Freelander Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 zdravím,pánové.Poradíte mi,čím přilepit nebo jak donutit těsnění zadních dveří aby doléhalo ke střeše? Vůbec nevím jak k tomu došlo.Podezírám servis,když mi v rámci záruky měnili lesklé lišty na B sloupcích ale už je to dávno,takže to s nima nemá cenu řešit.Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Vloženo 26. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Opravdu nikdo žádný tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Měl jsem něco podobného při opravě auta v servise... Vyřešilo se to seštelováním dveří aby těsnění doléhalo - ovšem to musel dělat servis jako reklamace opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Vloženo 27. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Tvá fotka jsou zjevně neseřízené dveře.U mě je zjevné,že těsnění nedrží na dveřích viz.foto 2 A proto nemůže dosednout ke střeše.Dveře sedí perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 (editace) Všimnul jsem si, že u manželčiny Fabie je věčně promáčené vnější (sametové) těsnění a zkondenzovaná voda na laku. A to když pár dnů nepršelo, Rapid to má snad i za deště suché, auta stojí vedle sebe. Řekl bych, že hůř na tom jsou zadní dveře a to na obou stranách. Přitom těsnění se opticky zdá, že doléhá bez problémů. Do interiéru neteče, alespoň tomu nic nenasvědčuje. Mám trochu strach, aby to tam nezačalo hnít, když je to pořád ve vodě. Nehledě na to, že před nějakým týdnem to bylo přimrzlé. Má někdo podobnou zkušenost? Editováno: 27. Prosinec 2019, autor: Qual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.