Neonik Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 (editace) Mám problém s tím, že když zaprší, pak to v autě smrdí...Smrdí to ale až po chvilce stání a opětovném nastartování. Přijde mi, že pokud začne v průběhu jízdy pršet, zaparkuju v garáži, tak vše OK. Pokud někde nechám chvíli (hodinku) stát auto na lehkém deštíku, když dojdu, už to v něm smrdí. Vyvětrám a už to nesmrdí. dojedu do garáže, nechám to tam stát přes noc.. A když ráno sednu do auta, tak nic nesmrdí, ale po nastartování smrad jako sviňa. Smrdí to tak jakože poměrně zatuchle, ale vždy jen po dešti. Snad jsem to popsal pochopitelně. Díky za rady! // Nemám panoramu... // Čelní sklo nové a chová se to stejně... Editováno: 18. Duben 2017, autor: Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 napadají mě ucpané odtoky z toho štandlíku pod stěrači, ze kterého se tím pádem voda dostává do topení/klimatizace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 > Neonik Nepíšeš, kdy jsi klimu čistil či nechával čistit. Spory plísní a podobně se tou vzdušnou vlhkostí aktivovat a smrdět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Napadlo mě - jak používáš AC ? Nemáš ji stále zapnutou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 24. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Hej vůbec nevím, nastavím teplotu a jedu Na to, jestli AC svítí nebo ne se nedívám Klimu jsem, pravda, nečistil. Auto mám od podzimu. Ve čtvrtek jdu na servis, tak ji nechám vyčistit. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 25. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Dneska jsem se na to koukal, a A/C stále svítí (klima na AUTO). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Hele je to jednoduchý. Jestli ti to smrdí, tak tam někde máš bordel. Buď to vyčisti sám, nebo to nech udělat v servisu i s kontrolou komplet sání vzduchu do kabiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 26. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Nechal jsem to na servis (vyčištění klimy). Kdyby to dělalo furt, budu s Vámi konzultovat postup. Díky! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad09 Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Kolik tě to stálo? Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 (editace) Ten smrad je normál, když máš neustále zaplou klimu AC a neměníš kabinový filtr a nečistíš klimu každý rok. Když to necháš déle, zasere se i výparník. Po dešti je to vždycky nejvíce, ale dělá to i po vypnutí klimy, než se to vyfouká, ta vlhkost. Chce to používat AC s rozmyslem. Nechat na AUTO, ale vypnuté AC, případně si to regulovat sám. AC zapínám jen opravdu, když je v autě vedro a vypínám cca 10min před koncem jízdy, aby se to vyfoukalo. Jakmile začne trochu smrdět, měním kabinový filtr a nechávám čistit klimu. Vždycky po zimě, jednou ročně stačí. Jinak čistit klimu bez výměny kabinového (pylového) filtru nemá moc smysl. Cena filtr, čístící prostředek, práce bývá kolem 1800Kč v autorizáku. Editováno: 11. Červen 2017, autor: Clint 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 28. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 (editace) Zdarec, tak se vracím zpět.. Nejsem si jistej, jestli tu klimu v servise čistili (spíš bych řekl, že ne). Ale.. Kolega měl teď auto půjčené a stálo venku, když byly velký deště... A když mi ho vrátil, tak se mi ještě 3 dny po příchodu do auta brutálně mlžily okna a v autě byla pocitově fakt nepříjemná vlhkost.. Takže.. může to být tou klimou (filtry), nebo do toho auta fakt někde teče? Jak vyčistím ty odtokový kanálky? Díky! EDIT: Takže jsem rozdělal ty plasty pod stěrači.. a je tam vše OK. Tím to nebude.. Editováno: 28. Červen 2017, autor: Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 a neteče tam? Koukni pod koberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. Červen 2017 Sdílet Vloženo 29. Červen 2017 Jestli máš panoramu, tak tam opravdu může téct a na 99% poteče. A kanálkama to nebude..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 4. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Pod koberce mrknu.. Zřejmě až začne pršet, tak to auto budu muset cíleně postavit ven :-D Panoramu nemám... Onehdy jsem ale měnil čelní sklo. Bohužel ale nedokážu říct, jestli se to předtím chovalo stejně, nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Tak stačí to začít omývat wapkou ne? Nebo zahradní hadici a rozprašovač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 24. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 (editace) Právěže nestačí.. Ono musí být fakt liják, aby to něco udělalo.. A wapka s tím vůbec nehne, i když na to stříkám půl hodiny.. Zatím na to kašlu tedy asi.. Editováno: 24. Červenec 2017, autor: Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.