Whisperer Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 9. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Mě by jen zajímalo, jestli drnčí palubka a tapecy na těch kostkách. To je pro Rapida mor..... Jinak se mi to auto pořád líbí. A fc se povedl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Za volantem Škody Rapid 1.0 TSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 před 3 hodinami, miklisek napsal: Mě by jen zajímalo, jestli drnčí palubka a tapecy na těch kostkách. To je pro Rapida mor..... Jinak se mi to auto pořád líbí. A fc se povedl! jo, facelift je fakt super, ale ten motor... jako do města nebo na okrsky super a asi by mi ani nevadilo že to je 3 válec, ale dálnice nebo dovolenou bych v tom zažít nechtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 S odstupem času se mi ten čumák vůbec nelíbí, když je denní svícení zapnuté, tak to budí spolu s maskou a zvlněnou lištou v nárazníku dojem chromového celku a je to takové "tunnerské". O motoru se nemá asi cenu bavit vůbec. Ale jak to tady čtu, tak jsem jediný :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Působí to zhruba stejně rušivě, jako když má někdo celochromovou přední masku. Rapid je ve všem takový decentní, a proto (zatím) moc vzhledově nestárne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 https://www.novinky.cz/auto/437319-prvni-jizda-s-rapidem-trivalcove-obcerstveni-mu-neuskodilo-pribyly-nove-funkce.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrosifarma Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 (editace) Než jsem se pročetl až sem, tak oběhly 2 měsíce - tedy cca 2 měsíce již jej mám doma.... Rapid SB, modrá race, 1,O TSI 6 kvalt 81 kW. Najeto 4.5OO km. Při převzetí 6 km, MR 2018, Ambition plus. Krom Navi a tempomatu /bohužel/ vše. K autu - zatím nikde nic nevrže, neklepe, vše o.k. Motor je tichý a kultivovaný, hluk žádný, prostor ve voze je dostatečný pro 4 dospěláky. Kufr dostačující. Motor má slušný, možná víc než slušný zátah na litr, spotřeba do 5-ti litrů- Při 6ce točí 2300 cca a bere 3,5 až 4 litry. Fyzické dotankování naměřené spotřebě +-odpovídalo. Dle zjištěných skutečností tady na foru jsem svého Rapid aprohlížel - zrezlá místa, šrouby, popraskaná skla, zatékání a pod. a pod. a zatím jsem na nic podobného nenarazil. Tak snad mi bude sloužit. FII, kterou jsme měl od nova mi sloužila 8 let a bez investic a ve spokojenosti. A litrového tříválce nych se nebál, u +,2 HTP mě také strašili, že po 100.000 půjde do kytek a ve 170.000 šel do trhu a nebylo to na něm poznat...... Editováno: 2. Říjen 2017, autor: hrosifarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Pěkná spotřeba, těch 2300 ot. a 4 litry jsou při jaké rychlosti? Taky jdeme do Rapida po dvojkové Fabii HTP, kterou jsme měli téměř od nova a jsme s ní velmi spokojeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrosifarma Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Spoiler před 1 hodinou, Twisted napsal: Pěkná spotřeba, těch 2300 ot. a 4 litry jsou při jaké rychlosti? Taky jdeme do Rapida po dvojkové Fabii HTP, kterou jsme měli téměř od nova a jsme s ní velmi spokojeni. Je to po kvalitni dálnici v HR, tak nějak rovina, na pohodu, 2 dospělí a náklad na dovcu, rychlost. cca 120 km/hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Jojo, HTP. Škoda že ho přestali do Rapida montovat. Mělbych ho mnohem raději než tříhrnek 1.0 TSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 a co bylo HTP? Taky tříhrnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 taky. atmosfera a neprimym vstrikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Ale bez turba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 však píše atmosféra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Burcsak Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 V 2. 10. 2017 na 22:39, hrosifarma napsal: Než jsem se pročetl až sem, tak oběhly 2 měsíce - tedy cca 2 měsíce již jej mám doma.... Rapid SB, modrá race, 1,O TSI 6 kvalt 81 kW. Najeto 4.5OO km. Při převzetí 6 km, MR 2018, Ambition plus. Krom Navi a tempomatu /bohužel/ vše. K autu - zatím nikde nic nevrže, neklepe, vše o.k. Motor je tichý a kultivovaný, hluk žádný, prostor ve voze je dostatečný pro 4 dospěláky. Kufr dostačující. Motor má slušný, možná víc než slušný zátah na litr, spotřeba do 5-ti litrů- Při 6ce točí 2300 cca a bere 3,5 až 4 litry. Fyzické dotankování naměřené spotřebě +-odpovídalo. Dle zjištěných skutečností tady na foru jsem svého Rapid aprohlížel - zrezlá místa, šrouby, popraskaná skla, zatékání a pod. a pod. a zatím jsem na nic podobného nenarazil. Tak snad mi bude sloužit. FII, kterou jsme měl od nova mi sloužila 8 let a bez investic a ve spokojenosti. A litrového tříválce nych se nebál, u +,2 HTP mě také strašili, že po 100.000 půjde do kytek a ve 170.000 šel do trhu a nebylo to na něm poznat...... Vyskusali ste aj liftback alebo chce ki ste Len SB ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky