze vším co výbava nabízí). Nad superbem jsem přemýšlel, ale pro iV je to jen úprava stávajícího modelu a ne uplně novej kde se s tím počítalo a kdo má rád technologie tak si myslím, že těd octavia je dál než superb.

Černá maska by šla , páč toho “chromu” je tam přehršel ?

Asi hloupá otázka, ale k čemu je u OIV asistent dálkových světel, když Matrix světla by měly samy o sobě vystinovat protější auto? 

@martyvob v sérii má O4 klasické LED svetlá a pri nich sa ti asistent diaľkových svetiel zíde!

Príplatkové matrixky tohto asistenta samozrejme nepotrebujú...

1884519209_obrzok.thumb.png.5f0bc3036495ae4ffd72a434c7dff79b.png

Upraveno od brrrrm

Kde k té ceně přišli :D

Snímek obrazovky 2020-05-25 v 17.13.44.png

Proč, České ceny nikdy nekopírovaly ty v eurech a jiných měnách. Pokud by to byla pravda, tak je to pěkné. Otázka je, jestli to nebude na úkor výbavy nebo něčeho jiného.

To bude cena bez DPH:)

Ceník na RS bude nejdřív ve 36KT/20 včetně technických dat.

Posun v SOP?

V ceniku Leonu je 1.5 eTSI s DSG levnejsi o 60K oproti 2.0 TDI s DSG za ty penize bude uz OIV velmi zajimava....

36KT znamená, že to teprve půjde objednat ? Potřebuju to dát letos do nákladů. na O3RS jsem čekal 5měsíců....

Myslite ze OIV s 2.0TDI DSG Style plus za 685K s DPH je dobra cena?

Dle toho, co vídávám na skodaplus.cz bych rekl, že více než dobrá. Samozrějmě s příhlednutím k aktuálnímu ceníku. I tak je to peněz jak za stádo krav :-)).

Čau, nevíte estli když svítí přední denní svícení tak svítí i zadek, nebo je to třeba dokódovat?

Bezne sviti u denniho pouze predek. 

No to sem si mohl myslet :)

před 4 hodinami, RDMBR napsal:

No to sem si mohl myslet :)

V případě koupě Ti to servis na přání v rámci předprodejního servisu nakóduje. Mně to tak u mého auta udělali, když jsem je poprosil. ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.