Červenec 19, 20205 r Další možné vylepšení - posunutí ACC na 210 km/h To mi nepřijde jako dobrá věc, ten radar vidí na malou vzdálenost. Já mám origo do 210 a nad 160 se mi to jeví nepoužitelné. Prostě pokud se přibližuju rychlosti 210km/h k autu který jede 100km/h. Tak v okamžiku, kdy ho radar spatří, tak je to na krizový brzdění. Jirko, nevíš jestli je víc druhů radarů? Jestli u RS mr18 kde je ve výbavě 210km/h je nějaký jiný radar, nebo jestli to je pouze SW? Díky
Červenec 19, 20205 r Z mého pohledu to není o využití při mezních 210 km/h, ale určitě bez ztráty komfortu do 180 max 190 km/h(tj. možná komfortní jízda oproti max. 160 km/h o 20 až 30 km/h vyšší). Nemluvě o x-krát řešeném faktu, že původních 160 km/h není skutečných 160 km/h). Jinak samozřejmě, že lze ACC aktualizovat. Protože se množí i dotazy směrem k aktivaci ACC pokud má vůz jen Front asistent... ACC lze rovněž aktivovat - zde je nutné dát nové páčky u volantu + spodní krycí plast(k samotné aktivaci ACC bez funkce pACC není nutnost navigace ani velké kamery ve voze). Upraveno Červenec 19, 20205 r od ferda25
Červenec 19, 20205 r @ferda25, ten prediktivní acc je čistě SW úprava nebo je třeba i nějaká změna HW? Předem díky za odpověď. Upraveno Červenec 19, 20205 r od Xantrix
Červenec 23, 20205 r Ten prediktivni tempomat lze i na Kodiaqa s Maxi dotem bez digitálních budíků? Diky
Červenec 24, 20205 r V 17. 7. 2020 na 15:15, soray napsal: Kodiaq & prediktivní ACC. Děkuji Ferdovi za perfektní práci ? Tech 45km/h je navoleno nějakou rychlostní hladinou a nebo to takhle odhaduje auto? Podle fotky je ta rychlost děsivě nízká.
Červenec 24, 20205 r dnes jsem byl na první garančce, tak jen pro info ohledně záruky a kódování. Samozřejmě se záruka nevztahuje na jednotky, které by byly upravované, ale nemělo by to mít vliv na ostatní díly / jednotky, pokud se teda nezjistí přímá souvislost s úpravou. Každá úprava je prý logovaná a i při návratu zpět k původnímu nastavení je o tom záznam, tedy je to prokozatelné. Nicméně mě to asi neodradí a k Ferdovi se objednám
Červenec 24, 20205 r Logování úprav je až s příchodem SFD, tj. první vůz Octávia4. Do té doby je to maximálně zbožné přání, ale nic víc.
Červenec 24, 20205 r V 19. 7. 2020 na 11:49, ferda25 napsal: Z mého pohledu to není o využití při mezních 210 km/h, ale určitě bez ztráty komfortu do 180 max 190 km/h(tj. možná komfortní jízda oproti max. 160 km/h o 20 až 30 km/h vyšší). Nemluvě o x-krát řešeném faktu, že původních 160 km/h není skutečných 160 km/h). Jinak samozřejmě, že lze ACC aktualizovat. Protože se množí i dotazy směrem k aktivaci ACC pokud má vůz jen Front asistent... ACC lze rovněž aktivovat - zde je nutné dát nové páčky u volantu + spodní krycí plast(k samotné aktivaci ACC bez funkce pACC není nutnost navigace ani velké kamery ve voze). Zdravim, da nejak napsat Ferdovi 25? Zkousel jsem primo Na Sz a pise mi to ze zpravy neprijma. Diky Honza
Červenec 24, 20205 r před 15 hodinami, bojler napsal: Tech 45km/h je navoleno nějakou rychlostní hladinou a nebo to takhle odhaduje auto? Podle fotky je ta rychlost děsivě nízká. Rychlost si to upravuje samo a je to většinou tak akorát. Tahle zatacka byla dost ostra, proto 45kmh
Červenec 25, 20205 r V 19. 7. 2020 na 0:30, ferda25 napsal: Laura ne, zbytek ano. Musim prijet nebo se to da zvladnout na dalku? Myslim zprovozneni pACC.
Červenec 26, 20205 r A jak se ten prediktivni ACC zobrazuje když je aktivní při jízdě na Maxi dotu? Všude jsem viděl jak to vypadá v akci jen na digitální přístrojovce.. Nebo se to ukazuje na velké navigaci ?
Říjen 3, 20204 r Zdravím mám vcds 16 a stala sa mi taká vec že kábel program nájde všetko ok len keď dám reset servisného intervalu tak vypíše že z prístrojovú doskou nenadviazalo komunikaciu. Ani k ostatným jednotkám nejde pripojiť. Ale pri teste káblu je test ok.
Říjen 16, 20204 r Pozdravujem. Chcem sa pýtať o dokódovanie lane assist spolu s Traffic jam a odblokovaním obrazu Amundsena MIB 3 modelového roku 2021. Má s tým niekto skúsenosti pre MR 2021? Ď.
Říjen 27, 20204 r Chtěl bych se zeptat, zda se dá Coming home/leaving home nakódovat, aby se spouštělo, i když není přepínač světel v poloze auto, ale na normální světla?
Listopad 3, 20204 r Ahojte , viete mi poradit niekoho na kodovania na slovenku, pripadne mi poslat na neho tel. kontakt alebo ako sa da na niekoho nakontaktovat. Dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.