Jirka E Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 To jsem si neuvědomil že O4 používá vyšší profilové číslo pneu. Mohlo by to být tím pádem snad v pohodě. Měl jsem Golf VII na R17 a ten mi nějak extra tvrdý nepřišel. Je jen škoda, že žádný dealer z těch co jsem v okolí obvolal nemá auto s tímto podvozkem k projetí. Ono vůbec je teď sranda si domluvit projížďku s octavkou, když dealeři často ani nemají auta v salonu k prohlédnutí. Holt je teď divná doba. Naštěstí už mám domluvenou projížďku s RS a sport podvozkem, které má samozřejmě vzadu multilink, ale aspoň si vyzkouším jak se jezdí s tím progresivním řízením, tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 24. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2021 (editace) před 23 hodinami, KennyMc napsal: ...při zobrazení "komfortních spotřebičů" (nebo jak se ta položka jmenuje) na kokpitu, kde je vidět zapnuté spotřebiče mající podstatnější vliv na spotřebu, se zapnutí vyhřívání předního okna zobrazuje.... Hele dneska jsem to zkoušel hledat a v OIV jsem to nenašel. Editováno: 24. Listopad 2021, autor: Georgius špatná citace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 V 20. 11. 2021 na 10:02, Clerfayt napsal: Jaká mobilní aplikace? Vy jste nedostaly dálkové ovládání.? Tam máčknu čudl a topení se zapne. Myslím aplikaci myŠkoda. Dálkové mám taky, ale mobilní aplikaci mám raději a navíc není omezená dosahem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 Už jsem se lekl, že dálkáč přestali dávat..... v dnešním světě je možné všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 Poprosil jsem jednoho prodejce a fotky hned poslal. Nevypadá to zle, na RSku by to mohlo vypadat o fous líp... 4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 Mě se líbí. Ale je to jedna z těch barev, ke které je potřeba mít pořádnou výbavu. Základní světla, malá kola, bez Sunsetu a jiných doplňků, lišt apod. bude vypadat divně. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 To je ta jediná zatím skladovka v ČR za 950, na RS se stříbrnými 19" a zadního stěrače to bude lepší 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 popravdě uvažuji o této v RS, jsem rád že jsem sehnal aspoň nějaké fotky.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 O zelené Mambě si neuvažoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 Když se podívám na sauto tak se mi vůbec nelíbí, to už raději černé peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 (editace) 35 minutes ago, Hurikan88 said: popravdě uvažuji o této v RS, jsem rád že jsem sehnal aspoň nějaké fotky.. sedneš si do interieru a nepřenastavíš si ani teplotu klimatronicu :-D parkovací senzory se zapínají 2 hodiny někdy :-D to samé sem zažil v golfu 8 a eniaqu... Editováno: 3. leden 2022, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 ano, všichní víme :-) myslím že je už bezcenné to tady opakovat. Prosím o smazání 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Otázka pro majitele O4 s manuální převodovkou - dá se parkovat se zařazenou rychlostí bez el. ruční brzdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Ano, dá, přes zimu tak parkuji kvůli soli (pokud nestojím z většího kopce). Měl jsem rozepsaný text, co je potřeba udělat, aby auto po vypnutí zapalování aut. "nezatahovalo" ruční brzdu, jenže pak jsem si uvědomil, že si tím postupem nejsem jistý a musím si to, až budu v autě, ověřit. Takže pokud někdo bude vědět, ať napíše, pokud ne, mrknu na to, až budu v autě a odepíšu znovu :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 @fabik263 Dobře, díky za info, že to jde. Postup jak toho docílit samozřejmě taky uvítám, tak uvidíme, kdo bude rychlejší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Dá jednoduše, používám v garáži, když je vlhko a mokro. Vypne se Autohold u loketky a v menu rádia v nastavení asistentů, toť vše. Upozorní to při chcípnutí. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 El.dětská pojistka a CANTON výroba snad od příštího týdne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaHo Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Nech este vratia parkovaci asistent (lebo aj do fabky sa da nakonfigurovat) a pokojne si pockam este aj pol roka... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 (editace) @Dixik2 Máš nějaké informace, náznaky, předpoklady, jak to vypadá z výhledem na následující čtvrtletí/pololetí s dodávkou dílů, výrobou aut, omezení výrob apod? Poslední minimálně měsíc to vypadá dost slibně, skladovací plochy jsou prázdné. Teď píšeš že se vrací některé prvky do výbavy. Skoro to vypadá, že se to vrací k normálu. Čekám na auto s výrobou 12. týden 22, tak by mě nějaký výhled docela zajímal. Editováno: 6. leden 2022, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Postup na vypnutí aut. ručky https://youtu.be/pwbgFdho0AE Vychytávky - při dalším startu zůstane funkce vypnuta i při zabrždění tlačítkem se při rozjezdu sama uvolní 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 Super Honzo, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 (editace) Môžu potvrdiť majitelia benzínových OIV, že majú prídavné elektrické ohrievanie PR číslo 7E6 alebo nemajú, vtedy PR číslo by malo byť 7E0? Jan R. to uviedol tu: https://forum.skodahome.cz/topic/159287-vyhřívání-předního-skla/?do=findComment&comment=2558945 Návod pre Climatronic uvádza: Dále podle výbavy vozu: ▶ Automatické přídavné topení - zapnutí/vypnutí rychlého zahřátí interiéru Vie niekto na základe čoho je alebo nie je to prídavné ohrievanie vo výbave? Ďakujem. Editováno: 8. leden 2022, autor: rodolfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 @RDMBRty máš přídavné topení v 1.5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 Přídavné topení, nezaměňovat s Webastem, mají/měly z výroby vozy s dieslovým motorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 Ale už asi majú aj benzínové 👌 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.