anonym_sk Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Hodil by si mi sem pls odkaz, na ali som to hladal uz viac krat, ale nasiel som vzdy len ten naraznik co sa tu v poslednom case riesi. Mne staci len taky ramik ako predava milotec. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 http://s.aliexpress.com/zmAnUBzq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Ahoj pánové, jak to bylo u vás s dopočítáním dph a cla na naší celnici?? Já už mám difuzor na celnici, stál 113,-USD a doprava byla zadarmo.. Dnes jsem při sledovaní zasilky u české pošty našel tuto hlašku ( Komunikace s adresátem o uložení zásilky v dočasném skladu - nutné doložení hodnoty zboží.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Připrav se na zaplacení CLO a poplatek ČP za zastoupení při celním řizení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anonym_sk Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 před 3 hodinami, Aleš_BX napsal: plácáš nějaké nezmysli nebo špatně čteš po česky či chápeš, nebo všechno pokopy... žádný nárazník, ale difuzor a žádný rámik a už vůbec nic ala Milotec Ukludni sa prosim, ja som sa slušne opytal. A po 1. ten difuzor nechcem a tak som vobec nevedel ci je to naraznik alebo difuzor (moja chyba), 2. nazov temy je atrapa vyfuku takze sa stale mozem pytat na atrapy vyfuku od Milotec-u v tejto sekcii. Ďakujem ti za pochopenie a reagovat na toto nemusis pretoze uz viem, že sa take ramiky ako predava milotec, na ali nepredavju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Ahoj děkuji za informace, ale já asi teď nepoznalm, jak mě to číňan poslal, takže si asi vyplním zastupovaní ČP a hold zacáluji dph což není tak hrozná částka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Mohl to poslat i jako sample, nahradne dily a podobne, celnice to zadrzet muze i tak, nahodne, nebo pri podezreni, ze udana cena je moc nizka. A jakou cenu uvedl cinan by se mel prijemce dovedet z papiru, ktere mu posta posle, jsou tam scany vseho a bude tam i cena. A pak bud dolozi prijemce, ze ta cena je "skutecna" (coz je trosku riziko), nebo proste uvedene opravdu skutecnou cenu dle platby kartou, nebo paypalem a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Panové děkuji za vyčerpávající odpovědi a uvidím co mě od pošty přijde. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 (editace) Ahoj, tak už mám difuzor doma a je i namontovaný. :-)) Nevím jak to Číňan poslal, ale při vyzvednutí jsem musel ze 113,-usd za difuzor zaplatit ještě 624,-kč DPH plus služby celní deklarace 103,-kč.... Jinak difuzor je original škoda, pasuje super, vypadá ještě lépe, jen jsem musel udělat díru dle starého na tažné zařízení. Posílám pár fotek... :-)) Editováno: 21. Srpen 2018, autor: CITA 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Aleši díky za propočet, nějak mě to dph také nesedělo a když jsem se zeptal , pani mě řekla za dopravu a pak už jsem měl pomalu od ní kulku v zádech :-))) Díru jsem dělal tímto mini bruskou a pak zahladil pilníčkem a v pohodě. Je fakt, že 6000,- na superba už je fakt dost, ale tohle ještě šlo a vypadá to krasně. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 To věřím, že to byla fuška a hlavně to bylo o uříznutí prstu :-)) Tohle šlo super, dle fotky jsem to řezal tím černým kolečkem, muselo se pomalu aby plast nezačal ukapávat. Kolečkem jsem řezal jen rovné plochy cca 1cm od rohu a roh jsem krásně vybrousil tím brusným hnědým válečkem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Objednane, vraj odoslane. Uvidime, ci pride do Vianoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2018 Možná OT, ale s ohledem na pomalý konec mé OIII při objednání nového auta nabízím svůj difuzor, který všichni kupujete z Číny, na prodej. Zájemci ať se ozvou přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 (editace) Tak já jsem 1.11. objednal a zaplatil, 20. mě pošta informovala o uložení zásilky a včera 24. to předali k dopravě na moji adresu. Budu poště platit clo a poplatek 698,50 + 200 Kč za zastupování při celním řízení. Chtěli po mě dokonce i print screen objednávky z historie mých objednávek na Ali a prohlášení co balík obsahuje a jestli je to pro fyzickou osobu nebo pro firmu. Ještě děkuji Aleš_BX za návod na montáž a odkazy na ČP. ? Editováno: 25. Listopad 2018, autor: Dave33 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Teď mi utekla atrapa, kterou prodával Denis, holt byl někdo rychlejší :-)). Opět se tedy koukám na Ali, kde přibyl další prodejce této atrapy. Teď je ale špatná doba, viz. co psal [mention]Aleš_BX[/mention] a do budoucna to taky bůhví jak nevypadá. Naši zákonodárci zase až příliš uvažují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Ja som zvedavy, ci aj u nas zarataju clo+dph alebo to nechaju prejst bez toho. Mam z ali vselico, ale vzdy to preslo bez cla a dph. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Tak se přidávám do klubu, už je to na autě, a fakt to na té mé černé vypadá moc dobře. Nechal jsem to udělat servis, a shodli se tam všichni, že to na tom autě (min. u LKčka) má být z továrny. Je to decentní, slušivé, a nechápu, proč něco takového tady třeba nedělá např. Milotec místo některých těch hrůz, které produkují...? Fotka je bohužel z neumytého auta, v současných s.čkách venku je to složité to udržet chvíli umyté. 4 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 S tou lištou na 5.dveřích je to perfektní[emoji106]. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 před 1 hodinou, Aleš_BX napsal: pěkné, co výpalné, bylo? Žádné nebylo před 1 hodinou, LukášCBR napsal: S tou lištou na 5.dveřích je to perfektní. Je to tak, řekl bych, že takto by to mělo sjíždět z fabriky. Líbí se to i lidem, kteří zcela nesnášejí chromy, a nynější trendy falešných výfuků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Paráda, na té černé opravdu pěkné. Spíš nechápu, že to ŠA nedodává jako příslušenství i v Evropě, když jinak nabízejí kdejakou kravinu. 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 (editace) Tak dnes mi difuzor prisiel. Platil som DPH+dorucenie z colneho strediska posty, cakum prask okolo 24 eur. Zatial som to nevidel, lebo doma budem az o tyzden, ale mama ako detektiv Colombo preskumala balik a povedala, ze to doslo v poriadku (zabalene v polystyrene, vo folii a neviem com) a prvy raz mi povedala, ze som si kupil nieco pekne na auto :D Editováno: 13. Prosinec 2018, autor: misor1994 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Difuzor je na autě ? 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Po mě chtěli montážní návod,ale zvládli to i bez něj ?. Auto je teď špinavý, tak to není ono, ale vypadá to hezky a přidalo to pár koní ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Samozrejme že pridalo. Hneď po montáži som sekol jednu rsku 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Na tý černý je to fakt pecka ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.