Martab Vloženo 20. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2023 Teď se dobíjení sleduje špatně, jak jsou nízké teploty, přepne se do "plného dobíjení" a napětí na baterii neklesá. Toto se dá bohužel pozorovat je v létě (za vyšších teplot). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 Zdravím. Viete mi poradiť, ktoré úpravy nového Karoqa kódovaním prejdú cez servisnú prehliadku a pri ktorých bude problém? Chcel by som nasledovné: deaktivovať startstop a ostrekovače svetiel, aktivovať diaľkové zamykanie aj pri naštartovanom motore, predĺžit čas kým začne zvukové upozornenie pri nedržaní volantu pri Travel Assist, aktivácia videa za jazdy, sklápanie pravého zrkadla pri cúvani, vypnúť zvukové upozornenie pri otvorených dverách a naštartovanom motore; plus ak to bude možné, zvýšit rýchlostné obmedzenie pri pACC pri značkách rýchlosti (napr. z 50 na 55 a pod.) a nahradiť na volante funkciu hlasového ovládania funkciou telefónu. Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 (editace) "nahradiť na volante funkciu hlasového ovládania funkciou telefónu" Ak mas na mysli vyvolanie Google asistenta tak to staci podrzat tlacitko hlasoveho ovladania dlhsie 2 sec. a neozve sa Ti auto, ale Google 🙂 Editováno: 8. Prosinec 2023, autor: medoo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo 8. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2023 Vďaka za odpoveď. Ano to poznám. Len sa niekedy so Siri nezhodneme, koho má vytočiť – väčšinou vytočí len mňa na doterajšom aute (Golf VI) som sa po stlačení tlačidla telefónu na multifunkčnom volante dostal do menu prehľadu hovorov a rýchlo som vedel nájsť adresáta… neviem, či je možné to nejako takto nastaviť aj na volante Karoqu… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února (editace) Zdravím vás, nevíte někdo heslo pro bezpečnostní přístup pro kódování Offroad (Karoq po fl 2023). Editováno: 22. Února, autor: Gappa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února (editace) Zajimalo by me, jde u Karoqa FL, zakladni LED nakodovat conerring? Car Scanner pise, ze je to pro Karoq/Kodiaq zakazano. Editováno: 23. Února, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wansal Vloženo 27. Března Sdílet Vloženo 27. Března Ahoj bratr si koupil Karoqa 2021 a chtěl tam lane assist. Má tam výbavu style ale tam je jen ACC front assist. Vepředu má kameru. Jak jsem pochopil tak se to dá dohrát. Dělá to někdo prosím v západních čechách? Vary? Plzeň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescz Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna (editace) Karoq FL Sportline 2022 1.5TSI DSG, dá se vypnout ECO vypínaní dvou válců? Editováno: 18. Dubna, autor: jamescz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 23. Července Sdílet Vloženo 23. Července Ahoj, chtěl bych se zeptat.. chtěl jsem si na Karoqa nakodovat, aby při světelné houkačce s dálkovýma, svítily společně i mlhovky. Postupoval jsem podle návodu ve videu, ale neúspěšně. Je možné, že na Karoqa to nejde, či je jiný postup? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nejt Vloženo 12. Září Sdílet Vloženo 12. Září V 22. 4. 2018 na 12:51, ferda25 napsal: Chybu 291104, není problém u mě vyřešit. Zdravím, pořád to platí? Mám 291104 - Temperature Sensor for Heated Steering Wheel B1455 01 [008] - Electrical Failure Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 19. Září Sdílet Vloženo 19. Září (editace) V 23. 7. 2024 na 20:56, Pompeus napsal: Ahoj, chtěl bych se zeptat.. chtěl jsem si na Karoqa nakodovat, aby při světelné houkačce s dálkovýma, svítily společně i mlhovky. Postupoval jsem podle návodu ve videu, ale neúspěšně. Je možné, že na Karoqa to nejde, či je jiný postup? Děkuji A koukal ses na jakých kanálech ma tvuj karoq mlhovky? Jestli jsou jinde, tak to samozřejmě jít nemůže Editováno: 19. Září, autor: kvetosm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 28. Září Sdílet Vloženo 28. Září Ano, už jsem to vyřešil… jak píšeš, byly jinde 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhrin1 Vloženo 15. Října Sdílet Vloženo 15. Října Ahoj, chci se zeptat zda jde na Karoqu vyrobeném v září 2024 něco nakódovat přes OBDeleven, jestli má vůbec smysl ho kupovat. Mám zájem jenom o drobnosti ostřikovač světel, směrovky 3x změnit na 5x, otáčky ventilátoru klimatizace, možná sklápění pr.zrcátka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 15. Října Sdílet Vloženo 15. Října Co vím, tak zatím kódování nejde. cca od března mají všechny škodovky SFD2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Uměl by někdo z Vás v Praze tohle málo : 1.Zobrazení intenzity ventilátoru v režimu AUTO 2.Sklopení pravého zrcatka při couvaní 3. Aktivace položky denní světla v menu - možnost vypnutí/zapnutí Připadně deaktivace funkce Start/Stop. Nevim zda se dá i bez paměťového modulu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 4. Listopadu Sdílet Vloženo 4. Listopadu (editace) Zeptam, se, Karoq prosinec 2023: nemam na VCDS 23 dostupne tlacitko Adaptation na jednotce 09 - Centr. elect. Zadam bezpecnostni kod, ale tlacitko je stale disabled. Long coding ma same nuly. Pritom treba jednotak 08. Clima jde normlane cist a menit. Diky za odpoved. Editováno: 4. Listopadu, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 6. Listopadu Sdílet Vloženo 6. Listopadu Ahoj, vím, že tyhle nový jepky jsou problém, ale VCP VIM Manager tvrdí, že zvládne i MIB3. Bohužel včera neúspěch (verze MIBu jsem vyfotil). Pomohlo by vlézt do 5F, Security, SFD2 E2E, pak se vrátit do VIM Manager a zkusit? VIM aktuální hodnoty (3 km/h) vyčte. Ale nové už nedokáže zapsat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.