Miroslav V. Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda se někdo setkal s restartováním BOLERA u Oktavy po FL, auto je cca měsíc staré a už od začátku se restartoval infotaiment. Věřím že je to z důvodu přehřátí, což chápu když jsem byl na dovolené a venku bylo 39 stupňů. Ale docela mě to otravuje když jsem doma a venku je př. 21 stupňů ( k večeru a auto je ve stínu) . Řešení je jednoduché, pustit klimatizaci, ale na krátké cesty mi to přijde velice zbytečné a otravné. Má někdo podobné zkušenosti ? Myslíte že je to důvod k reklamaci ? předem děkuji za jakékoliv info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Reklamace, co s tím chceš dělat jiného, když to máš nové? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 před 3 hodinami, Miroslav V. napsal: Věřím že je to z důvodu přehřátí, což chápu když jsem byl na dovolené a venku bylo 39 stupňů. Jsi příliš tolerantní, na tomhle není co řešit. Jen tam nesmíš přijít takovýmto "porozumění". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Já se spíš divím, že tak postižených aut není v současných teplotách mnohem víc z důvodu konstrukce Bolera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav V. Vloženo 9. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Díky za odpovědi. Jakmile budu mít chvíli tak zajedu k prodejci a budu reklamovat. Bohužel elektronika je na teploty dost háklivá, ale myslel jsem si že v autě za půl mega to budou mít promyšlené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Půl mega je stále low cost auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 V 9. 7. 2017 na 19:06, ferda25 napsal: Já se spíš divím, že tak postižených aut není v současných teplotách mnohem víc z důvodu konstrukce Bolera. Mám v něm vyvrtat dírky, aby se mu lépe dýchalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Jo. Nejlepe skrz displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Displej je samostatně, tj. ne úplně vhodné řešení . V tě velikosti ventilátoru co je v té krabičce v kastlíku je problém, že výkonnější ventilátor znamená vyšší hluk, další ventilátor rovněž....proto má Columbus v té velikost krabičky v sobě obrovský pasivní chladič, který přesně dosedá na místa, z kterých má odvádět teplo. Provedení Columbuse je od počátku děláno ve stylu, budu mít obrovský výpočetní výkon a musím to uchladit u Amundsenu(Bolera) - a ejhle ono se nám to moc hřeje tak tam budeme foukat vzduch...no chvilku to vydrží(po dobu záruky), tak to je OK. Pokud bych měl jistotu, že do auta nikdo jiný než já nepůjde, tak bych pro první pokus odstranil horní plech, tím se chlazení pomůže a následně bych se snažil najít vhodný ventilátor co největší který bude vzduch odtahovat a bude mít nejmenší otáčky(max. 1500) a ten bych na ten horní plech umístil(tj. vyříznou otvor pro ventilátor, osadit, připojit na svorku 15 - rozhodně tím nezatěžovat nic v jednotce Amundsenu/Bolera) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.