Honza K. Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Ahoj. Mě tohle loni v létě dělala fabie taky. Od devadesátky do stodesítky se objevovaly vibrace do volantu, při pomalejší nebo rychlejší jízdě nic. Po výměně zadních tlumičů (věděl jsem že jsou hin už dlouho, jen jsem to furt odkládal) tenhle neduh úplně zmizel. Od té doby po vibracích ani vidu ani slechu. Měnil jsem fakt jen zadní tlumiče, nic jinýho, a bylo to tím. Levej byl vyteklej úplně, pravej ještě celkem ok, ale vyhodil jsem oba dva. Třeba ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnous Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Tlumiče sou zajmavá myšlenka, nicméně ta vůle u kloubu ve směru otáčení, obzvlášť když je jenom na pravém kole bude asi taky problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 (editace) Mě to na octavii dělali taky tlumiče, ale měnil jsem všechny najednou.... měly už najeto 200k Editováno: 17. Květen 2017, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnous Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Já mám nahrkáno poctivých 133 tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Tlumiče po 100k běžně odchází... U octavie s více prvkem to přichází tak plíživě že si toho všimneš až když to začne dělat fakt divný věci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnous Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Je nějaká šance, jak to amatérsky diagnostikovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 (editace) Asi ne, co jsem tlumiče vyměnil, tak je auto víc takové "luxusní" prostě neskáče po nerovnostech, před tím to se mnou v autě házelo, ale jak řikám přicházelo to tak plíživě že jsem si to vůbec neuvědomil... V zatáčce uskakuje při přejezdu nerovnosti když jsou špatné tlumiče... Editováno: 17. Květen 2017, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.