elvis78 Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 (editace) já koupil tady v čechách a carista přes něj vyčte 0 chyb ale hlásí chybu, dle foto ale ELM 327 Identifier ho nenajde pro změnu vůbec. Ha ha ha.Takže z áli express již objedány dva různý kousky. jeden od doporučení Miklíska a druhej jinej..A tuhle kraksnu vracim bez udání důvodu. tkže tento nefunguje https://www.slevovar.cz/sleva/2668/elm-327-obd-ii-bluetooth-interface.html EDIT ::: takže teď si uvědomuju že jsem asi blb.Přece jen když si to tu furt dokola přečítám, tak zjišťuju, že jsem to NEspároval. takže až žena dovalí(dneska lítá rapidem po okolí jak utržená ze řetězu) tak to spáruju. Doufám že to pošlape. EDIT: Já dopadl takto. Editováno: 11. leden 2018, autor: elvis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 Po vcerajsom sklamani cinskeho adaptera (nesiel bluetooth) som dnes v robote googlil a nasiel som toto: Alza.sk Tak som to bol po robote kupit odskusal a funguje adapter je spravna verzia stihol som uz aj co to nastavit na aute prikladam screen z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 11. leden 2018 Sdílet Vloženo 11. leden 2018 krásně zelené pole převažuje,šťastný to člověk já měl smolíka a tak si počkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seliot Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 no to hej ja som uz cakat znova nechcel lebo ten cisnky som objednaval zaciatkom decembra a aj tak nesiel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 14. leden 2018 Sdílet Vloženo 14. leden 2018 On 1/2/2018 at 3:58 PM, tom.i said: Zdarec, taky mam problem s adapterem z Ciny. Konkretne tento: https://www.aliexpress.com/item/Top-Quality-ELM327-v1-5-Super-mini-obd2-Bluetooth-Scanner-Code-Reader-for-Android-phone-Windows/32690134452.html jak zminoval @kernelpicnic bohuzel nejde mi tam narvat do OBD zasuvky na mem Skoda Rapid 2013. Zkousel jsem to vsemozne orezat, aby se to tam dalo lepe zatlacit, ale nejak se te potvore nechce a kdyz s tim trosku zakvedlam, tak kontrolky jenom probliknou a pak zhasnou. Ty konektory jsou tluststi nez na mem starem OBD,, ktere dosluhuje a bohuzel nema podporu formatu co bych potreboval Tak tenhle adapter na Skoda Rapid asi nekupujte. Tak jsem nakonec pajel abych nejakym zpusobem skloubil 2v1. Takze po rozebrani obou adapteru, jsem pouzil konektorovou cast, ze stareho adapteru a pripajel tam novej "motherboard" z novyho adapteru. Po zasunuti jsem checkl adapter a podporuje vsecko. Cili samotnej adapter je ok, akorat jsem ho nemohl narvat do svojeho Rapida. Asi aj vetsi (tlustsi) piny byly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 15. leden 2018 Sdílet Vloženo 15. leden 2018 šikula. Mě už jedou z alíka dva, pro sychr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 18. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Ak by niekoho zaujimal vysledok Carista adaptera v ELM327 Identifier: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipmart Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 (editace) já koupil tento v přepočtu za 140,- , přišel asi za 3 týdny od objednání, funguje bez problémů. ELM327 Identifier jako v předešlém příspěvku. superb II, r.v. 2009, přišel mě 19.1.2018 https://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-ELM327-HH-OBD-Bluetooth-Super-Mini-ELM327-Bluetooth-ELM327-Car-Diagnostic-Scanner-Tool-For/32651361548.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.xwQefV Editováno: 20. leden 2018, autor: sipmart 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigSandy Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 (editace) Jsem také chtěl koupit u činošu, ale když jsem narazil na tento topik a vyzkoušel tu apku u sousedového, asi obětují těch 400 kč Jaký je rozdíl mezí těma verzemi 1.5 - 2.1? Umí 2.1 víc? Editováno: 20. leden 2018, autor: BigSandy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 2.1 nefunguje u starších aut (např. Octavia II, Fabia II atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigSandy Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 Ale umí toho stejně, jen novější model, jo? http://www.hadex.cz/hledat/?search=ELM327 Hadex je také sama čina, ale mam to kousek takže není problém vrátit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2018 Kupovat IBA 1.5. V prvom prispevku je foto so spravnym vysledkom. Vsetko ostatne je na h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigSandy Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 (editace) Tak nemam problém to koupit přes net, osobně vyzvednout a hned před obchodem vyzkoušet. Ostatní na ho, ale jen čina,ne? Jsem někde čet, že činaní stejné neumí okopírovat vyšší verzi a vše co prodávají je 1,5. Editováno: 20. leden 2018, autor: BigSandy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2018 Myslel som ostatne ktore davaju iny vysledok ako je v prvom prispevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 Když koupíš v Číně 2.1 nebo špatné 1.5 tak to prostě nebude fungovat. Jak je to třeba s origo Carista modulem netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2018 Ved originalny Carista modul som otestoval! Chlapi kua je tu dost odkazov/referencii na dobre adaptery. Co furt spekulujete. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Bednář Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 (editace) Fakt tedy netuším, co se tu pořád řeší. V Číne nakupuji již léta, mám nakoupeno několik set položek. Ale tady se dá přeci za pár korun koupit prověřený adaptér (Alza, Sunnysoft), který 100% funguje, takže fakt nechápu, že někdo řeší rozdíl stokoruny u diagnostiky. Když koupím v Číně kameru, navigaci nebo něco dalšího, smysluplného, kde rozdíl v ceně je ve stovkách procent, tak ok. Ale tady tomu fakt nerozumím 100% funkční adaptér za 390,- Kč Editováno: 20. leden 2018, autor: Daniel Bednář 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Víš proč to tak je? Protože sem přijde člověk co chce adaptér, přečte si první 4 stránky kde se řeší co nefunguje, fu hej, nefunguje, funguje.... A pak napíše že se v tom nevyzná a těch desítek stran mezi tím nepřečte... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 21. leden 2018 Sdílet Vloženo 21. leden 2018 Jaky desitky stran? Na prvni strane je to vse krasne shrnuto Nakupoval jsem podle jiz overenych referenci odsud a pak jsem se dival jeste na Feedbacky na Aliexpressu, kde jsem hledal, jak lidi foti nakoupenej adapter. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MazyFM Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Ahoj, mám na prodej originál Carista OBD modul. Originál balení. Cena 600,-. První kdo napíše PM ten ho má. Osobně Ostrava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 https://www.alza.sk/hobby/mobilla-obd-ii-bt-d4624328.htm By som kupil tento na Alze,ale pomoze mi to niekto rozchodit,alebo to nieje nic tazke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 26. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Odkial si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 (editace) https://www.aliexpress.com/item/V1-5-MINI-ELM327-Bluetooth-Power-Switch-ELM-327-Version-1-5-OBD2-OBDII-for-Android/32495456784.html Dnes mi přišel tento. Vyzkoušen a funkční. Prodejce má v nabídce i ten bílý, co zde prodává SunnySoft. Editováno: 29. leden 2018, autor: corve 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 dnes testnuta tato https://www.aliexpress.com/item/Super-Mini-OBD2-ELM327-V1-5-Obd-Bluetooth-ObdII-Adapter-ELM-327-25K80-Auto-Code-Reader/32837207667.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7PmfyX a carista se připojí a nabízí tuning, jen to placení se nepovidlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Patch Carristy se řeší v separátním tématu. Je třeba použít LuckyPatcher. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.